Šta je novo?

Industrija igara

to se desilo pred kraj mračnog doba pc igara xD pa ne čudi

a i rockstar je u međuvremenu od pretežno konzolaškog izdavača koji radi portove postao dominantan igrač na pc gejming sceni.

dajte ljudi budite mrvicu realniji. ne može se porediti više rockstarov naslov sa nečim što nahajpuju sony ili microsoft i drže kao ekskluzivu. kakav bre horizon zero down (uz dužno poštovanje)?

rockstar je u međuvremenu postao izdavač koji je uložio najviše novca ikada u igru, izdavač koji je izmuzao najviše novčanica iz jedne igre ikada, izdavač koji je tizovao publiku bez ikakvog trejlera (samo crveni poster sa njihovim logom)... pritom, od 2o1o. do sada se situacija dosta izmenila - pc je ponovo platforma na kojoj se obrću najveće pare u svetu gejminga.

to je sad mnogo ozbiljnija lova nego microsoftov i sonijev rat oko ekskluziva koji je pritom odavno prestao da bude rat, jer je microsoft odustao od toga da pravi igre samo za xbox a ne i za pc-a.

Poslednja izmena:

Sto volim kad SJW moroni dobiju po dupetu :D

Kul, bilo je ovo i pre u raznim intervjuima i verujem da je većina upoznata sa ovom pričom oko GOG-a/CDPR-a.
Ali je skroz fini da se neko konačno setio i uradio video dokumentarac sa glavonjama lično.

+edit
Opa!
No One Lives Forever - pregovaraju konačno za moguć dolazak na GOG?

Poslednja izmena:

Znaci strasno...

Drugari moji, kako da skinem Pes 2019 demo na steamu? Probao preko ExpressVPN i nisam uspeo

Poslednja izmena:
Koja TPS igra ima na pocetnom meniju zastavu amerike, cini mi se. Zastava koja se viori na vetru u nekoj pustinji. Igrica je izdata u periodu 2007-2013.

Poslednja izmena:
Igra koja nije ništa posebno po grafici, mehanici i ostalim tehničkim elementima, ali je po priči u top 5 igara koje sam igrao. :)

Voleo bih da odgledam igru a dosadila mi je da je igram posle nekoliko sati.

Igra koja nije ništa posebno po grafici, mehanici i ostalim tehničkim elementima, ali je po priči u top 5 igara koje sam igrao. :)

Svakako je odlična kao ceo paket i ponudila je nešto drugačije u svoje vreme.

The mod is not publicly available yet
(VU still isn't in 1.0 :p)

Also, since VU requires a LEGIT copy of Battlefield 3 + premium AND it doesn't modify any files (But your ram) there's nothing that is officially against the TOS

If you remember BF2 revive, they gave out BF2 for free and used EA's assets in their branding (Which is a big no-no)
The team behind VU has worked hard to avoid all possible legal issues

Sjajne vesti. Uz novu igru Mimimi-a (studio koji je radio Shadow Tactics), zanimljiv period sledi za ljubitelje Komandosa :D

Nova igra Mimimi-a je iz Desperados serijala. Prva deo je bio vrhunski, prelazak u 3d je bio pomalo nesrećan, ali pošto je Mimimi već dokazan tim sa Shadow Tactics igrom, ja sam prezadovoljan!

Poslednja izmena:
@Laza
Odlicne vesti, mislim da nisu mogli bolji studio da izaberu. Meni je bilo pravo uzivanje igrati Shadow Tactics.

Btw.

EA exec Patrick Soderlund is leaving the company

Jeste da je procena dalekosezna ali se nadam da ce da flopnu i to jako. A onda isto i sa Anthemom... Posle lepo katanac na Dice i verovatno Bioware. Valjda ce im doci iz ()() u glavu.

Steta je samo sto ih sportske simulacije vade i sto ce Bioware-ovi IP-evi da ostanu u njihovim rukama.

Takodje bila je skoro vest od jednog zaposlenog iz BW-a da Mass Effect nije na ledu, da se razmatra nastavk u nekom vidu, ali da mnogo zavisi od toga kako ce Anthem da prodje.

Poslednja izmena:
Ja se i dan danas čudim čudu kako EA može da kupuje dev timove, IPs, uništava ih redom i opet zabeleži profit svake godine. Mora da je do igrača... ja im lično nisam dao dinara od 2014. godine.

Valjda ih DLC i mobile market drže u plusu.

Kad ima genijalaca koji na FIFA karte potrose i po 10 000$ a da i ne primete, nije ni cudo sto EA mogu da rade sta im se hoce. Strasno bih voleo da propadnu kao kompanija ali nema sanse.

Cak i sa svim problemima oko BF5 ima i tu da zarade brdo kesa, bice neka "strasna" posledica tipa: umesto ocekivanih 11mil prodatih kopija prodace 9 (jao te tuge i tragedije...) kao sto je bilo za Battlefront 2 i to je to. Ajmo jovo nanovo.

Upravo to. Ono sto je njima katastrofa kada su prodaje u pitanju je daaaleko od toga da ugrozi firmu. To sto su oni navikli da uloze 500.000 u neki naslov a da dobiju 10 miliona ne znaci da ce propasti ako dobiju 5 miliki..samo ce biti malo smoreni par dana [emoji3]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Zaboravljate jedno,a to je da smo stariji i sitničavi,u igrama tražimo ono šta smo igrali kao klinci,tri puške,dva pištolja i mitraljez.To nam je bilo dovoljno,važno da jurcamo i ubijame Nacije\USrAnce ili Crvene

Šta briga onog tamo šmrkavca iz Alabame dali je WWII fikcija ili se Falout 4 stvarno dogodio u Indiji,daj mu skinove,i još skinova i još i još.I to prodaje igru

Tako i ovije BFV,ko da gledam bitku na Neretvi,ebote obučeni ko partizani,samo im titovka na glavi fali

Zažmuriš na jeno oko ,i udri,baš ko u BF1 :p

edited by me;ups ja mislio tema BFV,kk nije daleko :p

Poslednja izmena:
A to pride :D mi smo kao klinci igrali sve i sve nam je bilo zanimljivo. I da smo imali nesto kao sto je BFV ne da se ne bi bunili nego bi trazili jos istoga. Zabava je realno vaznija od autenticnosti.

Nece da propadnu, nije ni poenta price u tome... Samo sportski naslovi im mlate toliko para (pre svega in-game kupovine i druga DLC sranj*) da je realno relevantno da li ce da prodaju druge igre 1-2-3 miliona kopija ispod prognoze. Sto kaze kolega - samo ce da se "smore".

Nadam se da ce da ih udari backlash i da razmisle o reorganizaciji i malo drugacijem pristupu pri izradi igara, u smislu da se ponovo vrate izradi kvalitetnog SP iskusta... Mada je i to vrlo diskutabilno od kada im je Wilson na celu, jer su se tom pristupu (eksploatisanju trzista kroz MP i lootbox-ove) okrenuli i tu lezi najveca zarada. Daleko smo jos od pucanja tog mehurica, ali nadam se da ova reakcija trzista da im posluzi kao "poziv za prizemljenje".

Nije uopste iskljuceno da Bioware i Dice dobiju po katanac ako dobro flopnu sa sledecim naslovima. Doduse, ni ovaj Bioware vise veze sa onim starim - tako da bi bio "mercy kill"...

Smesnije je u celoj ovoj prici kada se vidi u sta su pretvorili CoD - cist MP reskinovan shooter bez SP kampanje (pa makar i kao "ukras") i to lagano prolazi kod publike.

Sto rece onaj u onom klipu - "Smejte se vi ljudi, mi smo st*ka i nas treba k*rati...". Ali bukvalno.

Poslednja izmena:
A sta ako budu u fazonu: eto nema premium passa i odmah ljudi izgubili interesovanje.

Nazad
Vrh Dno