Šta je novo?

CPU hladnjak lc power cc-120

Kako naruciti drzac za AM4 podnozje?

Poslednja izmena:
Kako se kontroliše menjanje boja na RGB modelu? Mislim da je menjao kada sam ga nakačio, a sada sija samo crveno?

Ako neko zna...

I da li je ok temp oko 40 i malo preko na ryzen 1400 klokovan na 3.8?

Preko nekog softvera za plocu, na RGB konektor si povezao RGB kabl?

Temp je vrh.

Da li mora biti u garanciji da mi posalju AM4 bracket?

Inace, novi dolaze sa vec "ugradjenom" podrskom za am4, odn. dobijaju se svi potrebni delovi za kacenje na ryzen.

Znaci nije potrebno uzimati ''RGB'' verziju koja je skuplja skoro 1000 din jer non-RGB (2490 din) od sada stize sa AM4 delovima?

Ako je tako i ako nema razlike u efikasnosti hladjenja onda je to sjajna kupovina za 20-ak evra, ionako me nerviraju ti decji RGB trendovi.

Ako imas providnu stranicu na kucistu, greota da ne svetli nesto :D

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Preko nekog softvera za plocu, na RGB konektor si povezao RGB kabl?

Temp je vrh.

Da, na RGB konektor na ploči.

Temperatura je ta na idle... Sinoć sam nešto malo igrao shadow of mordor (*mjau**mjau**mjau* kako izgleda igra, verovatno jer je sve na ultra, ali ipak...) i nije prešla 66c.

Sve je u redu.

@hsv.stoned

Da, noviji lager ima AM4 mount u kutiji, mislim da je prakticno nemoguce uzeti bez njega. RGB verzija je 600din skuplja, dolazi sa crnim heatsinkom i (ovako odokativno, a i iz iskustva jer vent na LC-CC-120 nije nista posebno) boljim ventilatorom. RGB ne moras da povezes ako ti ne treba.

Ok, hvala. Onda cu uzeti taj noviji uz iskljucen rgb.

Da li mora biti u garanciji da mi posalju AM4 bracket?

Evo ti odgovor od LC-a u vezi istog pitanja...

You can use the LC-CC-120 AM4 mounting kit from us, free of charge.
Who the purchase date is after 01.03.2017.
Please send us your Name, Adress the Invoice of the Cooler and Serialnumber, begins with 120CC......... .

Is the date of purchase of the LC-CC-120 before 01.03.2017 costs
the AM4 mounting kit 4.76 € + 4,70 € shipping included 19 % VAT not insured.

Ja kad sam trazio bracket za am4, samo sam poslao sliku serijskog i gde da posalju. Stiglo za 7 dana :D

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Jel može ovaj kuler na već matori FM2+ socket? Planiram upgrade ostatka konfiguracije ali treba mi privremeno rešenje jer je ovaj stock "prosvirao".

Imao sam ovaj kuler na FX 6300 koji sam prodao, drzao je 4.7 Ghz a nije isao preko 66 stepeni. Sad imam Ryzen 5 1400 i ne znam da li opet da uzmem ovaj kuler?

Prodao si i kuler?

Uzmi, i dalje je best buy.

Imao sam ovaj kuler na FX 6300 koji sam prodao, drzao je 4.7 Ghz a nije isao preko 66 stepeni. Sad imam Ryzen 5 1400 i ne znam da li opet da uzmem ovaj kuler?

Ne razmišljaj, imam isti procesor i prezadovoljan sam, klokovan na 3.8, ne prelazi 65c u full loadu a imam kućište koje ne ventilira baš najbolje...

Ajde kad sam tu da pitam još jednom sa kojim software-om da kontrolišem rgb sa coolera, aura ga ne vidi kao i corsair link...

Pa vidi u download-u sa sajta za tvoju ploču. Ili je onaj AI suite ili dodatna aplikacija.

Neces moci 4.2 jer je limit za prvu generaciju Ryzena 4GHz za dobre primerke, 4.1GHz za zlatne primerke.

Uzmi LC ako hoces bolje hladjenje.

Pa vidi u download-u sa sajta za tvoju ploču. Ili je onaj AI suite ili dodatna aplikacija.

Kada sam prvi put instalirao AI Suite pošto sam kupio ploču tj novi komp, razjebao mi ceo win, od tad se ne usuđujem :)

Mada verovatno brinem bez potrebe.

Koliko vidim, AI Suite nema mogućnost kontrole RGB svetla.

Poslednja izmena:
Uradi bios update i probaj.

Ovo pise na LC sajtu:
Note:
RGB fan compatible to: 
"MSI Mystic Light", "GIGABYTE Fusion" & "ASUS Aura"

Poslednja izmena:
Moraš instalirati obe aplikacije: FANRGBLEDControl i LED_Control, probaj reinstalaciju ako neće. Proveri i da nije ugašeno u biosu.

Poslednja izmena:
Bios update sam odradio skoro kada sam se zezao sa grafom, dakle poslednji je.

Majku mu staru, ne znam, probaću još da se igram sa tim.

To za bios sam čitao da može da bdue problem ali nisam našao gde bi to moglo da se podešava u biosu b350 prime plus. Moraću detaljnije malo da pročačkam po istom.

Da bi ova dva gore navedena programa radila potrebno je da se instalira AI Suite. AI Suite nema mogućnost kontrole RGB ali daje permisije ovim programima da vrše promenu na pločama. Nema podešavanja RGB u biosu.

Jel si udžekao u RGB FAN konektor, jel svetli makar u nekoj boji?

Da bi ova dva gore navedena programa radila potrebno je da se instalira AI Suite. AI Suite nema mogućnost kontrole RGB ali daje permisije ovim programima da vrše promenu na pločama. Nema podešavanja RGB u biosu.

Jel si udžekao u RGB FAN konektor, jel svetli makar u nekoj boji?

Da, da, sija normalno. Tj u crvenoj.

Nema podešavanja u biosu ali ima valjda dozvola da može da se kontroliše preko software-a.

Našao sam, ima FAN RGB i trenutno je enabled.

p.s. kada sam instalirao AI Suite nudio mi je samo jedan software na listi, ez update, jel to normalno? Ostalo moram naknadno ili kako?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno