Stalno mi stoji ovo opterecenje Pogledajte prilog 257018, o cemu se radi kako ga stopirati. Koristim win.defender.
OS je instaliran nov od pre jedno 5 meseci na novom SSD-u, nista nije brljano na njemu niti sta da je poslo po zlu pa da se nesto pegla. Zabranjeno mu je sve preko SPybot Anti-Beacon, preko Wub blokiran bilo kakav update-upgrade. Radi se o win 10 Enterprise LSTB. Sve sto je od programa instalirano, instalirano je tada i to je to.
Koliko te razumem kazes da nema leka za ovaj problem i da je jedino resenje nova instalacija OS-a?
Meni je krenuo da radi quick scan i nikako da završi, a sve legalno.Stalno mi stoji ovo opterecenje Pogledajte prilog 257018, o cemu se radi kako ga stopirati. Koristim win.defender.
Ako ugasim Realtime zastitu, sta dobijam, da li ostajem bez antivirusa?
Nikad laksi prelaz. Odradio sa samsungovim Data Migration. Hvala.UEFI je. Odlicno onda lakse nego sto sam mislio [emoji3] ce vidimo u praksi kad stigne.
Sent from my SM-G965W using Tapatalk
digni safe mode with networking i vidi dal u njemu radi lan,ako ne radi moraces da skines neki liveboot usb pa u njemu da vidis da iskljucis ceo win iz jednacine.Sinoc apdejtovan essential 360 i sistem,jutros mi ne radi lan,uopste ne vidi vezu windows 10,adapter vidi kaze radi.
Pogledajte prilog 257031Pogledajte prilog 257041
Sta raditi???
Koja ti je rezolucija? Moras da provalis koji ti scaling(koliko % ) najvise odgovara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari