Šta je novo?

Huawei P10

Imam problem sa otiskom, kada hocu da postavim nemoguce je, nece da krene ili krene samo jedan deo otiska i nece dalje, a normalno mi radi to dugme kada palim svetlo i kada hocu da izadjem iz svega (kao home taster). Da li je crkao otisak ili je nesto drugo u pitanju? I da li se popravlja ako je crkao?

Hvala za info. Evo i ja ga sad instalirao.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Ovo prvo vreme radi bez razlike. Sad, ja igre ne igram, pa ni ne mogu da primetim razliku sve da i postoji.

A i ne podržavaju ga sve igre. Vrlo mali broj, ako se dobro sjećam.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Sad sam proverio Antutu skor preko ‚155.000. Nekad pre (ne znam kad beše) bio je oko 115.000.

Sad dal' je od apdejta, dal' je do Antututeta, jbmliga.

Sekundarni Mi A1 ima oko 80.000.

Ono sto je meni interesantno, to je da mi sa svakom novom verzijom baterija traje sve duze...

Huawei P10

Sa svakim novim updatom svaki huawei model sve losije drzi bateriju i sve losije radi. Tako treba, kako bi inace prodavali nove modele. Tak'a im je politika.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

A cija pa nije takva politika? Ja ne primecujem da mi nesto radi losije... Isto kao i kad sam ga uzeo. S tim sto izgura skoro 6 sati sot u poredjenju sa nekadasnjih ~4-4,5

Huawei P10

I onda demantujem sebe samog: nakon update na 379 primecujem seckanje u radu [emoji849][emoji849]

Huawei P10

Meni na Plus jos ne stize Ota b379....
Ne znam u cemu je fora, ali moguce i da je preskoce i posalju b380, jer ocigledno ima bugove b379.

Ne znam da li je generalno problem, ali radio sam reset posle nadogradnje na 376, ne verujem da je zbog turbo opcije sad opet potrebno da radim reset

Huawei P10

Sad stigao za P10 381 OTA na mts. Pise samo da je security patch.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Meni jos nije, na mts

Huawei P10

Meni danas ns P10 Plus mts stigao B380. Samo zakrpe za novembar

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Info sa Huawei srbija foruma:

Huawei P10
5352af5feeee6c198b3077b0ca06201c.jpg

Poslednja izmena:
Ubacio Telenor karticu i odmah mi prijavio Ota b380 na P10 plus. Nekad zavisi dal kasni Ota i od operatera, retko, ali desava se. Screenshot_20181130-171027.jpeg

Moj p10 je uzet u mts, a koristim ga sa telenor karticom. Mislis da bi mi pokazao update da ubacim mts karticu? Ovaj 379 je sve gori... Telefon se bas cudno ponasa.

Huawei P10

Moj p10 je uzet u mts, a koristim ga sa telenor karticom. Mislis da bi mi pokazao update da ubacim mts karticu? Ovaj 379 je sve gori... Telefon se bas cudno ponasa.

Huawei P10
Ako nece Ota, a bas te zeza 379, imas servisni rom za dload metodu za P10-b380 za dual sim tj b381 za single sim. Ja sam za Plus vise puta koristio dload, a za lite redovno nakon cystom romova da ispeglam particije.
https://androidhost.ru/56o
https://androidhost.ru/56m

A da su napravili opsti haos sa oktobarski novembarskom buildovima to jesu.
Meni pise na slovenackom u opisu izmene na b380 I da je dodat gpu I oktobarski patch, I jos po dosta izmena kao za b379, dok recimo isti build b380 na Ffinderu pise samo da ima novembaraki security patch. A u telefonu jeste novembarski patch. Sad sta je tu sve menjano I sta je stiglo pojma nemam. Pojavio mi se I Game Suite pa kontam da ima i Gpu turbo jer plus verzija nije imala game suite u poslednjih nekolko updatova sto mi je bilo cudno.

Meni se na 379 pojavio game suite valjda i gpu turbo. Ali telefon brljavi samo tako. A baterija nikad bolja...

Huawei P10

Meni stigao B381 Mts I primecuje bolji rad i izgleda da su sad vratili brzo punjenje i sa uključenim ekranom i još jedan bug koji sam imao izgleda da je ispravljen, popravljaju se Krikinezi hehe
847cf9f79d0aeb57e518678b3a252601.jpg

Moj je uzet u mts, i jos uvek nije stiglo. ima li veze sto koristim telenor karticu?

Huawei P10

Od verzije b380 za plus varijantu je limitirana mogucnost promena tema I custimizacija odredjenih opcija. Menjaju se samo ikonice I pozadina. Isto je I na lite verziji. Ne dozvoljavaju vise da se menja pepoznatljiv Emui stil. Znaci jos jedan minus za Huawei, a redjaju se minusi iz update u update. Screenshot_20181206-191722.jpeg Ovako bi trebalo Screenshot_20181206-191834.jpeg

Ja prvi put cujem da su mogle da se menjaju te opcije... Barem na obicnom p10 to nisam video u opcijama...

Huawei P10

Ja prvi put cujem da su mogle da se menjaju te opcije... Barem na obicnom p10 to nisam video u opcijama...

Huawei P10
Kako bre... Pa sa ovom aplikacijom Huawei Themes kad primenis neku od zanimljivih tema tipa Android P, ranije je skroz prihvatalo sve izmene. Sad nece.... Screenshot_20181206-223336.jpegScreenshot_20181206-223415.jpeg

Послато са WAS-LX1 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno