Gde videti tačno prognozu za Grčku, Lefkada? Google pokazuje kišu i loše vreme, neka druga lepo vreme i 30 stepeni :wave:
Za koji period te zanima?
Gde videti tačno prognozu za Grčku, Lefkada? Google pokazuje kišu i loše vreme, neka druga lepo vreme i 30 stepeni :wave:
http://meteo.grGde videti tačno prognozu za Grčku, Lefkada? Google pokazuje kišu i loše vreme, neka druga lepo vreme i 30 stepeni :wave:
Da malo ozivim temu,bio sam planirao Zanzibar,ali ce po svemu sudeci biti Maldivi na kraju. Da li je neko bio,kakvi su utisci,preporuka za smestaj i agenciju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
U julu poslastica, rekao bih konacno, Sicilija. Bio sam prosle godine po Toskani i Umbriji i Italija me kupila 100%, tu mogu da bacim savet gde sta ako koga zanima. O Siciliji ne znam mnogo sta da ocekujem.
Pa sta bi sa nemicom, Kosta?
TT on 6X
Taljand uskoro. U planu jos obilazak Bali/Vijetnam, eventualno Kambodza. Na Tajlandu preporuka za Koh Phangan, provodio sam dosta vremena na vise ostrva, ovo je bas posebno. Mislim da nema boljeg i opustenijeg ostrva koje nude sve, prvenstveno priroda, divljina, velik izbor plaza, idealna velicina za motor, lagan saobracaj, nema policije itd. Ima specifican mesecni ciklus, oko full moon zurke je ostrvo punije, pa onda laganije i tako... 80% smestaja skroz na plazi za ok cenu. Nema toliko barova sa prostitucijom i slicnim glupostima kao u vecim mestima, bolja atmosfera.
Koliko te kostalo to zadovoljstvo.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari