Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

^ Meni ne zaključava notification bar, što mi jedino i treba, jer mi se tokom poziva otvore notifikacije i onda mi se tu menjaju podešavanja.

^ Ne zaključava ni mom kolegi, probali sad, a meni zakljačava sve?!

Aha, sećam se da je bilo priče o brisanju podataka ako se otključa butlouder? Jel to i dalje situacija?

Je l zna neko kako da rešim problem na Mi a1, sa pozivom na čekanju, u podešavanjima štikliram poziv na čekanju, ali se on sam odštiklira, takođe sam probao sa onim kodom, ali neće i dalje?

Je l zna neko kako da rešim problem na Mi a1, sa pozivom na čekanju, u podešavanjima štikliram poziv na čekanju, ali se on sam odštiklira, takođe sam probao sa onim kodom, ali neće i dalje?
moguće je da ti operater to mora omogućiti.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Добијам овај телефон за 130 евра стар три месеца купљен код ових продаваца што дају годину дана гаранције. Да ли вреди ове новце? Јесте ли задовољни са овим телефоном? Хвала!

Dobra cijena. Ja sam prezadovoljan. Jedini telefon koji sam ikad imao koji jednostavno... radi. Napunim bateriju i to je sve.

Slažem se,kod mene je već god dana.Znači prekida na mesto [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526]

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Aha, sećam se da je bilo priče o brisanju podataka ako se otključa butlouder? Jel to i dalje situacija?
Da, ali može se zaobići. Kada otkucaš kod za otključavanje, pre nego što udariš enter pritisneš Vol - na telefonu i ne puštaš ga sve dok se proces ne završi. Ista stvar i za zaključavanje. [emoji846]

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

Ja tek sada primetih da mi vibracija ne radi. Uključim vibro pri pozivu i ne vibrira. Probao na još jednom A1 ista stvar.
Jel to do Pite?
Nisam video u temi da se još neko požalio ili sam preskočio...

Hvala na informacijama. Smučile su mi se reklame, a bez korena nema dobre zabrane.

Добијам овај телефон за 130 евра стар три месеца купљен код ових продаваца што дају годину дана гаранције. Да ли вреди ове новце? Јесте ли задовољни са овим телефоном? Хвала!
Za samo 20€ više ima polovni Note 5 koji je (sem zvuka) u svemu bolji mob.

Ja tek sada primetih da mi vibracija ne radi. Uključim vibro pri pozivu i ne vibrira. Probao na još jednom A1 ista stvar.
Ne radi ni meni, do čega je ne znam.

Yeah, yes.

Sve je bolje na Note 5 osim zvuka. Nov RN5 moze da se nadje za ~150e, A1 polovan ide i za 100e, kakvih 130.

Polovan je isao za 100e i pre pola godine, kamo li sada.

Poslednja izmena:
Kako svi onda nemaju Note 5 baš kad je toliko dobar, pitam se... Mora da smo blesavi.

Hmmmm... A1 za 100eur, nemojmo preterivati...

Jel ima leka za vibraciju? Kel to zbog Pite?

Ja imam instaliranu Blokadu i bez roota nemam reklame.

Ali nisi probao YouTube Vanced.

Koristim YouTube vanced i sa mojim podešavanjima Blokade nisam primetio reklame

Imaš temu ad blockeri na forumu, pa iscitaj, možda i nadjes nešto što ti odgovara.

Za samo 20€ više ima polovni Note 5 koji je (sem zvuka) u svemu bolji mob.
Ипак сам се почастио и узео себи a2 lite 4/64, нов на пакет.
Презадовољан сам!
Прелазим на његову тему. Хвала на саветима.

Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока

Pa da, A2 Lite je bukvalno A1 s par novih stvari.

I sa par nazadovanih stvari, nema telefoto kameru i nema dobar zvuk kao A1, u neku ruku je i downgrade.

Kako svi onda nemaju Note 5 baš kad je toliko dobar, pitam se... Mora da smo blesavi.
Verovatno jer su ljudi ljubitelji stock androida i dobrog zvuka, to su jedina dva razloga zasto bi neko uzeo A1 u ovom trenutku, nov ili polovan.
Hmmmm... A1 za 100eur, nemojmo preterivati...
Da, polovan ide za 100-110e vec duze vreme.

Vrh Dno