Znači jedino rešenje za stabilnu konekciju i punu brzinu downloada i uploada je direktno povezivanje uređaja i računara pomoću kabla?
Ako ti nije problem probaj da staviš kabl cat. 6A ili 7 od routera do računara.Na žalost ni to nije sigurno. Meni ne mogu da isporuče plaćenih, kako oni kažu do 300 Mbps, već se brzina kreće između 150-220 Mbps, u zavisnosti od doba dana i različitih vremenskih uslova.
To je druga stvar za koju ću da napišem žalbu, mada prvo moram da saznam šta oni uopšte podrazumevaju pod "do 300 Mbps" sa reklame na njihom sajtu. To mi nije toliko bitno i mogao bih da pređem preko toga.
Evo, upravo merano, i to je super jer je to max brzina koji mogu da ostvarim, na kablu (podrazumeva se).
Pogledajte prilog 265624
Да одговорим себи, можда неком значи. Да, добија се. Инсталирао сам је на мој Vox. Телевизор је стандардни андроид, значи није андроид ТВ. Како на Google play није хтео да ми дозволи инсталацију Eon smart TV апликације, инсталирао сам је уз помоћ Aptoide TV апликације.Да ли се у склопу Eon light пакета добија Еon smart апликација? Пише да је промо, па зато питам.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja bas danas idem sa rodjenom sestrom (nismo prijavljeni na istoj adresi, razlicito prezime) da podnese zahtev za raskid ugovora.
Recicu joj da im trazi kada je budu zvali uslove kao novi korisnik i da ne pristaje na njihove ponude sa pogodnostima za stare korisnike.
Ako pristanu OK, ako ne, odjavljuje sve i ja se prijavljujem na njenu adresu kao novi korisnik.
Malo je downstream prevelik po meni pogotovo za veće brzine.
Neka dođu da premere ulaz pre prvog razdelnik a pa ako je to ok neka nastave redom negde postoji problemHvala na savetima, makar da znam šta da im kažem kada ih budem zvao.
Instalacija je od pre 8 meseci (kablovi, razdelnici, oprema uopšte).
DaTo se odnosi na snagu signala?
Pretplatnik može jednostrano raskinuti Ugovor, pismenim putem bez obrazloženja, sa otkaznim rokom od 30 (trideset) dana, pod uslovom da do dana stupanja
otkaza na snagu izmiri sva svoja dospela dugovanja prema SBB-u
Hvala [emoji482]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari