Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Razmisljao sam i da je pita kao pita problem jer je app iz prosle god. Ok, hvala na odgovoru, praticu sta se desava, mozda ga masinsko ucenje izuci kroz neko vreme pa skonta da je najupotrebljivija app kod mene :)

Nista ne pomaze ovo zakljucavanje app, poubija preko noci sve zivo, ostavi 3 neke nbt stvari aktivne.
Ovo ugašeno? Ako stoji upaljeno fabrički onda u 3 ujutru "popravlja" rad app (ugasi).
f58c42900c43f09c6636b2b3c66eab43.jpg

^
b2911f560cf1a55efc5b1ebaf14ebd6a.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Haha, ne verujem da sam sve iscackao, a ovo preskocio. Al meni zabada ovaj device care uzas, zamrzne mi ceo tel kad npr udjem-izadjem-udjem za redom.

Bas sam probao sto si naveo, radi sve normalno. Posto si uradio update jesi li radio factory reset?

jesam 2x. I em sto zabada, em radi po par minuta taj search sta sve treba da ocisti, sporo bas bas. Kad ocistim app on radi prvih dan dva normalno, nakon toga krece da zeza.

Ja drzim upaljenu optimizaciju da mi svaki dan u 3h ujutro odradi i nisam imao nikakvih problema. Da ne preterujem ali telefon radi savrseno. Cim se pojavio nemacki pie za N9 ubacio sam ga preko odina, mrzilo me da cekam klasican. Do sada nisam radio reset i sve radi odlicno.

^ Još jedan razlog zašto jedva čekam Pitu :)

Radi i memi sve super sem sto eto taj problem sa device care muci od pocetka. Ne znam dal opet da ga resetujem kapiram da nece pomoci.

Ako mislis na ono sto se okrece malo duze, to je bug na piti. Imao s9 isti problem bio

Sent from my Note 9 using Tapatalk

E to, vrti fazon 30sec ko blesav i nista pa se pojavi. Zna nekad i kad udjem tad dok kao vrti pa izadje i udjem opet da zabode tu i onda moram da ubijem app da bi se otkocio tel. Decije bolesti, resite to sa prvim up sigurno. Baterija kida na piti svakako.

Da da, baterija je osetno bolja. A sto se ovog tice, to je bug na Piti tako da se ne sekiras. Isto tako kad tapnes 2 puta brzo na recents animacija zasecka po koji put, ali kontam da ce to sve biti reseno narednim update-om

Sent from my Note 9 using Tapatalk

Sigurno ce sa februarskim popraviti te sitnice, to je vizuelni bug nije da telefon ne radi. Sto kaze @latirla nemoj da se opterecujes sa tim. Prestanes ulaziti tamo i namestis automatsku optimizaciju da ti radi nocu i super[emoji3]

A vi primetite razliku kada je telefon optimizovan i kada nije (tipa kad je na 88% ili 60%)?!

Svako strecanje na tim telefonima je problem. Krsevi od 50e ne brisu ram nocu, a meni licno je jako potrebno jer poslovna aplikacija koja ima svoja setovanja uvek bude restartovana i onda svako jutro treba da setujem sve ponovo, cist *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*luk i zivciranje.

Upravo. Stranica na forumu mi je zadnja stavka ali ne i nebitna.
Jutros ponovo ubacio u neki režim spavanja, ne poziva ih instant ali nije ni kao kada se restartuje telefon. Definitivno sistem uči kako da se ponaša sa app, ali mi se ne sviđa što sam sve ugasio i ne radi kako želim. Tužno jeste da telefon ove cene ne sluša i ne radi kako želim. Na v8 nije bilo problema, odlično je keširao app. Ima li na XDA , da li je neko ispratio? Nisam vraćao na fabriku posle nadogradnje na v9, ali kako vidim ne radi ni vama koji ste vraćali.

Evo i meni jutros opet obrisao tu app sto mi treba, a iskljucio sam i onu optimizaciju da u 3 ujutru sam optimizuje. Ma ko ga sisa, ne moze on mene da nervira koliko ja mogu njega, axaxa :)

Evo i meni jutros opet obrisao tu app sto mi treba, a iskljucio sam i onu optimizaciju da u 3 ujutru sam optimizuje. Ma ko ga sisa, ne moze on mene da nervira koliko ja mogu njega, axaxa :)

Ta app je lose uradjena. I meni se desava da ih izbrise iz Task manager-a, ali kada je ponovo otvorim, nastavlja tamo gde je bila. Recimo "eReader Prestigio" mi otvori tacno stranu knjige na kojoj sam i bio, dok to ne radi ako je nisam prethodno zakljucao. Ako ta tvoja app koja ti je bitna ne uradi to, problem je do nje, ne Note-a jer su developeri lose odradili snimanje i reloading stanja. Mada, slazem se da je glupo sto app nestane iz Task manager, trebalo bi da stoji zauvek kad se zakljuca, mozda je bug koji ce ispraviti. Ali, ako je ponovo pokrenes, trebalo bi da nastavi bas tamo gde je bila. Probaj i sa nekim drugim aplikacijama, ne krivi ceo sistem zbog jedne app koja verovatno ima taj bug.

Ne bi bilo loše i da se napiše mail developerima, sigurno će odraditi ispravku u nekom narednom apdejtu?

Meni pogasi sve, od fabričkog kalkulatora pa nadalje. Testirao sam. Još jedan test večeras radim. Ali sam primetio da je zapamtio poruku koju sam kucao na viberu, juče se ispraznio u sred kucanja i ugasio (hteo sam da ispraznim bateriju do kraja kada sam došao kući) i danas uđem i vidim da taj tekst stoji. To je odlična stvar zaista, nisam primetio do sada na nekom drugom modelu, ne znam da li je do Note 9 ili je to od v9 tako i na ostalim.

Nazalost da. Da li je namerno ili slucajno ko ce ga znati.

Slucajnost pred izlazak S10 u 3 velicine? :)

Ako nije već spomenuto... Koga interesuje da mu tokom dana UI bude beo, a noću crn u developer options ima deo Night mode I tu na automatic.

Menu>developer options>night mode>automatic (based on time of day)
35dc7b223829a0e24998cab307cfe708.jpg

Svake godine isto[emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Uradio wipe keša sinoć, jutros sve u u memoriji, baterija osetno bolja (sporije padaju procenti istim korišćenjem).

Ne, ne stižem, mrzi me da vraćam podatke i sve iz početka da podešavam. Sve čekam da uhvatim vreme za to lagano i da odradim root za kameru zbog GCam.

Vrh Dno