Ja sam uradio ovaj standardni google backup i vratio mi je sve posle reseta .Ja hocu da mu zveknem backup za svaki slucaj pa da odradim update....posle ako ne bude bagova nece ici na factory, ako bude onda Boga mi ide....
Ja sam uradio ovaj standardni google backup i vratio mi je sve posle reseta .
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
To bi ti se desilo sa bilo koji telefonom sa stock Androidom.
To je Google softver i sve što je tamo je Google filozofija. Asistent je Google-ov, isto kao Bixby kod Samsunga ili ostali šta imaju. Samsung ima dugme samo za Bixby, da si uzeo Samsung, šta odsekao bi to dugme?Da ne pričam šta bi bilo da si uzeo neki iOS telefon, tu nema sta da promeniš, kako bi tu?
Android i jeste dobar zato što možeš da ga napraviš svojim. Postoji Pixel launcher od Amir Zaid-a (mislim da se tako zove) koji ima sve što i stock launcher, samo dodatna podešavanja (gde možeš skloniti search)
Dobro ja razumem i tebe, ti si običan korisnik, hoćeš sve da možeš bez root-a, bez da instaliraš nešto, ali ne znam koji bi tebe telefon usrecio, jer svi imaju svoje stvari koje ne možeš skinuti ili obrisati (može uz root). Mislim da ne postoji telefon za tebe.
Zašto bi radio root na Android One telefonu koji redovno dobija ažuriranje?
Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Šta je sa ovim?Problem je u tome što na ovo telefonu ne može da se odradi root. Ako znaš neku metodu, podeli sa nama.
Bio bih zahvalan ako bi neko podelio info. radi li neki call recorder na pie?
To bi ti se desilo sa bilo koji telefonom sa stock Androidom.
To je Google softver i sve što je tamo je Google filozofija. Asistent je Google-ov, isto kao Bixby kod Samsunga ili ostali šta imaju. Samsung ima dugme samo za Bixby, da si uzeo Samsung, šta odsekao bi to dugme?Da ne pričam šta bi bilo da si uzeo neki iOS telefon, tu nema sta da promeniš, kako bi tu?
Android i jeste dobar zato što možeš da ga napraviš svojim. Postoji Pixel launcher od Amir Zaid-a (mislim da se tako zove) koji ima sve što i stock launcher, samo dodatna podešavanja (gde možeš skloniti search)
Dobro ja razumem i tebe, ti si običan korisnik, hoćeš sve da možeš bez root-a, bez da instaliraš nešto, ali ne znam koji bi tebe telefon usrecio, jer svi imaju svoje stvari koje ne možeš skinuti ili obrisati (može uz root). Mislim da ne postoji telefon za tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari