Šta je novo?

FIFA 18

Znaci bio bi forsiran igrati sa jacim timovima jer nema onih na mome nivou. Ok, hvala.

Sve untradeable karte koje imam

fut.png

fut1.png

fut2.png

fut3.png

fut4.png

fut5.png

fut6.png

Haha, tek sada vidim ove untradable. Sto nisi odradio neki SBC za elite ikone?

Evo ga i moj finalni tim za ovu sezonu, ostaje mi jos RB samo neki i to e to. Imam i punu klupi futtie-a ali nema mesta pored ovih ikona, zaista.

2e397ax.png

Poslednja izmena:
Izvinjavam se što pišem o FIFA17 ,ali ja opet ne mogu da igram.Nabavio sam procesor od 8GB RAM i opet mi se gasi igra. Imam još samo grafičku Nvidia GeForce 730.Nije valjdda u njoj problem?

Slaba ti je to graficka, 8GB rama je ok ali koji je procesor ?

EDIT: Kako si napisao, ispade "procesor od 8GB rama".

Poslednja izmena:
Grafička je dovoljna za fifu 17, koliko se može videti na You Tube. Tako da nije ništa do tvoje konfiguracije.
Možda drugi drajveri, sistem..Reinstaliraj igru, directX.
I meni se dešavalo na Fifi 15 i 17 da se komp restartuje. Za Fifu 15 je nešto do zvučne karte bilo, posle njihovog update-a.

Procesor je AMD Athlon X4 845 Quad Core. Video sam da traži neki Nvidia GTX grafičke kartice.

Poslednja izmena:
Da li je neko kupovao coinse za fifu i gdje ?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vecina jutjubera ih promovise, ali iskreno, ne bih se time bavio... bolje nauci da trejdujes.

Imao sam oko 100k pa mi nekidan klinac sve potrosio. Nebi nesto puno uzeo,oko 150-200K

Mislim da će Fifa, sada ubaciti Zvezdu. Daj bože.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Jel' imamo thread za FIFA19?
Snimili smo video iz bete (nije demo) tokom Gamescoma, pa sam hteo da podelim sa vama, možda nekom bude interesantno da pogleda (ne sećam se da sam spamovao ovde ikad lol).
https://www.youtube.com/watch?v=6hAymATNzPI

Jes ti na snimku?

Super je kvalitet, kao i ceo cover, samo mi je zao sto nisu dozvolili UT mod i sto niste imali prilike da igrate protiv ljudskog protivnika.

Jes ti na snimku?

Super je kvalitet, kao i ceo cover, samo mi je zao sto nisu dozvolili UT mod i sto niste imali prilike da igrate protiv ljudskog protivnika.

Hehe, nisam, to je Vlada iliti SQI, ja sam u nekom drugom videu.
Obično ne propuštam FUT, ali ove godine baš nemam želju da ga igram osim ako ne ubace nešto baš radikalno drugačije. Nakon 7-8 godina, malo mi je dosadilo. :S
Potrudili smo da upakujemo u video to što smo imali dostupno, drago mi je da ti se dopada. :)

Znaci, nisam jedini.
Od Fife 11, ne propustam ni jednu, uz to sam za svaku radio pre order.
Sto se tice Fife 19 za sada je nemam u planu, ali mozda se to i promeni.
Previse je igra postala opterecujuca, i jednostavno, mora se mnogo vremena odvojiti, a to je iz dana, u dan,barem u mojoj situaciji, sve teze.
Kada na to dodamo, neizostavnu nervozu, mislim da je bolje, da se malo odmori.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Stankovicu ne zezaj, obavezno uzmi i to za PS4. :)

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Kakav crni Ps4, dok ja ustekam za njega, izacice 10 serija. [emoji16]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Uh, vi ste vrunski izgrajndovali prošle godine, ispratio sam. Onaj Squad B je stvarno proždirao vreme.
Meni je bio pojam jedne godine kada sam trejdovao non-stop... na Podolskom iz Arsenala sam zgrnuo gomilu para. :D
Sad ima da odigram Journey jer mi je strava, a posle toga nemam pojma.

Journey nisam ni u jednoj Fifi igrao, malo mi je i zao, potrudili su se.

Trulo mi sada ovaj 18 da pocinjem pored 2500 utakmica. :D

Je l' ima neko da ima Ps4, a da nema Fifu 18? Rado bih je poklonio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ufff sta sam zivaca potrosio sad na fifo 18 i fut-u,rekao sam sebi vise nikada.

I malopre odradim pre order za 19 :)

Spremam se i ja za uzimanje, samo ne znam da li osnovnu ili neku drugu?!

Ja cu da uzmem ovu preko Origin Accesa.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Haha, tek sada vidim ove untradable. Sto nisi odradio neki SBC za elite ikone?
Mnogo sam coina potrosio jer mi je ovo prvi FUT pa sam dosta mijenjao ekipe sto sigurno necu raditi sledece sezone, a i kasnije sam poceo tako da cu sledece sezone svakako biti pametniji. Na kraju sam zavrsio sa ovim timom i sa 200k coinsa, vrtim se u wl izmedju gold 1 i elite 3, batalio sam squad battles ima i cetiri mjeseca i samo sam online igrao. Proslog mjeseca nisam nijedan vikend odigrao do kraja, a imam 75 pobjeda. Na kraju preko 1000 pobjeda vise nego poraza, zadovoljan sam za prvo ucesce :D

futf.png

futf1.png

futf2.png

Igrao sam sa ikonama, sa op igracima ali niko mi nije bio dobar kao tots Iguain, to je cudoviste od igraca i posto meni treba u napadu powerhouse on je bio najbolji, bolji od Kejna i Lukakua, nevjerovatna karta.

Nece biti lako sad igrati ponovo sa gold kartama ali sad vec znam kako da dodjem do coina i igracu od pocetka, sto je velika prednost :)

Poslednja izmena:
Ako neko igra na ps4,neka me doda PSN ID Lijepi_nindza pa da odigramo malo [emoji4]

Evo i moje ekipe,ganjam jos Mahreza birthday icon da ga stavim na CAM
d00f082efd06408cf11b12ad9a74f24c.png

Poslednja izmena:
Odličan mi je demo za sada. Igraće se ovo dobro.

Iako sam mislio da ce biti isto kao 18, za sada demo kida.
Mnogo bolja duel igra, prekidi, to je prvo sto sam primetio...

Možda bismo mogli otvoriti novu temu, ako nije još rano

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Vrh Dno