Posto citam raznorazna nagadjanja ovde, a i po neku glupost,
evo par preliminarnih informacija za sve.
Od Aprila, za korisnike standard paketa, internet se povecava sa 30/3 na 60/8 i cena ostaje ista (ne mogu da tvrdim, tako bi trebalo)
standard paket ce imati 220 kanala.
Bice tri vrste paketa u ponudi. (za sad ne znam koji tj jedan standard i jos dva)
Moci ce da se menja mesecno ili na dva meseca paket po zelji (negde i sad moze), s tim sto
ako se paket menja u prvoj godini ugovora, ugovor se ne produzava, ako se menja nakon 12tog meseca ugovora, pravi se nov ugovor na 24 meseca.
Ubacuju se HBO kanali (i jos neki u zavisnosti sta odluci i dogovori tim kopernikusa) i sto vecinu zanima ubacuju se SPORT KLUB HD kanali. (ne znam u kom ce paketu biti, ver u standardnom).
Samim tim ostaju i svi kanali koji idu uz sport klubove.
Toliko od mene, ne mogu za sad vise nista da vam kazem. Pozdrav
Posto citam raznorazna nagadjanja ovde, a i po neku glupost,
evo par preliminarnih informacija za sve.
Od Aprila, za korisnike standard paketa, internet se povecava sa 30/3 na 60/8 i cena ostaje ista (ne mogu da tvrdim, tako bi trebalo)
standard paket ce imati 220 kanala.
Bice tri vrste paketa u ponudi. (za sad ne znam koji tj jedan standard i jos dva)
Moci ce da se menja mesecno ili na dva meseca paket po zelji (negde i sad moze), s tim sto
ako se paket menja u prvoj godini ugovora, ugovor se ne produzava, ako se menja nakon 12tog meseca ugovora, pravi se nov ugovor na 24 meseca.
Ubacuju se HBO kanali (i jos neki u zavisnosti sta odluci i dogovori tim kopernikusa) i sto vecinu zanima ubacuju se SPORT KLUB HD kanali. (ne znam u kom ce paketu biti, ver u standardnom).
Samim tim ostaju i svi kanali koji idu uz sport klubove.
Toliko od mene, ne mogu za sad vise nista da vam kazem. Pozdrav
60/8 sam i ja cuo i to bi trebalo da je tacno. Cena bi trebalo da ode gore za 100-200din.
Znam i koliki ce biti najveci paket al ne smem da napisem (jos)![]()
60/8 sam i ja cuo i to bi trebalo da je tacno. Cena bi trebalo da ode gore za 100-200din.
Informacija za one koji imaju veliki kućni paket i internet brzine 50/4 Mbps je ta da se diže na 120/15 Mbps i dobija se ukupno 260 kanala gde će biti svi kanali pa i HBO i to sve za 3.299 dinara!
Stvarno dajem veliki + Kopernikusu samo ako sve to bude radilo kako treba!![]()
Malo je glupo sto su na takav nacin primorali sve nas da placamo vise. Trebali su da ostave mogucnost izbora. 200 din vise nije malo.60/8 sam i ja cuo i to bi trebalo da je tacno. Cena bi trebalo da ode gore za 100-200din.
oko 1900
Za koje vreme ces smeti da napises 2890
Informacija za one koji imaju veliki kućni paket i internet brzine 50/4 Mbps je ta da se diže na 120/15 Mbps i dobija se ukupno 260 kanala gde će biti svi kanali pa i HBO i to sve za 3.299 dinara!
Ako ovo bude zaista ovako, evo im 3500 soma od mene. Kanali me ne interesuju, bitan mi je samo net. Tehnickih problema zaista nemam na svu srecu, ovo ubrzanje bi dobro dosloInformacija za one koji imaju veliki kućni paket i internet brzine 50/4 Mbps je ta da se diže na 120/15 Mbps i dobija se ukupno 260 kanala gde će biti svi kanali pa i HBO i to sve za 3.299 dinara!
Pazi nije nikakva insajderska informacija!Ju ju, sad kad menadžment krene da češlja od kog radnika cure informacije...
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Slatko si me nasmejao, pa za dobar dan u prodavnici potrosim 1000din. Kakva si ti legenda [emoji23][emoji23][emoji23]Malo je glupo sto su na takav nacin primorali sve nas da placamo vise. Trebali su da ostave mogucnost izbora. 200 din vise nije malo.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari