Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Jel probao neko ko ima problem sa proksimiti senzorom i ne kontrolisanim paljenjem tačaka u toku razgovora da isključi automatsko osvetljenje? Ispred da slow motion najbolje radi na stok kameri?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
baterija sasvim solidna, naravno fon je nov, za par meseci ćemo videti kako se drži:

uj7phR9.png

Nikada nisam mogao da ima toliki Sot na 2 dana. Maksimum je 5 sati

Ja za jedan dan ne mogu da imam toliki SOT. Oko 5, 5.5h za jedan dan.

Pa to je to bar i kod mene

Poslednja izmena:
Ljudi,jel moze mala pomoć.Za vas je mala,a za mene je velika.Reci te mi,kako da podesim da imam dve sim kartice da rade normalno ali da imam internet preko mobilnih podataka a ne WiFi..Jel zna neko to rešenje [emoji846][emoji846]Hvala puno ako iko pokuša da pomogne.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Naravno da nema sance toliki SoT... ignorisite doticnog posto je u temi samo da bi spamovao, a i tel ne koristi on, itd.

@Ibrica,
ne koristim drugi sim pa mi nisu ni aktavna sva podesavanja, ali mislim da u Settings/Network & Internet/SIM cards aktiviras i drugi SIM i podesis Preferred SIM. a imas is u Settings/Network & Internet/Network settings podesavanja. Wi-fi valjda znas da iskljucis...

Vezano za Gcam I slow motion. Ja imam problem her slow motion secka uzas I need upotrebljjiv he. E sad,uključivši stok kameru, staviš slow motion,isključi što nju i Gcam upališ,tada Gcam snima slow motion super. Znači samo posle paljenja prvo stok kamere Gcam snima slow motion dobro.
Slow motion in Google Camera won't chrash anymore but you might have BIG lags while recording at 120fps.
To fix it do the following:
start Google Camera (any working version)
tap slow motion
press home button and minimize app
start stock camera
tap on video icon
press home button and minimize app
resume Google Camera
Now recording in slow motion should be smooth. You should be able to use flashlight while recording slow motion videos with no issues.

This is 100% working with my phone.

Poslednja izmena:
ovo je njeno korištenje koje je 90% wifi.

nego, zna li neko kako isključiti onu vibraciju prilikom uspostavljanja poziva?
Kapiram da je 90% wifi, ali i meni mislim da je toliko wifi. Svaka njoj cast, ne znam. :)

Kapiram da je 90% wifi, ali i meni mislim da je toliko wifi. Svaka njoj cast, ne znam. :)

i 2g mreža kad nije na mobilnim podacima.

ali realno, fon je nov, baterija nova, zato kažem videt ćemo posle nekoliko meseci, pola godine... interesatno je da izgleda da se ovaj fon više ne proizvodi. sve što smo videli u ovoj turi, svi su bili iz marta 2018 (datum proizvodnje). niti jedan posle.

nego, dve stvari me još moli, ako neko zna kako isključiti vibraciju uspostavljanja poziva, kao i da preporučite neko staklo sa aliexpressa koje lepo legne na ekran i ne ostaje onaj vazdušni luft po ivicama.

Poslednja izmena:
Izlistaj temu, stavljao je djilkos i drugi koristnici linkove sa ali-a za stakla. za vibraciju isto ima, pricalo se i o tome.
baterija, izgleda da je vanserijska u tom a1.

Poslednja izmena:
Izlistaj temu, stavljao je djilkos i drugi koristnici linkove sa ali-a za stakla. za vibraciju isto ima, pricalo se i o tome.
baterija, izgleda da je vanserijska u tom a1.

stvarno nisam besposlen da listam temu od 427 stranica, a da ne govorimo o tome da pola stvari sa alija koje su forumaši (kako ovde, tako i na xda) stavljali pre pola godine ili godinu više nema na aliju.

Da li se dešavalo nekome da telefon zvoni ali ne ispiše ko zove niti mogu da se javim?
Evo SS u tom trenutku
Reboot ne pomaže , probacu da izbrišem keš phone aplikacije....
2a91aa15b5a3a14fac433f10384ebd37.jpg

I kod mene je onda vanserijska baterija. Kupio sam ga u januaru i danas drzi 7-8h sot, samo 3G. Stock 8.1

Ma zverska je baterija. Bolje mi drži i dalje posle 8 meseci nego P9 lite i honor 8 lite što su mi izvlačili. 7h SOT laganica na 24h sa 50/50 WiFi i data, a sa gomilom sinhronizacija u pozadini. :D

@kapetan_Miki

Za kolegu Mikija - CHYI protective glass for xiaomi Mi A1 8 SE note3 tempered glass 5D curved film for Xiaomi redmi a2 lite 6pro screen protector
http://s.aliexpress.com/MRNjuEzY?fromSns=Copy to Clipboard

hvala ;)

I kod mene je onda vanserijska baterija. Kupio sam ga u januaru i danas drzi 7-8h sot, samo 3G. Stock 8.1

Ma zverska je baterija. Bolje mi drži i dalje posle 8 meseci nego P9 lite i honor 8 lite što su mi izvlačili. 7h SOT laganica na 24h sa 50/50 WiFi i data, a sa gomilom sinhronizacija u pozadini. :D

nemojte više, neko će vas optužiti da trolate i da uopšte nemate taj fon.

@svi

jeli neko imao iskustva sa "cafele" maskama i staklima?

Poslednja izmena:
Ja imam cafele masku i skroz je ok. Trebao sam samo crnu mat da uzmem umesto crvene, jer se isprljala i nije vise tako lepa kao kada je uzeta. Ali sluzi svrsi.

nemojte više, neko će vas optužiti da trolate i da uopšte nemate taj fon.
Ja sam već kačio dosta shotova gde se lepo vidi gde, šta i koliko je trošilo bateriju + grafikoni. Na cca 24h bez ili sa minimum WiFi izvlači oko 6,5h SOT, mojom standardnom upotrebom što je oko 50/50 WiFi i data je lagano 7h, a ako se desi da sam kući ceo dan ime da napuca skoro 8h, ali to je veoma retko. :)
Drugar isto tako nešto izvlači, a ja sam još i baš agresivac što se tiče upotrebe telefona i zato mi nije jasno kako nekima gura tako mali SOT... Možda malo lošiji mobilni signal pa iscedi bateriju? Primetio sam da i meni dosta opadne trajanje čim imam i manje oscilacije u signalu, npr. kad sam kod mojih van grada. :)

Poslednja izmena:
Imao ja cafele, mat crnu. Super maska ali jako tanka tako da od zastite prilikom padova nema nista
Kod mene na Stock, bez ikakvog cackanja izvlacio jedva 5 sati. Promenio sam ruter kuci i dodao nekih sat ipo Sot-a, zatim izvadio mts karticu jer signal za mts je los i nabacio nekih 40+ minuta Sot-a tako da te oscilacije signala i losi ruteri itekako smanjuju trajanje baterije. Meni je prosek nekih 7 sati, nekad bude i nesto malo preko 8, nekad 6, zavisi od koriscenja. Telefon imam malo duze od 3 meseca, baterija i dalje kao prvog dana. U zadnje vreme koristim samo 60% kapaciteta baterije kako bih joj produzio vek trajanja i tih 60% mi izgura ceo dan bez problema.

Poslednja izmena:
Jel to taj zvanicni servis, i koja je cena sad za ekran ako jeste?

Da ne otvaram novu temu već ovde da pitam. Radi se o tome da ovaj telefon čim mu se uključi wi-fi podiže drastično ping na kompjuteru koji je na istoj mreži, tj. na igri World of tanks. Jedna meni jako čudna situacija. Pomislio sam da je sinhronizacija uključena na Google photos pa guši saobraćaj ali nije uključena.
Jel može neko da zna o čemu se radi?

Da ne otvaram novu temu već ovde da pitam. Radi se o tome da ovaj telefon čim mu se uključi wi-fi podiže drastično ping na kompjuteru koji je na istoj mreži, tj. na igri World of tanks. Jedna meni jako čudna situacija. Pomislio sam da je sinhronizacija uključena na Google photos pa guši saobraćaj ali nije uključena.
Jel može neko da zna o čemu se radi?

A da ne azurira neke aplikacije? Mada opet, sta god da radi, ne bi trebalo da skace ping u igrici(CS:GO). Ja sam ExeNet optika, burazer gleda klipove, slusa muziku, cale isto, ping nikako ne sme da skace. Koj internet imas? Proveri sa njima, idi zali se da ti je los ping.

Necu vise da mi telefon bude rutovan. Da li samo da uradim ota update i da li ce on izbrisati root? Ili moram da sam brisem i zakljucavam bootloader?

Mora da se unroot i lock bootloader

Nazad
Vrh Dno