Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Evo jedne fotke sa gcam

Je li se ovo desio neki update stock camera app, vidim da nema vise HDR na glavnom ekranu da palim i gasim, nego u opcijama, takodje, nema rezimi da se biraju na ikonicu sa padajucim menijem, nego dolje ima track pa se mijenjaju. Ne svidja mi se sto nema HDR on i off na glavnom ekranu.

Bio je update kamere,ali mozes da deinstaliras ako hoces.Idi u apps-camera i gore cekiraj sa desne strane unninsstal updates.

Evo pronašao sam na reddit-u da ima još ljudi sa mojim problemom fleke, baš na istim mestima, evo kako to izgleda, ovo je sa reddit-a, pošto je baš nezgodno uslikati, a da se lepo vidi, ali isto tako izgleda i na mom primerku:
August 4, 2018.jpg

Ако се добро сећам, ово ти се десило након стављања оног стакла са црним ивицама? Јер ми је то стигло синоћ, и колико видим у себи има лепка, па не знам јел могуће да се при контакту са стаклом, тј. олео премазом нешто десило? Само нагађам

Nikakva stakla nisam stavljao. Od zaštite samo silikonska maska

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Meni ovo liči kao stari telefon koji se koristio bar 5 god.pa je staklo matiralo (izgubilo oleophobic premaz). Ja sam stavio staklo sa crnim ivicama. Sa desne strane ostaje vazduh širine 1, 1.5mm. Mislim da je i to bolje nego da mi se desi ovo. Pogledaj na netu ima nano cristal koji navodno stvara zaštitni film. Ne bi bilo loše probati. Ja sam naručio jedan čisto da probam. Iskreno nemam nijedan telefon koji je toliko star da bi mu ekran izgledao tako pa da na njemu probam nano da vidim da li bi poboljšao stanje. Ako nađem jedan stari test prvo ide na njem pa javljam. A gde držiš telefon(torbica ili džep)? Izgleda da je nokia to mnogo loše odradila sa staklom čim ima toliko žalbi.

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

U torbici stoji telefon u posebnoj pregradi. Jasno je da je Nokia debelo zeznula nešto u proizvodnji moje serije modela, čim se javlja na istim mestima i kod drugih. Verovatno vi to nemate jer su kasnije to ispravili.
Gledaću još da furam ovako telefon, pa posle da odnesem u servis. Bar da ne menjam odmah displej i staklo. Neka se malo "troši" staklo.

Pozdrav ljudi, kupio sam nokiu 7 plus, sad ispao mi je jednom telefon i na suncu se vide male ogrebotine na ekranu, zanima me da li je pametno i da li je moguce ispolirati staklo da se izgube te ogrebotine pre nego sto kupim zastitnu foliju? Hvala unapred

Pozdrav ljudi, kupio sam nokiu 7 plus, sad ispao mi je jednom telefon i na suncu se vide male ogrebotine na ekranu, zanima me da li je pametno i da li je moguce ispolirati staklo da se izgube te ogrebotine pre nego sto kupim zastitnu foliju? Hvala unapred
Mislim da bi time ostetio premaz koji je na ekranu .

Nikako. Napravices jos vece sra*e.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Znaci brate isti problem iste mrlje na istom mestu . Gde si uzeo telefon ja moj u winwin i imam ga 7 dana . Sutra idem i vracam ga ako mi ne uvaze reklamaciju znaci haos cu da napravim .

Znaci imam isti problem skino se oleo premaz posle sedam dana . Moj je legalno uzet u win win . Sutra ga nosim na reklamaciju cisto me zanima dali neko ima iskusto kada se stavi staklo dali se tada vide mrlje

Ipak sam se odlučio za 7 Plus, prevagnuo je Android One kao OS u odnosu na EMUI i MIUI. Nadam se da sam napravio dobar izbor, jer mi se čini da su utisci i mišljenja po forumima pozitivni i da je telefon jedna dobra i kvalitetno zaokružena celina.

Ipak sam se odlučio za 7 Plus, prevagnuo je Android One kao OS u odnosu na EMUI i MIUI. Nadam se da sam napravio dobar izbor, jer mi se čini da su utisci i mišljenja po forumima pozitivni i da je telefon jedna dobra i kvalitetno zaokružena celina.
Nema greške! [emoji38] U zdravlju da te služi!!! [emoji6]

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Ajde sto si se nameracio da pljuckas taj prehajpovani F1 nego.. koji put vec vaskrsavas, sunce ti? :D :d

Gospodine stoned gde vi vidite ovde pljuvanje? :)
Tražim nešto što ne košta više od 400€, a da ima bolju kameru (OIS), ali koliko vidim moraću da se protegnem do 500+€
OP6, Note 8, S9+, eventualno Pixel 2 xl

Otkad si vaskrso otkucao si 130 postova od kojih je 95% vezano za hajp N7+ i pljuckanje po F1/saomijima :)

Na kraju ko ti je kriv sto si prodao 6P da bi presao na ''Nokiu'', u startu si trebao da se ispruzis za P2 XL i to je to :)

Koliko primećujem ne snalazite se dobro van onih sony tema u kojima piše 5 ljudi :)
Nije to nikakv hajp nego telefon koji trenutno imam, a F1 je jedini uz 7+ koji je interesantan.
Kod vas je izbor lak sony z2 ili sony z2 :)

Toliko se lose snalazimo da je jedno 100 clanova posle tvoja 3-4 posta sa novim nalogom smelo kucu da stavi da je Daca Sumadinac ponovo vaskrso :D :d

PS

Dragi korisnice Writer, zalazem se da vam vrate stari, prepoznatljiv nalog jer ste svojim doprinosom to zasluzili i nadam se da ce vam isti biti vracen u sto kracem roku :)

Poslednja izmena:
Gospodine nemojte spamovati i shvatite forum ozbiljno! :)
Ponašajte se u skladu sa pravilima i pišite u odgovarajućoj temi za vaš Sony telefon!
Hvala! :D

IMG_20180904_115624.jpg

Било лепо осветљење, обична апликација, без неких мануелних подешавања

Ja vam kazem da je dobra i fabricka kamera uglavnom, mada moram da probam i ovu novu verziju gcam.

Јел зезају вас нотификације? Чује се два пута, на екрану једна приказана, када се уђе у апликацију буде ту пар. Претежно мислим на воцап поруке, али исто се дешава и са другим сличним апликацијама.
Мислим да је до амбијент екрана, али колико капирам, није га могуће искључити, па да приликом добијања нотификације прикаже одмах онај обични lock screen, зар не ?

Mogu da se islkljuce ambient notifikacije. Imas u podesavanjjma za ekran to.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Screenshot_20180904-203726.png

Али кад то друго искључим, онда добијам само звук нотификације, без укључивања екрана

Jel se zna kad ce Pie?
Nije bas da mi treba nego me zanima zbog punjenja da li ce srediti...

Nazad
Vrh Dno