Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao što rekoh, ranije je bilo dovoljno uvesti kabl, sa ili bez znanja SBB-a i priključiti koliko god TV aparata je nekom trebalo, ali kada se pređe isključivo na digitalni signal to više nije moguće, svakom korisniku će se izdati maksimalno tri D3 uređaja (D3, D3 mini ili D3cam) i neće postojati mogućnost da se ima kablovska tv bez ijednog potpisanog papira. Tj. moguće je da ti ništa ne potpišeš ali će neko morati da potpiše, uzme uređaje od SBB-a i da ih preda tebi, ti posle toga možeš priključiti i 10 u jednom objektu.

kod mene svaki tv je ikomov majstor povezao, proveravao jacinu siglanla, stavljao pojacivac ako je potrebno itd.. dakle nista tu nema nelegalno i niti neko drugi potpisuje i neko treci preuzima pa deli i slicno...
samo jednostavno u pitanju je vise tv aparata od njihovih projektovanih 3 koliko sbb podrazueva da je nekom dovoljno..

Ma ok, jasno, tada u to vreme kada je Ikom postavio instalaciju je bilo tako, sada je SBB vlasnik infrastrukture i kada bude ugasio analogni signal neće biti slike ni na jednom od tih povezanih televizora. A u međuvremenu izdavaće maksimalno 3 (tri) D3 uređaja po jednom pretplatničkom ugovoru. Kod SBB-a je taj limit postojao oduvek, nije ništa novo.

ma zato i pitam jel neko uspeo da se izbori za staru ponudu, tj za vuse od 3tv... ako jeste neka pise i na privatno, samo da znam da moze.. :D

Па лако је, само се доплаћује још једно одржавање. ;)

Eto, mts npr daje i do 4 dodatna set top boxa, a sve uslovljava samo sa 3 tv-a. Mada ako daju na max 3 tv-a, mogli bi da daju EON TV za sve pakete, i eto lepog rešenja :D Ali videćemo već kako će i šta će biti.

jel neko do sada izmuzao vise od 3tv na jednom ugovoru.. meni jedino to bitno...
ok i da moze sve da se poveze preko strujnih pojacivaca.. ne dozvoljavam kanalice i busenje..

mene i dalje ne zovum izgleda nemaju oravi broj :D
Ja imam u spavacoj, android box, na njemu eontv, povezan preko strujnog pojacivaca...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Isto. I nikad ne gledam eon pored Green builda na Kodiju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam da li je ovo vec pisano, pas izvinjavam ako ponavljam..

http://www.021.rs/story/Info/Srbija/198079/SBB-dobija-novog-vlasnika.html

Imam osecaj ko da radim na burzi, pa pratim stas dogadja sa kompanijama kako bih "zaradio" na preprodaji akcija, a ne da biram provajdera i operatera za sebe na 2 godine.. :D

SBB menja vlasnika, MTS se siri i kupuje manje, Telenor nedavno promenio vlasnika, VIP ce da menja ime od nove godine, ORION ne znam, NIS i okolina imaju najvise opcija za "optike"..
:wall::wall::wall:Sto vise "saznajem" sve sam manje pametam:type::crash:

Izvinjavam se sto pitam ovde ali vec sam podneo zahtev pa mozda neko zna. Zeleo sam net duo silver, medjutim u razgovoru sa operaterkom koja me je zvala za potvrdu ispostavilo se da mi se vise isplati akcija trio gold tokom ugovorne obaveze. Iako mi telefon apsolutno ne treba, rekla je da moze samo da mi bleji i da ne moram ni da ga ukljucujem. E sad, moje pitanje, u stanu koji iznajmljujem vlasnik ima Telekomovu fiksnu liniju, da li ce to predstavljati neku smetnju, tj. da li ce morati da se odjavi (sto vlasnik svakako ne bi zeleo)? Hvala unapred :)

Nema potrebe, ti svakako sbb telefon kačiš na ruter. Nema veze sa telekomovim telefonom..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Izgleda da je počela neka igranka, pokušavaju da zadrže stare korisnike.

Mi smo u agenciji na Biz Smart + paketu, 80/5mb. Međutim, ugovor ističe tek u novembru.

Ponudili su nam danas samoinicijativno duplo veće brzine (150/10) uz istu cenu, uz ugovor na 24 meseca.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Dali je neko posle godinu dana trazio novi ugovor na 24 meseca,pitam da bi mi ostavili ove promo kanale ne treba mi nikakav popust samo kanali koje smo extra dobili pa da se osiguram jos 24 meseca

Ukoliko neko može da proba treba mi jedna informacija. Koliki ostvarujete link speed za Ubee EVW32C na 5GHz po "n" standaru?

Jel postoji neka mogućnost za pauzu ili nešto tako? Možda ću ići preko na neki period, pa da ne plaćam nešto što ne koristim?

Jel postoji neka mogućnost za pauzu ili nešto tako? Možda ću ići preko na neki period, pa da ne plaćam nešto što ne koristim?

Ukoliko nešto nisu izmenili. Član 2, https://sbb.rs/Binary/10609/sbb_preciscenen_tekst_opstih_uslova_20150901.pdf

U slučaju da je Pretplatnik duže od 30 dana, a najviše 90 dana u toku kalendarske godine, iz
opravdanih razloga sprečen da koristi analognu kablovsku televiziju, neop hodno je da se pisano na
propisanom obrascu, obrati prodajnom mestu SBB-a radi odobrenja takvog zahteva za privremenim
isključenjem. Za vreme trajanja minimalnog perioda korišćenja usluge, Pretplatnik nema pravo na
privremeno isključenje analogne kablovske televizije na sopstveni zahtev.

Били дрекавци из сбб-а. :d Свака њима част колико се они у свој посао не мешају. :D На крају смо дошли до фазе да су само оставили д3кам картице, све остало урадио сам. На страну што једна од њих коментарише марку мојих телевизора. Бахато понашање па кад нагазише тврдо одмах озбиљност. Након навденог одмах њушке ко кад се беба упишки. Па они се фаце понашају као да раде у државној фирми. Углавном све шљака, сви телевизори раде на д3кам картицама. Надам се да нећу имати проблема па да ми долазе њихови техничари или како год се звали.;)

Meni bio njihov tehničar, mogu da kažem da je izuzetan majstor (radi baš za SBB, nije podizvodjač)

Poslednja izmena:
Oni svi rade za spoljne firme i zaista ih ima i onakvih i ovakvih. Doduše, po opisu i mušterija ima svakakvih :))

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Da li je normalno da mi sat vremena od instalacije i vise trepce cetvrta lampica Online na Ubee uredjaju? Rekao mi je tehnicar koji mi je jutros instalirao sve da cu moci da koristim net tek kada ta lampica prestane da svetli.

Povezao se ali ne uspeva da se registruje. Meni se dešava ponekad da to traje (pre)dugo pa ga restartujem, onda se obično brzo poveže...

Brzo pitanje i molim brz odgovor: Ubee za cisco, menjati?

Ako ti treba 5ghz uzmi, ako ne onda kupi neki bolji ruter sa 5ghz podrškom.

U čemu je fora da su mi odredjeni kanali nedostupni na velikom d3 uređaju, a na mini rade normalno? Zvao sam sbb podršku od njih nema vajde

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Povezao se ali ne uspeva da se registruje. Meni se dešava ponekad da to traje (pre)dugo pa ga restartujem, onda se obično brzo poveže...

Zvao sam ih, posto su mi jutros odradili instalaciju moram da cekam da majstori zavrse smenu kako bi mi odneli ugovor i kako bi bilo uknjizeno i tada ce mi pustiti signal. Sta god :D

Meni su zvali centralu sa lica mesta i odmah sve pustili..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Изгледа да зависи и од сервисера, неки могу да позову и среде а неки морају да однесу уговор јер им мање верују. Имао сам оба случаја.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno