Treba mi za Tanix TX3 Max neka aplikacija koja imitira screen saver, da sprečim burnout na plazmi dok radi spotify. Najbolje bi bilo kad bi postojao neki spectrum analyzer u samom spotify, ali može i kao eksterna app.
Jel' ima neko neku ideju?
Sam si dao odgovor ...Ima li neko R-BOXpro Android Box
Android 7.1 Nougat Smart TV BOX 2+16G DDR4 mislim da sam povoljno narucio preko Ebaya pa cekamo.
Pogledajte prilog 256834
A drugi slucajno naleteo na nekakve akcije na EBay, koje su bila samo jednodnevne i
narucio joj jedan komad burazeru, jako sumnjivo jeftino i pitanje hoce li stici ?
Pogledajte prilog 256835
Nikada nisam imao problema sa narucivanjem.
u slucaju da ne dodje do odredjenog datuma,
novac se vraca na tekuci ili Pay. Palom.
I da ne dodje 16 dolara nije mnogo, i da se ne vrati...
koliko smo puta direktno narucivali i
umnogome ustedeli u odnosu na kod nas Kupujem prodajem.
Da bre... ali su ti pare rezervisane, iskreno mislim da ti ni jedan od boxova nece stici cak ni taj od 30usd.Nekad je bolje preskociti "dobru ponudu"Nikada nisam imao problema sa narucivanjem.
u slucaju da ne dodje do odredjenog datuma,
novac se vraca na tekuci ili Pay. Palom.
I da ne dodje 16 dolara nije mnogo, i da se ne vrati...
koliko smo puta direktno narucivali i
umnogome ustedeli u odnosu na kod nas Kupujem prodajem.
Probox2 air plus ili Beelink GT1 Ultimate. Oba su S912 3/32gb
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mislim da taj mecool ima android TV, a ako nema sigurno ima play store za android TV. Ova dva pomenuta imaju normalnu play prodavnicu. Potrazi bolje na KP mislim da ima u prodaji oba modela.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Android TV launcher i ATV GPlaystore imaju samo modeli Mecoola sa voice kontrolom. Konkretno ovaj model S912 3/16 gb ima android tv google store sa malim brojem aplikacija i obican mecool launcher.
Tako je na svim modelima bez voice control, osim M8S Pro W S905W koji ima klasicnu google plej prodavnicu i obican launcher.
naravno da traze licence a narocito za placene servise.E nesposobnjakovići... Na boxu sa običnim androidom radi ali izgleda da i oni traže licence kao Netflix za puštanje viših rezolucija. A postoji za neke druge regije...
U klasicnoj ti ne preporucujem 4k youtubeNe postoji HBO GO za ATV...
naravno da traze licence a narocito za placene servise.
Pa nije google imun na pare, zato je i napravio android tv.
Inace ja sam ovih dana spletom nespretnih okolnosti malo vise cacakao i jedno vise puta flesovao moj Alfawise H96pro+
Posto je bilo dosta nedoumica da potvrdim da ovaj box i na PCB ZH01-s912-TVBOX V3.0 podrzava superceleron romove posto vlada misljenje da na wisdom verziju ne moze superceleron.
Znaci moze, evo ja se upravo igram sa android TV verzijom, radi odlicno.
YT 4K i u android tv verziji i klasicnoj
u app dolazi aptoide pa moze da se instalira sta god zelite a ne nalazi se u ATV playstore verziji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari