Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Au koliki telefon izgleda da ce da ide dalje a da nisam ni skinuo foliju sa ekrana.

Kad smo vec kod folije valjaju li sta ona stakla sto prodaju za 3 soma po trznim centrima.

Kakvo to probijanje svetla se pominje. Kako mogu da proverim da li imam tu pojavu.

Jel prave ovi on screen dugmici dole burn in.

Ta stakla uglavnom ne valjaju, desi se da je ejdan deo korisnika zadovoljan, ali ... Koliko je samo mudrije i bolje naruciti sa neta (ili ako neko ima u oglasima kod nas) WS zastitno staklo, platiti vise ali biti miran i znato da je stavljena najbolja zastitia, umesto sto se bacaju pare i to vise puta za lose zastite, sto onda dodje skuplje od samog WS iz prve kupljenog i stavljenog...

Ugasis svetlo svuda u sobi, zamracis da je mracno "ko u rogu", pa gledis po rubu da li izbija postrance negde svetlo...

Moguc je mozda i "burn in" ali pritisni tackicu skroz levo da se komande same spustaju...

Slazem se za whitestone,dok se nije pojavilo stavljao sam po par komada i nijedno nije bilo dobro ili se odlepljivalo,pojavom WS resen problem,platis malo skuplje na pocetku ali na kraju izadje jeftinije

Ja kupio u 3G storu neko za 5000,i zadovoljan sam. Videcemo za dalje kako ce se ponasati.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa sto ne kupis originalnu masku, platis telefon 1000 eura i uzmes cungci masku od 1 eura? Svasta.
Ima na amazonu.uk direktno od Samsunga maski za note 8 i 9 na snizenju

Nakon s8 ..baterija mrak[emoji2][emoji106]
4f91f1b997286bbf60ba9c707b0688ee.jpg

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk

Op op

Čeka se Huawei bratija da nas ubedi da nisu u pravu [emoji38]

Interesuje me mišljenje vas koji ste prešli sa s9+ na note 9 da li ste zadovoljni prelaskom i ima li nešto u čemu je note 9 primetno bolji, izuzimajuci olovku. Razmišljam da uzmem Note 9 ali sve mislim da neću dobiti ništa sem većeg telefona i eventualno malo bolje baterije.

Sent from my SM-G9650 using Tapatalk

Interesuje me mišljenje vas koji ste prešli sa s9+ na note 9 da li ste zadovoljni prelaskom i ima li nešto u čemu je note 9 primetno bolji, izuzimajuci olovku. Razmišljam da uzmem Note 9 ali sve mislim da neću dobiti ništa sem većeg telefona i eventualno malo bolje baterije.

Uz navedeno, kamera je trenutno bolja za nijansu. Što se tiče samog rada telefona, nema primetne razlike, osim što je sve nekako ispeglanije. Estetski mi je lepši, nekako mi je bolji hvat i bolje je za kucanje, a meni to znači dosta.

7h sot-a gledanja u jednu sliku [emoji16]. Ne lupetaj.

Dobio i N9 beta testiranje, ali samo SAD.

Čekaj S10. Ne isplati se osim ako ti nije neophodna olovka.

Ima naravno, ima ih i sto izvlace po 12h iz note-a. Kako ko koristi to je poenta. Ali zahtjevne igre, yt, drustvene mreze, jos na s8 sa onom baterijom mozes izvuci max 4h sot :D.

druze ja ti kazem da ja na svom izvucem 7h, to kako ko koristi mene ne interesuje, ja znam kako svoj koristim.A neko ko przi igrice po cijele dane njemu je malo akumulator da mu skopcas. Za moje potrebe ja sam prezadvoljan baterijom na s8 koji je star nesto malo preko godinu dana.

Pa tebi je dobra i mojoj curi s7 edge drzi po 2 i po dana. A meni drzao jedva pola.

Pa ako na s8 izvlacis 7h na note 9 bi bar 9h izvlacio...

Ja imam s8 i na njemu 4h..max 5 h ukljucenog zaslona .. iste stvari na note 9 ..9h najvise sto sam uspjela.. isto sve sto radim i na s8 radim i na note 9..tako da ne kuzim kako imas 7h na s8 ukljucenog zaslona...vjerojatno ovisi o aplikacijama koje se koriste.. (ne igram igrice)

Ne menjaj! Da sam imao dual sim na s9+ nikad ne bi prelazio na n9

Kako nisi?

Ja sam mislio da su od S9 svi dual. Kod S8 je bilo dve verzije.

Baterija dosta bolja, ovo sve ostalo nije vredno pomena.

Baterija dosta bolja, ovo sve ostalo nije vredno pomena.

Baterija , kamera je isto bolja na note 9, velicina zaslona(ako ti je bitno) , plus dodatci olovke (ako ti je bitno, zavisi sto radis na mobu) .. ja sam sa s8 presla na note 9 ... i super sam zadovoljna

P.s. sad vidim da se prelazi s9 ili s9+.. to nezz

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno