Jeste li primetili novi naziv teme
Pogledajte prilog 260684
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
To je sve o čemu se priča u ovoj temiSamo SOT i GCAM i onda beskonačna količina polu-mutnih fotografija cveća, žbunja i grana
![]()
To je sve o čemu se priča u ovoj temiSamo SOT i GCAM i onda beskonačna količina polu-mutnih fotografija cveća, žbunja i grana
![]()
Da li je neko probao bilo koji drugi icon pack na poco launcheru? Uzeo sma borealis icon pack na store-u, i skinuo sam free H20 icon pack, i sa oba se neke ikonice posle nekoliko minuta vrate na default izgled xiaomi ikonica i onda prilicno ruzno izgleda. Konkretno su to iconice za fb, messenger, yahoo mail, youtube, rekao bih sve sto ima nekakve notifikacije i cim nesto stigne, vrati se na default.
Primetio jos neko?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Hmm, postoji dva načina da se promene ikone...Da li je neko probao bilo koji drugi icon pack na poco launcheru? Uzeo sma borealis icon pack na store-u, i skinuo sam free H20 icon pack, i sa oba se neke ikonice posle nekoliko minuta vrate na default izgled xiaomi ikonica i onda prilicno ruzno izgleda. Konkretno su to iconice za fb, messenger, yahoo mail, youtube, rekao bih sve sto ima nekakve notifikacije i cim nesto stigne, vrati se na default.
Primetio jos neko?
Nije neka razlika kad se stavi gcam. Da li vredi tih para? Šta znam, to svako treba da proceni. Meni ni taj ips nije loš, ni build quality mi nije smetao. Brzina itd svuda je miui 10 utegnut kako na 450 snapu u Redmi 5, tako i na 845.
Ipak je razlika 200e. Za 200e sigurno nije bolje, a da je bolje jeste.
Slažem se u potpunosti, i ja sam hteo da napišem isto kada sam video novi naziv. Ukoliko se bilo šta negativno napiše u Apple podforumu odmah idu poeni i ban, a ovamo ti isti administratori prave sprdnju od trenutno najaktivnije teme u Android podforumu.Moje mišljenje je da ovaj naslov vređa,pošto se tako Admini ne ponašaju u ostalim temamo(čitajte Samsung telefoni),a pogotovu u Apple odeljku gde se svi kažnjavaju i za najmanju lošu reč o Iphonima.
ijeni čudo što mnogi napuštaju forumi što je kvalitet diskusije opao.
Ja sam dao laicko onako objašnjenje za ljude koji bi da im telefon dobro radi i da li hoće da daju više para.
99% ljudi neće primetiti razliku u korišćenju telefona, jer je ispeglan lepo miui 10.
Sa svim ostalim se slažem sa tobom. [emoji1303]
Djilkosh_Ns Stalno si preporucivao eu rom .Posto sam otkljucao bootloader,ajde i da ga rutujem,pa ajde da probam eu rom i uvidim da i nije lose.Danas ubacio najnoviji 8.11.15 kao preko updejtera ali ga on sam ubaci preko twrp.Malo sam se bojao da me ne zezne jer nisam skinuo pasvord i sken prsta ali proslo je super.Ustvari kao OTA update,samo preko twrp.Hvala na savetu u svakom slucaju.
I ja se slazem s tobom da prosecan korisnik nece osetiti osetan boljitak prelaskom sa rn5 na mi8, al' eto ta razlika ipak postoji. Nije bas nepotrebno bacanje para. Vredi uzeti i Note9 za biznis korisnike kojima ta olovcica stvarno treba i koji ne vole da prave nikakve kompromise. Naravno da vrede npr. i Iphone XS Max i Mate 20 pro, ali razlika u ceni i nije bas opravdana.
Apsolutno ne vredja. Ja sam prosle nedelje apelovao da smanjite kacenje nocnih slika. Bukvalno svako ko je usao u temu u kupio poco je okacio nocnu sliku po nekoliko puta. Ljudi nemaju ni mrvicu osecaja gde je granica. To sto administracija menja naslov smatrajte salom ali i upozorenjem. Kad pocnu da dele poene onda cete kukati. Ako ne mozete skontati sami onda *mjau**mjau**mjau*.Moje mišljenje je da ovaj naslov vređa,pošto se tako Admini ne ponašaju u ostalim temamo(čitajte Samsung telefoni),a pogotovu u Apple odeljku gde se svi kažnjavaju i za najmanju lošu reč o Iphonima.
ijeni čudo što mnogi napuštaju forumi što je kvalitet diskusije opao.
Neće nikad ni rešiti, pogotovo za brze kucače sa viškom slova i umlauta u rečima! [emoji3][emoji6]Problem sa tastaturom nije rešen za nas ultra brze kucače
![]()
Gesendet von meinem POCOPHONE F1 mit Tapatalk
Edit: nova gcam radi na pie, slike brzo okidaju i nema onog baga posle dve slike.
Apsolutno ne vredja. Ja sam prosle nedelje apelovao da smanjite kacenje nocnih slika. Bukvalno svako ko je usao u temu u kupio poco je okacio nocnu sliku po nekoliko puta. Ljudi nemaju ni mrvicu osecaja gde je granica. To sto administracija menja naslov smatrajte salom ali i upozorenjem. Kad pocnu da dele poene onda cete kukati. Ako ne mozete skontati sami onda *mjau**mjau**mjau*.
Tapatalk from Poco loco
Ako ljude to zanima zašto o tome ne bi diskusovali. Izgleda da je problem kod onih što su pukli tri puta više para za isti kvalitet pa im je teško da prihvate bačene pare.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari