mikianciki1971
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.12.2014
- Poena
- 170
Pa ako ti radi Hbo onda si na L paketu, i net 120/15
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Imam 120/15 onda to je to da znam kad me zovu da potpisem
Pa ako ti radi Hbo onda si na L paketu, i net 120/15
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Vala jeste.Supernova-super promasaj!
Jedno pitanje za sve koji imaju kod Kopernikusa fixni telefonski priključak.
Da li postoji neki web portal na kome možeš da vidiš listing svojih telefonskih poziva ili zaduženje, kao što to ima kod mts-a i SBB-a?
I šta se sve dobija od dodatnih usluga (Caller ID, preusmeravanje ...)?
Ne koristim fixni telefon,odjavio sam i broj kod Telekoma tako da nisam siguran da ova opcija radi što se tiče biranih brojeva.U podešavanju CBN rutera u opciji Telephone imaš Call history tako da bi teoretski tu mogao da vidiš pozivane brojeve i verovatno dužinu razgovora.
Da li si čačkao oko VPNa?Hajde, da i na ovoj temi pitam. Na Kopernikus internetu sam, i u zadnje vreme ne radi mi placena iptv lista, koja radi preko mobilne mreze i drugih provajdera, cak i kod drugara koji isto koristi Kopernikus internet.
Iz toga sam zakljucio da je nesto do mog rutera. Ima li neko neki savet?
Ruter svetli, ikonica na kompu pokazuje da ima net, a google ne moze da otvori.. Drug me zove da idemo do poslovnice, grmim!
Ako ostavis dva minuta ekspolodirace ti router![]()
Ja sam muke video dva dana dok mi nisu namestili. Na kraju zvali niš i posle toga proradio internetRuter svetli, ikonica na kompu pokazuje da ima net, a google ne moze da otvori.. Drug me zove da idemo do poslovnice, grmim!
Meni svaki put kad tako nestane net odem i upalim televizor na minut i ugasim i nekim cudom net proradi haha. Zvuci ludo al iz nekog razloga se vrati, probaj i ti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari