Ja sam Wire domaci zadatak zavrsio pre nekoliko godina kao i Sopranos. GoT pratim od starta.U pravu si. Samo ja ću da dodam i "the wire" na spisku, kao i "Game of thrones" obzirom da uskoro dolazi zadnja sezona.
Sent from my Huawei Y7 prime
Ma pričam samo o obnavljanju gradiva pred novu sezonu (GoT), obzirom da kao što vidiš i sam ništa novo a dobro ne izlazi.Ja sam Wire domaci zadatak zavrsio pre nekoliko godina kao i Sopranos. GoT pratim od starta.
Jedino ne znam da li Arrested Development valja pogledati. Pogotovo sto krece nastavak a i Bateman mi je posle Ozarka gotivan za gledanje.
Jedino ne znam da li Arrested Development valja pogledati. Pogotovo sto krece nastavak a i Bateman mi je posle Ozarka gotivan za gledanje.
Nemam pojma. Jesi gledao prve epizode kaf je izasla serija? Vredi li gledati?Kada krece drugi deo sezone 5?
Nemam pojma. Jesi gledao prve epizode kaf je izasla serija? Vredi li gledati?
Istina ali ko zna sta ce da sprckaju u remasteru. U svakom slucaju BR je uvek bolji izvor od web izdanja.Kazu... :d apsolutno je sve u hd, bila je jedna epizoda seste sezone koja je greskom pustena SD, ali je to sredjeno... 4K verziju cekati zbog bolje slike je suludo jer tesko da su radili dupli remaster, a zvuk je svakako 2.0 dolby kako god ga oni nazvali na blu ray diskuipak je original 2.0
![]()
Ako sam i ja čekao toliko tj nisam gledao tu seriju kako valja od pocetka do kraja, sačekacu 4K u radnjama.Hulu kod Bugara je sa stereo zvukom.
Koliko vidim bluray izlazi 18.12. Ako nisam do sada gledao sacekacu BR
E sad i ti, pa onda sam mogao i dvd rip da gledam.Mozes ti da napucas bit rate do neba ako pravis od krs materijala nema preterano svrhe... Bas bih voleo da vidim nekog ko ce primetiti razliku ali da ne sirimo diskusiju bez potrebe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari