Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Da li je neko probao bilo koji drugi icon pack na poco launcheru? Uzeo sma borealis icon pack na store-u, i skinuo sam free H20 icon pack, i sa oba se neke ikonice posle nekoliko minuta vrate na default izgled xiaomi ikonica i onda prilicno ruzno izgleda. Konkretno su to iconice za fb, messenger, yahoo mail, youtube, rekao bih sve sto ima nekakve notifikacije i cim nesto stigne, vrati se na default.

Primetio jos neko?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

To je sve o čemu se priča u ovoj temi :) Samo SOT i GCAM i onda beskonačna količina polu-mutnih fotografija cveća, žbunja i grana :)

Đeni ne smeta, gde je pala, tu su i mladi. Ako tako posmatrate, onda Samsung teme treba da se primenjuju "UV Lampa, lepak, iscureo, staklo, SoT, UV Lapma, džabe sat, koliko vredi sat, UV Lampa'.

Ako ljude to zanima zašto o tome ne bi diskusovali. Izgleda da je problem kod onih što su pukli tri puta više para za isti kvalitet pa im je teško da prihvate bačene pare.

Mogu da se kače flickr linkovi i slično, a ne da se zatrpava tema slikama.
Sa drugim delom se slažem :) :)

Ima li neki nacin da se instalira klasičan (ne poco) MIUI launcher, a da ne puca stalno?

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Moje mišljenje je da ovaj naslov vređa,pošto se tako Admini ne ponašaju u ostalim temamo(čitajte Samsung telefoni),a pogotovu u Apple odeljku gde se svi kažnjavaju i za najmanju lošu reč o Iphonima.
ijeni čudo što mnogi napuštaju forumi što je kvalitet diskusije opao.

Ma fora je, ne zezaj [emoji3]
A i ti, ni da nisi sada upoznao Kutiju zvanog Erdogan...

Još mu pamtim brisanje moje teme o brijanju [emoji1]

F1

Da li je neko probao bilo koji drugi icon pack na poco launcheru? Uzeo sma borealis icon pack na store-u, i skinuo sam free H20 icon pack, i sa oba se neke ikonice posle nekoliko minuta vrate na default izgled xiaomi ikonica i onda prilicno ruzno izgleda. Konkretno su to iconice za fb, messenger, yahoo mail, youtube, rekao bih sve sto ima nekakve notifikacije i cim nesto stigne, vrati se na default.

Primetio jos neko?

Kada se postave tako onda se to dešava. Ne znam što se vraćaju, mene je to nerviralo pa sam vratio na default ikonice. Ali kada se postavi preko neke teme, samo promena ikonice, onda tako i stoje. Ja sam stavio ikonice od Android One teme i tako stoje, ništa se nije promenilo nazad. Ili je do Poco launchera ili je do tih aplikacija čije se ikonice vraćaju.

nova launcher i Bolt icons pack, za sada moja omiljena kombinacija. Nema nikakvog bagovanja sa ikonicama i sve radi jako lepo:

PS: nejasni su mi ljudi koji komenatrisu sta se raspravlja u temi... verovatno ono sto ljude najvise i interesuje o ovom telefonu. Sta cemo raspravljati o 845 procesoru, kada znamo svi da je trenutno najbolji na svetu :) Sto ste tako ljubomorni.
5366f206e8daff4d2e9c970302d777d2.jpg

Poslednja izmena:
Pie for poco
8626155a0587122f7dad1264f32d44ea.jpg

Gesendet von meinem POCOPHONE F1 mit Tapatalk

Primetio jos neko?

Hmm, postoji dva načina da se promene ikone...

Jedan je Settings , Home Screen, Icon pack,.

A drugi je Themes, pa Find more, pa smajli dole, pa Customize...

Probaj drugi...

Idemo na Pie [emoji6]
eee84a2ece6f716d6980b46090885a25.jpg

Javi kakav je OST na Pie, jel isti ili lošiji...za par dana naravno.

Nemoj samo benchmarke, telefon je munja, ne znam šta menja 1000 bodova gore dole.

Javljam utiske.
Prešao na pie
a1b940b821451271a5e5d3eaa1e4f472.jpg

Dobre vesti !

Official Announcement for Latest Feedback About POCO F1!:

http://en.miui.com/thread-4544956-1-1.html

Hey POCO F1 Users,
We've received some new feedback of POCO F1 this week and we'd like to share with you the progress of some confirmed issues. What's more, the status of the issues reported last week will be shared too. Thanks again for the feedback for POCO F1, and patience & understanding for POCO F1 team. With the support of you guys, POCO F1 will be better for sure. The progress of some known issues for POCO F1 are sorted out as below:

POCO weekly feedback
Here are the issues we've been solving this week:
1. Touch lag and wrong touch issueIt is optimized by our development team, we will release the update soon.

2. ‘OK Google’ does not work in some scenarioIt is a known issue and we are working on it now.
3. Support Dark mode in POCO launcherAlready supported and you can get beta update from Google Play next week.
4. Android PAndroid P open beta will be released in December. We are running the final test now.
5. MIUI 10 for POCOWelcome to join the Beta Program: (http://en.miui.com/thread-3852565-1-1.html).Releasing, will push this to more users.
6. Battery icon displays with wrong pattern when chargingResolved, development version users can check it now and feedback to us.
7. Allow full screen mode with hidden notch for some appsWe are developing on this feature.

Updates on last week's feedback

1. Suggest to support customize app icon size and desktop grid on POCO LauncherDone, update launcher from Google Play and it’s there.
2. Widevine L1 to support HD Netfilx Still developing with Google and Qualcomm, will try to release the Beta within Q4.
3. Status bar - no notifications app icons displayFinished. Please try on the beta version (MIUI 10 Global 8.10.17). You can turn on this feature like 'Settings-Notifications & Status bar-Show Icons for incoming notifications'
The App icons will display in 2 scenarios: after unlock the phone or receive the notifications.

4. Allow 3rd party apps to use the full screen display more efficient, support to full fill the screen in some video apps or gamesWe are developing an option to allow apps could display in full screen mode.
5. Time and Weather overlapping on the notification trayAlready fixed in MIUI 10 for POCO.
6. Allow face unlock in app lockWe have planned to support face unlock in app lock. Our Dev team is researching on it.
7. Asphalt 8 and 9 are not compatible on Google PlayResolved. Now enjoy driving!
8. Android Auto issuesAlready solved. It will be released in coming weeks.

MIUI Team

Problem sa tastaturom nije rešen za nas ultra brze kucače
a8a0cf759367eed1ee3f1979e4a2f778.jpg

Edit: nova gcam radi na pie, slike brzo okidaju i nema onog baga posle dve slike.

Poslednja izmena:
Nije neka razlika kad se stavi gcam. Da li vredi tih para? Šta znam, to svako treba da proceni. Meni ni taj ips nije loš, ni build quality mi nije smetao. Brzina itd svuda je miui 10 utegnut kako na 450 snapu u Redmi 5, tako i na 845.

Ipak je razlika 200e. Za 200e sigurno nije bolje, a da je bolje jeste.

Nema neke razlike izmedju SD636 i SD845 u brzini otvaranja aplikacija, kretanju kroz miui, otvaranju veb strana, boot up testu. Ne vidi se ta razlika ni na kompovima izmedju npr. i3 i i7 ako je SSD i brzina internet konekcije ista. Razlika se vidi u samim aplikacijama. Vidi se razlika u npr. brzini sacuvavanja fotki u Snapseedu, video exportu u Powerdirectoru, emulatorima i npr. igrama. Evo npr. mozes skinuti ovu aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ststudio.smart.calculator
Na papir napisi neku tesku jednacinu npr.:
xy.jpg
I videces stvarno da je taj SD845 daleko brzi od SD636. SD636 ce zakucati, pisace ono "calculating" i onda ce polako poceti da izbacuje 16 resenja ove jednacine. SD845 ce to trenutno izbacit.

Razlika izmedju kamera se tesko vidi u ovim uobicajenim slikama. Najbolje se vidi razlika u kvalitetu kad uslikas neki casopis u low lightu sa sitnim slovima. Dodaj na to i neku solju da pravi senku na papiru, da bi video koliko detalja iz senke moze da izvuce. Mozes dodati i jedan beli koncic na belu pozadinu. (Taj koncic ce Samsung senzor fejlovati da uslika, kao na tvom primeru one tasne sa cenom sto je Note9 sliko.) Evo ga najbolje poredjenje do sad "gcam vs stock":
https://www.dropbox.com/s/n5so4fx1cdqheu6/IMG_20181116_035352.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/y57u3ywndehty76/IMG_20181116_035400.jpg?dl=0

Ja sam dao laicko onako objašnjenje za ljude koji bi da im telefon dobro radi i da li hoće da daju više para.

99% ljudi neće primetiti razliku u korišćenju telefona, jer je ispeglan lepo miui 10.

Sa svim ostalim se slažem sa tobom. [emoji1303]

Moje mišljenje je da ovaj naslov vređa,pošto se tako Admini ne ponašaju u ostalim temamo(čitajte Samsung telefoni),a pogotovu u Apple odeljku gde se svi kažnjavaju i za najmanju lošu reč o Iphonima.

Slažem se u potpunosti, i ja sam hteo da napišem isto kada sam video novi naziv. Ukoliko se bilo šta negativno napiše u Apple podforumu odmah idu poeni i ban, a ovamo ti isti administratori prave sprdnju od trenutno najaktivnije teme u Android podforumu.

Djilkosh_Ns Stalno si preporucivao eu rom .Posto sam otkljucao bootloader,ajde i da ga rutujem,pa ajde da probam eu rom i uvidim da i nije lose.Danas ubacio najnoviji 8.11.15 kao preko updejtera ali ga on sam ubaci preko twrp.Malo sam se bojao da me ne zezne jer nisam skinuo pasvord i sken prsta ali proslo je super.Ustvari kao OTA update,samo preko twrp.Hvala na savetu u svakom slucaju.

Ja sam dao laicko onako objašnjenje za ljude koji bi da im telefon dobro radi i da li hoće da daju više para.

99% ljudi neće primetiti razliku u korišćenju telefona, jer je ispeglan lepo miui 10.

Sa svim ostalim se slažem sa tobom. [emoji1303]

I ja se slazem s tobom da prosecan korisnik nece osetiti osetan boljitak prelaskom sa rn5 na mi8, al' eto ta razlika ipak postoji. Nije bas nepotrebno bacanje para. Vredi uzeti i Note9 za biznis korisnike kojima ta olovcica stvarno treba i koji ne vole da prave nikakve kompromise. Naravno da vrede npr. i Iphone XS Max i Mate 20 pro, ali razlika u ceni i nije bas opravdana.

Djilkosh_Ns Stalno si preporucivao eu rom .Posto sam otkljucao bootloader,ajde i da ga rutujem,pa ajde da probam eu rom i uvidim da i nije lose.Danas ubacio najnoviji 8.11.15 kao preko updejtera ali ga on sam ubaci preko twrp.Malo sam se bojao da me ne zezne jer nisam skinuo pasvord i sken prsta ali proslo je super.Ustvari kao OTA update,samo preko twrp.Hvala na savetu u svakom slucaju.

Odlican je. Očišćen koliko treba i ubačeno šta treba. [emoji1303]

I ja se slazem s tobom da prosecan korisnik nece osetiti osetan boljitak prelaskom sa rn5 na mi8, al' eto ta razlika ipak postoji. Nije bas nepotrebno bacanje para. Vredi uzeti i Note9 za biznis korisnike kojima ta olovcica stvarno treba i koji ne vole da prave nikakve kompromise. Naravno da vrede npr. i Iphone XS Max i Mate 20 pro, ali razlika u ceni i nije bas opravdana.

Kada vidim neke ljude sa telefonima oko 50e znači ultra low klasa i ne bune se, onda je sve jasno. Imam drugara koji nosi Galaxy note 3 i dalje, dva puta menjao bateriju i on je skroz zadovoljan. Imam neke koji imaju S2/S3 i koji ne mare. Obave poziv, poruku, Viber i novine. Za njih dosta. Za njih je to bacanje para, da ne pričam o telefonima preko 400e, a gde su tek oni od 1000+.

Poslednja izmena:

Apsolutno ne vredja. Ja sam prosle nedelje apelovao da smanjite kacenje nocnih slika. Bukvalno svako ko je usao u temu u kupio poco je okacio nocnu sliku po nekoliko puta. Ljudi nemaju ni mrvicu osecaja gde je granica. To sto administracija menja naslov smatrajte salom ali i upozorenjem. Kad pocnu da dele poene onda cete kukati. Ako ne mozete skontati sami onda *mjau**mjau**mjau*.

Tapatalk from Poco loco

Problem sa tastaturom nije rešen za nas ultra brze kucače
a8a0cf759367eed1ee3f1979e4a2f778.jpg

Edit: nova gcam radi na pie, slike brzo okidaju i nema onog baga posle dve slike.
Neće nikad ni rešiti, pogotovo za brze kucače sa viškom slova i umlauta u rečima! [emoji3][emoji6]

"Piši kao što govoriš! Čitaj šta ti je napisano!"

Apsolutno ne vredja. Ja sam prosle nedelje apelovao da smanjite kacenje nocnih slika. Bukvalno svako ko je usao u temu u kupio poco je okacio nocnu sliku po nekoliko puta. Ljudi nemaju ni mrvicu osecaja gde je granica. To sto administracija menja naslov smatrajte salom ali i upozorenjem. Kad pocnu da dele poene onda cete kukati. Ako ne mozete skontati sami onda *mjau**mjau**mjau*.

Tapatalk from Poco loco

Ako ljude to zanima zašto o tome ne bi diskusovali. Izgleda da je problem kod onih što su pukli tri puta više para za isti kvalitet pa im je teško da prihvate bačene pare.

Eto nekoga ko shvata poentu. Pretvorili ste ovu temu u kupus sa 1001 mutnom fotkom u 80 primeraka. Tome ova tema ne služi, već ova: https://forum.benchmark.rs/showthre...aseg-mobilnog-telefona-THREAD!!!&goto=newpost

Granje, žbunje, mačke i ostale fotke preselite tamo, pa tamo diskutujte o tome.

Za Gcam takođe postoji posebna tema: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?436430-GCam-Google-Camera

A te aluzije o tome da se neko baš mnogo nasekirao zbog Poco Loco dok u džepu ima telefon od 500-600-1000 EUR, molim te nismo u osnovnoj školi.

Nazad
Vrh Dno