RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
Kakva je situacija sa rutovanjem Pite?
Isto kao i sa Oreom.Kakva je situacija sa rutovanjem Pite?
moguće je da ti operater to mora omogućiti.Je l zna neko kako da rešim problem na Mi a1, sa pozivom na čekanju, u podešavanjima štikliram poziv na čekanju, ali se on sam odštiklira, takođe sam probao sa onim kodom, ali neće i dalje?
Da, ali može se zaobići. Kada otkucaš kod za otključavanje, pre nego što udariš enter pritisneš Vol - na telefonu i ne puštaš ga sve dok se proces ne završi. Ista stvar i za zaključavanje. [emoji846]Aha, sećam se da je bilo priče o brisanju podataka ako se otključa butlouder? Jel to i dalje situacija?
Za samo 20€ više ima polovni Note 5 koji je (sem zvuka) u svemu bolji mob.Добијам овај телефон за 130 евра стар три месеца купљен код ових продаваца што дају годину дана гаранције. Да ли вреди ове новце? Јесте ли задовољни са овим телефоном? Хвала!
Ne radi ni meni, do čega je ne znam.Ja tek sada primetih da mi vibracija ne radi. Uključim vibro pri pozivu i ne vibrira. Probao na još jednom A1 ista stvar.
Za samo 20€ više ima polovni Note 5 koji je (sem zvuka) u svemu bolji mob.
I meme ovo zanima.Jel ima leka za vibraciju? Kel to zbog Pite?
Ипак сам се почастио и узео себи a2 lite 4/64, нов на пакет.Za samo 20€ više ima polovni Note 5 koji je (sem zvuka) u svemu bolji mob.
Verovatno jer su ljudi ljubitelji stock androida i dobrog zvuka, to su jedina dva razloga zasto bi neko uzeo A1 u ovom trenutku, nov ili polovan.Kako svi onda nemaju Note 5 baš kad je toliko dobar, pitam se... Mora da smo blesavi.
Da, polovan ide za 100-110e vec duze vreme.Hmmmm... A1 za 100eur, nemojmo preterivati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari