Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Modovima nije mesto u topicu :D

Ich liebe dich

Modovi postavili zamku i prave listu za novogodisnji odstrel :)

BlankSevereCanvasback-small.gif

Ma neće, kunem se da sam molio i nisu hteli...

Ne vlada Srbijom Vučić već strukture Nemačke obaveštajne službe za koje on radi. I ne samo on, već i veliki deo opozicije. Sve je ovo evidentno kroz vlasnike i investitore, samo treba proveriti iz koje zemlje nam dolaze investitori i otvaraju fabrike. Zar zaista mislite da bi neko kao on izjavio da može i 5 miliona da nas se skupi ali da neće ništa ispuniti? To je namerno puštena izjava kako bi se popalio narod. Jednostavno je došlo vreme da se vladajuća garnitura updejtuje, ali pod prividom demokratije, tj šatro protestima. Sve je jedna velika predstava. Onaj ko dođe, radiće isto što i Vučić. Srbija nema zakone i politički sistem koji bi je štitio od uticaja sa strane odnosno podložni smo manipulacijama od strane inostranih obaveštajnih službi i tu se završava svaka priča. Kada čujemo da se neko zalaže za potpuni rehaul ustava, izbornog sistema i donošenja seta zakona koji će onemogućiti uspostavu autoritarnog sistema vladavine koji teži da preraste u totalitarni, njega treba podržati. Kesić i ostala satirična boranija je deo sistema i suptilnog ispiranja mozga. Viši nivo psihologije. Dokaz tome je da se velika većina gledalaca lepo oseća nakog gledanja takvih emisija, samo još jedan suptilan i podmukao način kako masu održavati docilnom. Nije slučajno Ivan Ivanović "sklonjen" baš sad. Provalio je on o čemu se radi. Ali i Kesića će da sklone jer im je potrebno više naroda na ulicama kako bi "smena vlasti" dobila legitimitet. Druga vrlo bitna stvar je kanal Balkan Info. Još jedan projekat.
Balkan info i gostovanja osoba kao što su Radovan Damjanović i Deretić.
Mislim da Srbija nije spremna za to što on ima da kaže. Deretić, Radovan i još nekolicina njih opasno bude srpski nacionalizam. Svojim propovedanjima ubadaju te emocije koje te čine preponosnim i da misliš da si iznad drugih, bude nacizam a to vodi ka fašizaciji i ratu. Majca dogodine u Prizrenu je odličan primer. Pa zatim pesme Beogradskog sindikata koje huškaju i lože omladinu itd. Sve to vodi u rat. Jer mi drugih sredstava sem rata kao vrste političkog delovanja da ostvarimo ciljeve koje te pesme propagiraju - nemamo. Neko nam ozbiljno zakuvava čorbu suptilnim ispiranjem mozga na ovaj način. I ja sam patriota, volim svoju zemlju, volim da čujem sve što pričaju, ali sve ovo gore opisano jednostavno vodi ka sukobima. Lepo je znati istoriju ali ako ta istorija bude proizvela dodatna stradanja našeg naroda, da li je to onda dobro?

Ah da , da iskoristim priliku kada vec svi rostiljamo, da prozovem Pecu za inertnost po pitanju foruma. Posto sam iskren i direktan, kao i obicno, bicu bez dlake...

Nudjena su razna resenja po pitanju unapredjenja i uvek posle wow i super i bice - veliko nista...
Coveka ne zanima forum osim kada se treba pohvaliti kolika je zajednica iza Bencha, a ko je vodi i kako i sa cim, who cares...
I tako imamo glup, zastareli sistem za nove clanove koji trpe moderisane postove sa odobravanjem zbog odbrane od spam botova, koji su ozbiljan problem. Svaka cast Kutiji i na ovom sto je regulisao, u suprotnom bi imali spam forum a ne Bench...

Takodje uredjivanje i vodjenje ovog zastarelog hibridnog vB mutanta , koji je budzen sbrda sdola i cudo da uopste radi, je vrlo bolna i teska stvar. Sa vrlo ogranicenim alatima i opcijama, posle se cudimo kako nam se provlace povratnici i botovi i sto se novi clanovi ne zadrzavaju ili sto stradaju teme u borbi protiv botova. Pa se onda dovijamo kako najlakse da radimo, pa cimaj Kutiju da radi admin level izmene... ponekad se zapitam ko je ovde lud, ubije ti volju za zivot a ne da odrzavas neki red...
Mislim, ulazimo u 2019-tu...

Jasno vam je da administracija radi na cisto dobrovoljnoj bazi i zadivljujuce, vrlo efektivno.
Da je birao i masno placao , Peca ne bi nasao ovakvu ekipu. Nije ni svestan koliku srecu ima. Ovde naravno ne ubrajam sebe, vec govorim o ljudima koje sam zatekao.
Ovako voditi sada vec ~60k ljudi godinama i to na cisto dobrovoljnoj bazi... sve je jasno...

E sad mi lakse... :)

TT over M5

Pogledaj Nemacku u sta se pretvara, cisto sumnjam da oni vladaju sami sobom... Kad pogledas ko drzi svo to bogatstvo i ko investira, vidis da su uglavnom, ahem...
1200px-Flag_of_Israel.svg.png
Nebitno, nije to poenta sada... Pogodio si da se na Balkanu opet sprema neki rat. Mislim da se dole polako pripremaju mase za neke sukobe... Ovo dodatno mislim zbog skorog naoruzanja Kosova. Sto se nacionalizma tice, nema sredine, ili bude savrsenstvo (NatSoc :d ) ili:
https://www.youtube.com/watch?v=jRwXdwAoM30

@DukeLander Ma Peca star covek, ne znam zasto se vise bavi ovime, treba da prepusti nekom mladom coveku koji je u teku sa tehnologijama i forumom da se bavi ovime, a on da ide da pravi rostilj ili tako nesto :d

Poslednja izmena:
HLMA.gif

Duke ti si meni idol :D

Ali o brojkama je smešno pričati zar ne, neko ima 2 grama mozda. Poyy

Niste svesni koji su izvor smeha razni sudski zapisnici, posebno u krivičnim postupcima

1EqJ5yl.jpg

Ne vlada Srbijom Vučić već strukture Nemačke obaveštajne službe za koje on radi. I ne samo on, već i veliki deo opozicije. Sve je ovo evidentno kroz vlasnike i investitore, samo treba proveriti iz koje zemlje nam dolaze investitori i otvaraju fabrike. Zar zaista mislite da bi neko kao on izjavio da može i 5 miliona da nas se skupi ali da neće ništa ispuniti? To je namerno puštena izjava kako bi se popalio narod. Jednostavno je došlo vreme da se vladajuća garnitura updejtuje, ali pod prividom demokratije, tj šatro protestima. Sve je jedna velika predstava. Onaj ko dođe, radiće isto što i Vučić. Srbija nema zakone i politički sistem koji bi je štitio od uticaja sa strane odnosno podložni smo manipulacijama od strane inostranih obaveštajnih službi i tu se završava svaka priča. Kada čujemo da se neko zalaže za potpuni rehaul ustava, izbornog sistema i donošenja seta zakona koji će onemogućiti uspostavu autoritarnog sistema vladavine koji teži da preraste u totalitarni, njega treba podržati. Kesić i ostala satirična boranija je deo sistema i suptilnog ispiranja mozga. Viši nivo psihologije. Dokaz tome je da se velika većina gledalaca lepo oseća nakog gledanja takvih emisija, samo još jedan suptilan i podmukao način kako masu održavati docilnom. Nije slučajno Ivan Ivanović "sklonjen" baš sad. Provalio je on o čemu se radi. Ali i Kesića će da sklone jer im je potrebno više naroda na ulicama kako bi "smena vlasti" dobila legitimitet. Druga vrlo bitna stvar je kanal Balkan Info. Još jedan projekat.
Balkan info i gostovanja osoba kao što su Radovan Damjanović i Deretić.
Mislim da Srbija nije spremna za to što on ima da kaže. Deretić, Radovan i još nekolicina njih opasno bude srpski nacionalizam. Svojim propovedanjima ubadaju te emocije koje te čine preponosnim i da misliš da si iznad drugih, bude nacizam a to vodi ka fašizaciji i ratu. Majca dogodine u Prizrenu je odličan primer. Pa zatim pesme Beogradskog sindikata koje huškaju i lože omladinu itd. Sve to vodi u rat. Jer mi drugih sredstava sem rata kao vrste političkog delovanja da ostvarimo ciljeve koje te pesme propagiraju - nemamo. Neko nam ozbiljno zakuvava čorbu suptilnim ispiranjem mozga na ovaj način. I ja sam patriota, volim svoju zemlju, volim da čujem sve što pričaju, ali sve ovo gore opisano jednostavno vodi ka sukobima. Lepo je znati istoriju ali ako ta istorija bude proizvela dodatna stradanja našeg naroda, da li je to onda dobro?
Upravo ste imali prilile da pročitate tekst koji okreće stvarnost i pravi maglu Tipično za delovanje FSB-a u Srbiji.

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Rata će biti ali zbog ruskog uticala a ne zbog roga što se nekom ratuje. Kada neka zemlja kupuje isključivo polovno izraubovano naoružanje ona 100% kreće u rat i to za račun zemlje loka joj to raubovano naoružanke uvaljuje. A ako zemlja kupuje novo naoružanje poslednje generacije onda je to oružije namenjeno za očuvanje mira i neće biti rata.

Sad kad vas Peca sve banuje zajedno sa administracijom :D

Ivan5694375 je napisao(la):
Sad kad vas Peca sve banuje zajedno sa administracijom :D
Administraciju nece, mene moguce :)

TT over M5

Ako oteraju Kesića svi na ulice! :D
Ja takođe mislim da se ovde nikad ništa neće promeniti, prvenstveno zato što smo glupi kao nacija. Prosečan srbin je glup, zatucan i neobrazovan nažalost. Pa ovde ljudi još glasaju za SPS i veličaju Tita..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
+100

Još bih dodao - negativna selekcija...

Odavde su decenijama odlazili najbolji od nas. Bukvalno milioni mislećeg dela nacije su napustili ovaj čabar od države. Ostali su retki izuzeci, oni koji iz nekog razloga nisu mogli da odu, i naravno - neobrazovani plebs koji nema za 'leba, ali se zato hrani g*****a iz Informera, Pinka i Happy-ja.

Neće ovde nikada biti bolje, ne postoje elementarni uslovi za to. Srpski narod je osuđen na propast u narednih 50-70 godina, i ne mogu da kažem da mi je žao zbog toga. Ovakvi kakvi smo - i treba da nestanemo kao nacija. "Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti..."

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Zasto mislite da su ostali bolji? Rumuni nista nisu bolji, kako nasi stari velicaju Tita, tako njihovi Chauseskua iako nisu imali leba da jedu na kraju...
I zna se ko ga je skinuo, narod nije...
Tako ce i ovde ili kada pola bg bude gorelo... u svakom slucaju narod ispasta...
Jedinu pametnu stvar koju moze narod uraditi je da se ne prima na nikakav konflikt niti prati lidere pod velom patriotizma i nacionalnizma u isti, od toga sigurno nece biti bolje...
TT over M5

Poslednja izmena:
Tamo se 100k Rumuna vrati tokom odmora da protestvuje protiv vlasti (upravo se letos desilo). Ovde kod nas se 100k gastosa vrati da uradi nove zube, pokaže nova kola u selu i eventualno ozida još jednog lava na kapiji... [emoji38]

Modovi postavili zamku i prave listu za novogodisnji odstrel :)

BlankSevereCanvasback-small.gif

f50d2454564a376d6642ec22459a9bec.jpg

Hm, imam oko 20-tak rumuna i ni jedan nije ni pomislio da ide na proteste, ali je svaki sada otisao full natovarenim kolima i prikolicama kuci za praznike a avio karta 20+ eura...
Ne veruj svemu sto procitas...

TT over M5

Poražavajuća istina, barem za mene, je što mi, čovečanstvo, nismo otišli dalje od "hleba i igara". Sistem je samo vredno usavršavan i u potpunosti globalizovan a njegovi principi i dalje savršeno funkcionišu.

Publiku sada čine građani bogatijih zemalja dok su gladijatori građani onih nesrećnijih. Više nego očigledno je naše mesto u tom cirkusu a jedino pitanje je da li ćemo opet kao pre 20 godina zuriti u razjapljene čeljusti lava.

Vi to o budućnosti naše majke Srbije?
Pa evo da vam kažem praktično iskustvo. Kad sam bio mali bilo je nas 5 drugara i još 4 devojčice približnih godina. Takvih grupica je bilo još 4 u mom kraju sela. Danas u ulici ima osmoro dece, znači tri puta manje. Pametnom čoveku je ovaj podatak dovoljan da shvati da Srbija polako ali sigurno mestaje, ali bukvalno.
A što se naci-nacionalizma tiče, ja ne poznakem nijednu osobu koja nije u najmanju ruku šovinista, tako da materijala za sukobe imaji dovoljno.

Broen broen je ekstra glupava serija i riba ne zna da glumi.
Svako ko kaze ali ona ima sindrom, nisam jos video policajca da moze uspesno da radi sa F dijagnozom.

Breaking bad, 1.sezona dosadna ali moze da se odgleda posto to je istoriskiji najbolja serija treba imati strpljenja. 2. sezona onako, 3.katastrofa - dosta.

Ozark 1.epizoda je ok, a posle nema nikakve logike i realnosti osim impresionirati gledaoce, gubljenje vremena.

:D Svaki put kad sam u serijama napisao za broen da je srr bio sam obrisan od fan moderatora, aj da vidimo da li ce ovde ostati.

De gustibus (et coloribus) non est disputandum.

Nevideh vece nasilje i nepravdu nego ovde, ovi cenzori mogu slobodno da drze kurseve u bilo kom autoritativnom sistemu i to vrhovima tog sistema.
Sa pažnjom bi ih slušali i mnogo toga naučili.
Kako biti popularan, a diktator, preživeti vreme i osavremenjavati se.
kako se vrlo brzo druga strana gurne u mrak, bez tragova i replika. Kao kiselinu da pospu i nema ga vise, bez dokaza.
[emoji14]

Opletite to su tražili

Nije Toni Bler džabe dolazio u Bgd.

Poražavajuća istina, barem za mene, je što mi, čovečanstvo, nismo otišli dalje od "hleba i igara". Sistem je samo vredno usavršavan i u potpunosti globalizovan a njegovi principi i dalje savršeno funkcionišu.

Publiku sada čine građani bogatijih zemalja dok su gladijatori građani onih nesrećnijih. Više nego očigledno je naše mesto u tom cirkusu a jedino pitanje je da li ćemo opet kao pre 20 godina zuriti u razjapljene čeljusti lava.
Dragi moj Arci, makar ti to znas, da je zadnji od 5 dobrih imperatora Marcus Aurelius sve lepo rekao i sve je sabrano u jednom delu jos pre 2000 godina i gde smo sada?

TT over M5

+100

Još bih dodao - negativna selekcija...

Odavde su decenijama odlazili najbolji od nas. Bukvalno milioni mislećeg dela nacije su napustili ovaj čabar od države. Ostali su retki izuzeci, oni koji iz nekog razloga nisu mogli da odu, i naravno - neobrazovani plebs koji nema za 'leba, ali se zato hrani g*****a iz Informera, Pinka i Happy-ja.

Neće ovde nikada biti bolje, ne postoje elementarni uslovi za to. Srpski narod je osuđen na propast u narednih 50-70 godina, i ne mogu da kažem da mi je žao zbog toga. Ovakvi kakvi smo - i treba da nestanemo kao nacija. "Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti..."

Негативна селекција није вршена у школској клупи, са штедлером у руци, већ у рову, са пушком у руци...то ја најбитније!
Последњих 50-70 година, ти "најобразованији" су и најгори у нашем народу, убедљиво.
Правосудни систем, здравство, просвета, НВО....нису лоши јер "нема пара", већ зато што велика већина запослених у тим државним установама је или већ покварена, или их брига за било шта друго, осим своф седалног дела и мирно гледају распад система.
Они који би први продали свој народ за било који положај су управо ти "најобразованији". Уз те "најобразованије" бих додао и "младе", који су такође легло неморала (555-333!) данас у овом друштву, заједно са пензионерима, не зна се ко је гори. 1955-1985 сврставам међу нормалне, час изузецима...
Чиме и како они допринесе уопште овој заједници? Гледају сиротињу са висине и подсмехују се свему у својој рођеној земљи, онда оду у САМСУНГ, и изигравају јунаке како су они успели у животу??? А исто то њихово бесплатно школовање је управо омогућила та крезуба сиротиња, гаде ми се....први су који се одричу свог народа, као и свих вредности европских народа.
...
Види само листу СНС ботова, па листом су сви са ВИСОКОМ СТРУЧНОМ СПРЕМОМ, и то запослени углавном по СРЕДЊИМ ШКОЛАМА И НА УНИВЕРЗИТЕТИМА.

НЕМА СЕЉАКА И ТЕСАРА! Зашто? Па зато што тесар и сељак немају времена за ту поспрдачину већ морају да раде! А ови се изигравају на наш рачун!!!
...
Не осуђуј тај убоги плебс, он за боље од пасуља и не зна, осуђуј оне који су назидали лепе дипломице, које би на западу платили рецимо 200-300,000 ЕУР, и побегли из ове земље под изговором, "да овде боље бити неће"! И још се сада подсмевају подмукло и кукавички из Торонта и Бергама. Искрено, мени они и не требају, не видим да БИЛО КАКО враћају било какву вредност у ову земљу.
И МИСЛИМ ДА ЈЕ ТО НАЈВЕЋИ ОЛОШ КОЈИ ЈЕ СРБСКИ НАРОД ИЗНЕДРИО У ПОСЛЕДЊИХ 2500 година! Кукавице, дезертери, људи за избегавање у широком луку, углавном....у великом броју случајева...
И да завршим, са једним академиком....високо образованим од Сунца, бразде и стрњике....кад си последњи пут видео образованог са оволико здравог разума и искрености?
Без оних који су плаћени да глуме лудило као Сергеј Т, итд...

@LEPI KOKAN

Па шта ти је сумњиво? Нема шта да буде сумњиво, нико ништа не лупета, нико се не истрчава на снежић бели, морају нешто да зараде и они који живе од бележења и праћења тога шта ко лупа...празне свешчице, мртво море....шта ли народ мисли, ако уопште и мисли нешто? Просто смо сумњиви колко ништа не лупамо...
а и да се припреме "тајни поени", ко тајне оптужнице...само ти после извуку кад затреба.

ПС- Нисам ја никакав бранилац сиротиње, далеко од тога, нико те неће заврнути као сељак, али нисам ни за то да су "образовани" нешто посебно...напротив, духовне сиротиње има свуда, и са и без дипломица.

Poslednja izmena:
Негативна селекција није вршена у школској клупи, са штедлером у руци, већ у рову, са пушком у руци...то ја најбитније!
Последњих 50-70 година, ти "најобразованији" су и најгори у нашем народу, убедљиво.
Правосудни систем, здравство, просвета, НВО....нису лоши јер "нема пара", већ зато што велика већина запослених у тим државним установама је или већ покварена, или их брига за било шта друго, осим своф седалног дела и мирно гледају распад система.
Они који би први продали свој народ за било који положај су управо ти "најобразованији". Уз те "најобразованије" бих додао и "младе", који су такође легло неморала (555-333!) данас у овом друштву, заједно са пензионерима, не зна се ко је гори. 1955-1985 сврставам међу нормалне, час изузецима...
Чиме и како они допринесе уопште овој заједници? Гледају сиротињу са висине и подсмехују се свему у својој рођеној земљи, онда оду у САМСУНГ, и изигравају јунаке како су они успели у животу??? А исто то њихово бесплатно школовање је управо омогућила та крезуба сиротиња, гаде ми се....први су који се одричу свог народа, као и свих вредности европских народа.
...
Види само листу СНС ботова, па листом су сви са ВИСОКОМ СТРУЧНОМ СПРЕМОМ, и то запослени углавном по СРЕДЊИМ ШКОЛАМА И НА УНИВЕРЗИТЕТИМА.

https://drive.google.com/file/d/1yx8k0exNkyOlfAYDGKOFm3UI6nt4ajq-/view

НЕМА СЕЉАКА И ТЕСАРА! Зашто? Па зато што тесар и сељак немају времена за ту поспрдачину већ морају да раде! А ови се изигравају на наш рачун!!!
...
Не осуђуј тај убоги плебс, он за боље од пасуља и не зна, осуђуј оне који су назидали лепе дипломице, које би на западу платили рецимо 200-300,000 ЕУР, и побегли из ове земље под изговором, "да овде боље бити неће"! И још се сада подсмевају подмукло и кукавички из Торонта и Бергама. Искрено, мени они и не требају, не видим да БИЛО КАКО враћају било какву вредност у ову земљу.
И МИСЛИМ ДА ЈЕ ТО НАЈВЕЋИ ОЛОШ КОЈИ ЈЕ СРБСКИ НАРОД ИЗНЕДРИО У ПОСЛЕДЊИХ 2500 година! Кукавице, дезертери, људи за избегавање у широком луку, углавном....у великом броју случајева...
И да завршим, са једним академиком....високо образованим од Сунца, бразде и стрњике....кад си последњи пут видео образованог са оволико здравог разума и искрености?
Без оних који су плаћени да глуме лудило као Сергеј Т, итд...

@LEPI KOKAN

Па шта ти је сумњиво? Нема шта да буде сумњиво, нико ништа не лупета, нико се не истрчава на снежић бели, морају нешто да зараде и они који живе од бележења и праћења тога шта ко лупа...празне свешчице, мртво море....шта ли народ мисли, ако уопште и мисли нешто? Просто смо сумњиви колко ништа не лупамо...
а и да се припреме "тајни поени", ко тајне оптужнице...само ти после извуку кад затреба.

Bumer trol.

Hm malo je heavy nazivati ljude koji su otisli za boljim zivotom olosom i kukavicama. I to ne govorim samo sa nasu zemlju.

Niko nije pupcanon vrpcom vezan za mesto gde je rodjen, niti za zemlju. Jer po toj logici, sto onda ljudi iz sela i manjih gradova beze za BG/NS itd. Izdajnici.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno