Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

ExeNet i Netnet isto *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* drugo pakovanje, cene iste

Hmmm, cene iste, net isti, ali broj kanala i broj hd kanala u velikoj meri se razlikuje. Tako da bi netnet trebao biti jeftiniji da bi bilo na "istom". ;-)

Posto citam raznorazna nagadjanja ovde, a i po neku glupost,
evo par preliminarnih informacija za sve.
Od Aprila, za korisnike standard paketa, internet se povecava sa 30/3 na 60/8 i cena ostaje ista (ne mogu da tvrdim, tako bi trebalo)
standard paket ce imati 220 kanala.
Bice tri vrste paketa u ponudi. (za sad ne znam koji tj jedan standard i jos dva)
Moci ce da se menja mesecno ili na dva meseca paket po zelji (negde i sad moze), s tim sto
ako se paket menja u prvoj godini ugovora, ugovor se ne produzava, ako se menja nakon 12tog meseca ugovora, pravi se nov ugovor na 24 meseca.
Ubacuju se HBO kanali (i jos neki u zavisnosti sta odluci i dogovori tim kopernikusa) i sto vecinu zanima ubacuju se SPORT KLUB HD kanali. (ne znam u kom ce paketu biti, ver u standardnom).
Samim tim ostaju i svi kanali koji idu uz sport klubove.
Toliko od mene, ne mogu za sad vise nista da vam kazem. Pozdrav

Znaci posto imam najveci paket, imacu najbolje kanale, ziveo Kopernikus. :D

I eto svi neki insajderi, imaju informacije. Jedan kaže ostajemo uskoro bez united media kanala, a sad drugi kaže dobijamo SK HD [emoji16]
Uglavnom jedan će biti upravu [emoji23]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

A sta ako ne dobijemo ni HD ni ne izgubimo kanale? Ko je onda u pravu? :p

Pa vodim se tom logikom da ako ne dobijemo HD onda ne verujem da će ostaviti i ove SD. Uglavnom mnogo insajdera sa različitim infromacijama [emoji16]
Čekam račun nestrpljivo kao nikad do sad [emoji28] Da vidim i tu novu ponudu. Net ponuda izgleda dobro, videćemo ostalo.

Da za net smo se svi ovde slozili i to bi trebalo da je 100% tacno. E sad cekamo info za kanale...

Послато са Poco F1 уз помоћ Тапатока

Meni su rekli sledece, da ce moj paket za 50/4 ici na 120/4(nije bila sigurna za ovo) i da cu dobiti novih kanala. Za tacne kanale nije znala. Povecanje bi trebalo da bude 99dinara, tj. da placam 3389 dinara.

Valjda ce da dignu upload a ne kao u kamenom dobu da smo... Sta smaraju vise i cepidlace sa par mb...

Iz iskustva sa insajderima sam naucio da informacije sa foruma znaju debelo da omanu. Makarena je skola za sve...

Od Aprila, za korisnike standard paketa, internet se povecava sa 30/3 na 60/8 i cena ostaje ista (ne mogu da tvrdim, tako bi trebalo)
Bice tri vrste paketa u ponudi. (za sad ne znam koji tj jedan standard i jos dva)
Moci ce da se menja mesecno ili na dva meseca paket po zelji (negde i sad moze), s tim sto
ako se paket menja u prvoj godini ugovora, ugovor se ne produzava, ako se menja nakon 12tog meseca ugovora, pravi se nov ugovor na 24 meseca.
Ubacuju se HBO kanali (i jos neki u zavisnosti sta odluci i dogovori tim kopernikusa) i sto vecinu zanima ubacuju se SPORT KLUB HD kanali. (ne znam u kom ce paketu biti, ver u standardnom).

Kolko je ovo pouzdano

A koliko ovo moze biti slicno ili isto sa ponudom koja se sprema u Radijus Vektoru?
Da li ce biti objedinjena (istovetna) ponuda Kopernikusa i RV, mozda i neko spajanje pa kasnije kroz godinu il dve utapanje u MTS?
Znas li sta ce biti sa uvodjenjem opticke instalacije (u obe firme) i kakva ceo oprema biti u stanu, eventualno...?
(svakog insajdera moram priupitati, zanima me)

Poslednja izmena:
60/8 sam i ja cuo i to bi trebalo da je tacno. Cena bi trebalo da ode gore za 100-200din.
Znam i koliki ce biti najveci paket al ne smem da napisem (jos) :D

60/8 sam i ja cuo i to bi trebalo da je tacno. Cena bi trebalo da ode gore za 100-200din.

Informacija za one koji imaju veliki kućni paket i internet brzine 50/4 Mbps je ta da se diže na 120/15 Mbps i dobija se ukupno 260 kanala gde će biti svi kanali pa i HBO i to sve za 3.299 dinara!
Stvarno dajem veliki + Kopernikusu samo ako sve to bude radilo kako treba!:)

Poslednja izmena:
Informacija za one koji imaju veliki kućni paket i internet brzine 50/4 Mbps je ta da se diže na 120/15 Mbps i dobija se ukupno 260 kanala gde će biti svi kanali pa i HBO i to sve za 3.299 dinara!

A ko ima 30/3 isto li dobija 260 kanala naravo veliki paket je u pitanju

Malo je glupo sto su na takav nacin primorali sve nas da placamo vise. Trebali su da ostave mogucnost izbora. 200 din vise nije malo.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Pa dobili smo brdo novih kanala do sad i dobicemo duplo brzi net, mislim da vredi 200din vise. Upload skoro tri puta brzi.
Najveca brzina bice veca od 100 a manja od 200Mbit :D

Onda da se nadjemo na sredini.. 150[emoji16]
200 din može da prodje za duplo brži net i jos kanala. Samo da vidimo kako su iskombinovali sve pakete...

Za koje vreme ces smeti da napises 2890

Ju ju, sad kad menadžment krene da češlja od kog radnika cure informacije... Ali najbolja priča je sa SK HD. Jedva čekam da to vidim, evo odmah raskidam sve ugovore i prelazim samo na Kopernikus.
Još kad bi pustili onih 200 mbps što najavi onaj njihov radnik ovde što je lično video da testiraju pa gde bi im bio kraj.

Ako ovo bude zaista ovako, evo im 3500 soma od mene. Kanali me ne interesuju, bitan mi je samo net. Tehnickih problema zaista nemam na svu srecu, ovo ubrzanje bi dobro doslo

Trenutno sam na 50/4 standard tv paketu za 3100, ne znam sta da ocekujem :)

Za pocetak veći račun a brzinu ako imaš imaš, ako nemaš nije do njih. Evo krenula kiša da pada sutra pola postova u temi ne radi net.

To jeste. Mnogo gradova i dalje nema rešene tehničke probleme, veća cena a net baguje nije dobra kombinacija.
Kod mene do sad nikad većih problema, nadam se i posle ovoga povećanja da ih neće biti.

Ju ju, sad kad menadžment krene da češlja od kog radnika cure informacije...
Pazi nije nikakva insajderska informacija!
Lepo sam pozvao korisnički centar i rekao im ime, prezime i adresu i posle minut čekanja operaterka mi reče da ću po defaultu dobiti taj paket koji je zamena za moj sadašnji paket (VELIKI KUĆNI TV i NET PAKET brzina do 50/4 Mbps 3.290,00 RSD)
Kažem Vam to mi je ponovila 2x da će brzina ići na 120/15 Mbps i da će u tom paketu biti 260 kanala uključujući i HBO a pretplata za sve to 3.299 rsd (ali ajde broj kanala me nije ni zanimao već samo da li nam ne izbacuju neke kanale od ovih što sada imamo - reče svi kanali ostaju).
Tako da gledajući iskreno ponuda je odlična, samo ako NET bude radio ok!

Poslednja izmena:
Sto se tice brzine interneta bice 30/3 =>60/8,50/4=>120/15,100/5 =>150/20mb/s.Za 100-200din više je to ok.I ja sam čuo da dobijamo HBO-a stiže ne znam u kom paketu.Za Sk kada sam pitao u Bg rekli su da ostaje nisu mi potvrdili HD. I naravno spisak kanala bi trabali da objave (ako objave).

Malo je glupo sto su na takav nacin primorali sve nas da placamo vise. Trebali su da ostave mogucnost izbora. 200 din vise nije malo.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Slatko si me nasmejao, pa za dobar dan u prodavnici potrosim 1000din. Kakva si ti legenda [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Smartphone6.1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno