Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Definitivno prethodna verzija je bila stabilnija

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Možda zveknu neki OTA pa fixuju to. A i ako ne reše i dalje je ok telefon :D

Kamera od kad sam prebacio da snima na SD, jako sporo obrađuje sliku. Zakuca se ceo fon

Mozda je do kartice, nemam tih problema. Uvek snimam na karticu.

Nisam ni ja imao do update

Dacu ovoj verziji jos malo vremena. Ako procenim da mi smeta sve nabrojano, vracam se na prethodnu. Izluđuje je kamera, mislim da cu veceras d amu fleshnem prethodnu

Poslednja izmena:
I meni se dešava ovo sa SD karticom i kamerom.... Pogotovo kad krenem da snimam video, treba mu 8s da počne sa snima.... Užas...

Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Upravo vratio prethodnu verziju, ne menjam dok ne dodje MIUI11

Mene je srecom ispalio fon, tako da ostadoh na osmici, lepo radi. Kako stvari stoje, neću ni pustati update. Što bi rekli, if it's not broken, don't fix it.

Bas, ne preporucujem update. Ja sam uradio flash preko miflash, root twrp, pa sve ponovo. Radi odlicno na prethodnoj verziji, nemam problem sa kamerom.

Ja za sad ne primecujem to sto ste vi primecivali. Da li ste koristili gcam ili stock. Ja jos uvek stock i ne videh nikakva usporavanja pri snimanju fotografija.

Da li imaš se karticu i snimaš na nju? Stock kamera.

Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk

Da, da. Kartica od 64gb U3

PS. Sad sam probao i 4k video da snimam. Sve je bez problema koliko mogu da primetim.

PS2. Jedinu neku blagu prednost na Piti dajem gesture modu. Ranije je povratak na home delovao nekako grbavo, a sad je glatkije :)

Poslednja izmena:
Kod mene je isto 64gb class 10 sto se brzine tice. Sad kad sam vratio prethodnu verziju, nema nikakvih problema sa kamerom. Radi brzo, isto, prolazak kroz meni i izlazak iz aplikacija je vrlo brz. Za razliku od nove verzije.

Vratilo se sve kako je bilo. Nema azuriranja do MIUI 11
508de4afe3f2738032ceed8cd52df5bf.jpg
3cb7d3bfbea9633478ba1e73d34a21c9.jpg

Meni je bluetooth mnogo loš na Max3... Sve slušalice koje su ranije besprekorno radile, sada baguju čim se malo pomeri telefon :S

Meni radi odlicno, sa Viper4arise vrh

Stigla nova maska
16291005b8d4c6ee0a5cbb2a41c64a92.jpg

Ljudi je l moguce instalirati gcam na ovom fonu?

Sent from my Huawei using Tapatalk

Moguce je ako imas root, ja sam presao da koristim gcam, vrlo malo je bolje od stock

Also below image link za how to,neka Baci ovde ili u inbox [emoji4]

Da li ima nekih proverenih informacija vezanih za Max 4, kada se ocekuje?
Blizi se april, trebalo bi biti makar nekih informacija ali ja ne nalazim nista konkretno. Videh negde da ce biti navodno S660, 48 + 5 mpx dual camera setup, 5800 mAh i dosta razlicitih memorijskih verzija, sa 4, 6 i 8GB rama, pa mi to sve deluje malo nerealno. Posebno sto se pominje i Pro verzija sa S675, a znamo kako se zavrsila prica sa Pro modelom Max 3 prosle godine, tako sto na kraju isti nije ni postojao, samo je razlika bila u kolicini memorije. [emoji4]

Imam utisak da ce odustati eventualno od Max kategorije

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Zasto bi? Prodaja im ide odlicno. Potrebni su trzistu ovakvi modeli.
Ako mislis zbog toga sto dijagonale idu na gore, pa nema problema, ici ce i Max preko 7', verovatno vec sa cetvorkom. [emoji4]

Nebitna je dijagonala, bitan je odnos stranica, STB i velicina telefona.

Da ali Max 3 ima mnogo bolji STB odnos od jedinice i dvojke pa je i dalje slicnih dimenzija. Max ce uvek biti takvih gabarita, samo ce se dijagonala povecavati. Ne odgovara to svakome ali itekako Max ima svoju publiku. [emoji4]
Uostalom meni svi mobovi do 6.5' deluju isto, razlike su maltene neprimetne. Zato i jurim nesto vece a Max je idealan, i dosta ocekujem od cetvorke. [emoji4]

Also below image link za how to,neka Baci ovde ili u inbox [emoji4]

Tek sad vidim autokorekt, ako neko ima link za how to google camere nek baci ovde, takodje ako ima link za staklo na aliju, nek i njega nalepi, hvalaaa :)

Sent from my Huawei using Tapatalk

Za Gcam ti treba root, ako to imas, skini gcam i instaliraj

Zadnjih mesec dana kako su pustili pitu, telefon užasno radi. Laguje previše, non-stop sam smanjuje nivo osvetljenja na minimum iako ga ja ručno podesim da bude malo svetlije, govorim o automatskom osvetljenju. Kada nekog zovem, uspostavi se veza, a sagovornik me ne čuje, pa tek posle par sekundi telefon zavibrira i počne da odbrojava vreme razgovora i tada je sve normalno.
Ne znam kada planiraju neku zakrpu.

Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока

Iz tog razloga sam se vratio na prethodnu i ne menjam

Nazad
Vrh Dno