Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro si napisao ali smo svi nekako loše razumeli. Menjao sam i isprobavao sisteme na android boxu i potrošio eon ATV za ovaj mesec, pa sad koristim tu "običnu" eon aplikaciju. Čak i uz airmouse to nije to, eon android tv + daljinac od tva je ubedljivo najudobnija kombinacija. Ovo samo u slučaju nužde, i na touchscreenovima naravno.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ако је то број дозвољених уређаја, пошаљи им на фб у инбокс поруку да ти очисте. Мени то увек учине кад напуним уређаје а потрошим дозвољен број ауторизација.

Ma znam, ali već sam ih smarao par puta za to ovog meseca :D

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Imam Samsung smart TV F5300, ima smart hub i razne aplikacije, ali ne i eon aplikaciju među njima. Mogu li nekako da je instaliram, ili će mi biti potreban Android Box?

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Ne znam sta bi dobio ako bi instalisao eon aplikaciju ako na taj tv imas vec resiver i hub koji trista puta bolje radi neko eon box

To mi je televizor u drugom stanu u kojem imam ADSL, zbog toga pitam.

U tome i jeste problem, ne znam kako da instaliram :) u pitanju je smart hub 2.0, ne znam kako da prebacim apk fajl na tv, ako je smart hub uopšte android...

Ovaj EON box ima Chromecast ugrađen u sebe. Nego kako se koristi i aktivira? Zna li neko?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na novijim samsung televizorima upravo sa tizen sistemom, radi android tv aplikacija. Ja imam samsung 40es6710 iz 2012.god. i ne može.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Imam Samsung smart TV F5300, ima smart hub i razne aplikacije, ali ne i eon aplikaciju među njima. Mogu li nekako da je instaliram, ili će mi biti potreban Android Box?

Taj tvoj tv je zastareo nije ni tizen ni android na samsung televizorima EON radi tek od Tizen verzije 3.0

Da li može neko ko je tokom ovog meseca raskinuo ugovor, zbog novih cena, da napiše koja je tačna procedura za raskid?
Može li sve da se završi u jednom danu i da li se plaća cela pretplata do isteka ovog meseca ili samo do dana kada se ode u poslovnicu i vrati oprema?

Opet im ne radi EON PC..!!
Pocelo je svaki treci dan da zeza.:mad:
Postaju dosadni, a ja sve vise razmisljam da se prosetam do nih i porazgovaram o ovom poskupljenju i razvodu..:-devil-:

Upravo došao iz poslovnice. Hteo da uzmem Eon full TV, (ne treba mi net, imam besplatan) to jest da predjem sa duo gold, i kaže može ali da potpišem UO 24 meseca. Pitam je zašto bi to radio? Ima eon full TV van sbb mreze, i plaćaš 1999 mesec za mesec. Ona mi kaze da tu nemam Eon tv aplikaciju. :D Mislim, eeeee još kad bi znala koje pakete nudite. :D Odjavio ih, pa mi je onda rekla, mozda vas pozovu iz podrške da ponude nešto. Ako ne daju Eon full TV bez UO, doviđenja.

I ja sam danas popodne bio u poslovnici na dorcolu u cara dusana.Istice mi ugovor 30.12.2018.Reko da vidim sta nude za stare korisnike.Naravno poceli onu foru 6 meseci stara cena a onda nova cena za trio full.Kazem da me to ne interesuje i da cu raskinuti ugovor.Kaze sacekajte.I ode negde,verovatno do sefa poslovnice.Vraca se i kaze moze 5 meseci po dinar a onda 19 meseci po 4000 dinara za eon full.
Ja sam trazio 12 meseci po 2 soma i 12 meseci po 4 soma.Tako mi vise odgovara da placam.Kaze to ne mozete dobiti nikako.To dobijaju samo novi korisnici.A znam da su neki ovde to dobili iako su stari korisnici.Tako da sve zavisi od poslovnice do poslovnice.
Kazem razmislicu pa cu vam javiti.
Usput svratim i do zemuna u sbb poslovnicu i pitam isto ovo.Kaze nema nista od toga.
I potpisem zahtev za raskid ugovora.
Sad cekam da vidim da li ce me neko zvati?I da li ce uopste nesto nuditi?
Neka alternativa mi je mts pa videcemo sta ce od svega biti.
Kaze otkazni rok je mesec dana od dana prijave.Kad vam budu iskljucili signal duzni ste u roku od nedelju dana da vratite opremu u najblizu poslovnicu.
Kazem ok nije problem.

Poslednja izmena:
Ja sam dobio eon duo full po 3200din tokom trajanja ugovorne obaveze umesto aktuelnog duo gold na kome je istekla ugovorna obaveza odavno.
Prvo ponudili godinu dana po ceni duo gold, drugu godinu regularnu cenu, nakon odbijanja su se otvorili, deluje mi solidna ponuda

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Da li može neko ko je tokom ovog meseca raskinuo ugovor, zbog novih cena, da napiše koja je tačna procedura za raskid?
Može li sve da se završi u jednom danu i da li se plaća cela pretplata do isteka ovog meseca ili samo do dana kada se ode u poslovnicu i vrati oprema?
Ja sam raskinuo ugovor u ponedeljak i vratio opremu. Mora da se plati i tih 30 dana koliki je otkazni rok bez obzira da li se koristi ili ne. Ja sam razdužio odmah opremu jer su mu dan ranije instalirali eon full.

Traje net tih 30 dana dok se nakane da raskinu ugovor? Ja prelazim na mts jer me nisu zvali jos i isplativije mi je mnogo nego ono sto nude. Pa da znam da se ne zeznem i ostanem bez interneta.

Poslednja izmena:
Imam jedno specificno pitanje..
interesuje me da li neko zna moze li se preneti d3 mini uredjaj sa jednog objekta na drugi, koji je pod razlicitom ugovorenom obavezom, isto od SBB-a.
Konkretno, u jednom stanu imam 2 a u drugom 4 tv-a, pa me zanima posto mi sleduju uz pakete po tri uredjaja, da prenesem taj jedan visak d3 mini iz jednog stana u drugi.

Ja sam raskinuo ugovor u ponedeljak i vratio opremu. Mora da se plati i tih 30 dana koliki je otkazni rok bez obzira da li se koristi ili ne. Ja sam razdužio odmah opremu jer su mu dan ranije instalirali eon full.

Ok, hvala.
Jedino ne razumem, kako si uspeo da potpišeš ugovor i dobiješ eon full, dok još uvek nisi raskinuo stari?
Što se tiče otkaznog roka, da li ostaje signal svih 30 dana koliko moraš da im platiš unapred ili mogu u tom periodu da ti isključe signal i ranije, ako im se ćefne?

Ja sam dobio eon duo full po 3200din tokom trajanja ugovorne obaveze umesto aktuelnog duo gold na kome je istekla ugovorna obaveza odavno.
Prvo ponudili godinu dana po ceni duo gold, drugu godinu regularnu cenu, nakon odbijanja su se otvorili, deluje mi solidna ponuda

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

To je OK, msm da bi mnogi pristali na takve uslove.

cek cek cek, to znaci da ja ako nahvatam nekoga kome nije potreban d3, pa jos nije mu potrebno 2kom d3, mogu da imam 5tva bez dodatnog ugovora?

Можеш, само ћеш у том случају, на тим уређајима да имаш канале (пакете) на које је он претплаћен.
Ја сам, својевремено док сам користио СББ интернет, када одем у други стан (исти град је у питању) носио и модем,
и радио је најнормалније.

Neko reče ranije da to može samo ako su na istom čvorištu.

Да ли је неко пробао нови рутер/модем Техниколор и како се показао у раду?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno