Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Phoenix,

Sto da ne? Jace od 2 meseca krvarenja a tek smo ni 10 dana u oporavku. Situacija i vreme za pravljenje bulltrap-a je idealno. Bulltrap smatram tek kad probijemo level gde smo se prosli put odbili (10k). Dakle za period od par nedelja ocekujem nastavak bull-a.

Sto se altova tice, situacija je standardna. Dok bitcoin raste, isusuje ih i oni polako kaliraju. To je skroz normalno kretanje u crypto svetu koje se x puta desilo. Premotajte chartove na Mart-Maj '13-te, Oct-Dec '13-te, Jan-Mart '17-te i Oct-Dec '17-te. Ali kada BTC dostigne zonu pribliznu vrhu, altovi polako krecu u pumpanje i manje vise nadoknade izgubljeno. Oni su uvek bili glasnici pokolja i dumpa. Tako i ovde ocekujem. Altovi ce jos malo krvariti dok BTC ne zauzme neki visi level. Kada dobro potonu i krenu u oporavak, to je vreme da se prodaje BTC, odnosno menja za altove kroz odnos.

Odnosi su im se jako visoko drzali, zato nisam ni ulazio u iste. BCH vestacki na 0.1, Ether na 0.08+, LTC na 0.125+, itd. To su za mene jako skupi novcici kada se uzme u kakav period smo zakoracili. Dobra stvar je sto su konacno krenuli dole i drze se blizu svojih support levela.

ETH 28.7.jpg

Posto mnogo vas pita za Ether, kako ovde tako i kroz PM, evo sta ja ocekujem od istog. Low sa kraja Marta je bio na 0.0535. Tu mu je prvi support, posle njega ide jak psiholoski na 0.05. Mislim da ce te dve support zone biti dovoljne za ovaj krug i da nece ici nize.

Merodavnije je u ovakvim trenucima gledati odnos kroz BTC nego cenu u dolarima. Ona se moze izracunati pomocu odnosa, a ja bih rekao da ce to ici ovako: BTC ako zagrize $9000 a Ether ostane na istom ($470), pada ravno na prvi support 0.0535. Ako BTC napadne $9500, to ce biti ravno 0.05 kroz odnos (470/9500). Po meni je tek to zona ulaska u Ethereum. Krajnji target 0.07-0.075 kroz nekoliko nedelja. Dolarski, to moze biti $600+

Litecoin se drzi na 0.01 i vrlo je moguce da ce se tu odbiti. U tom slucaju 0.012-0.013 je exit target. Prevedeno u dolarima, ~$110-120.

Mada situacija se menja iz dana u dan pa cu videti jos koji update da okacim pre nego sto krene gore.

Za sada BTC mi deluje kao da se sprema istestirati ~7600-7700 level. Tu cu se i pojacati.

Ako nekoga ne mrzi da mi odgovori dali su cene stvarne na WEX-u ili je neka navlakusa .

Ni naznake da ide dole.
Prema današnjim vestima vrlo mali postotak Amera ulaže u kripto, što nije baš sjajna vest.

Ovakvi iventi pak dignu cenu koji promil.
https://bitcoinist.com/kim-kardashian-receives-1-btc-matthew-rosak/

Pada mi na pamet da se glavonje sete da iskeširaju za neki spot, neki hit recimo koji za radnju ima kripto sublimirajuće poruke, i uvale nekoj zvezdi. Ukratko otvara se veliki prostor za propagando delovanje koje će privući obični svet da ulaže.

A sve ako se sistem ne meša previše. Btw, nabijem te Google na onu stvar :smoke:

7800 bi bio idealan odbitak

Jos par ovakvih odbitaka i idemo u buuuuul

Pršti sve od stabilnosti, botovi rade punom parom, obični ljudi jako retko trguju, uglavnom hodluju jer su se opekli milion puta. Kao da nije do sada već apsolvirano, cena nikada ne ide tamo gde svi očekuju.

Ne ide ovo nigde. Sad bi trebali da smo u full on bull run ali nismo. Sva logika se promenila ove godine jer nema novih ljudi. Nece niko da udje jer vidi da downtrend traje od januara.
A hodleri hodluju pa je kolko tolko stavbilno. Botovi samo trguju. Ocajna godina za crypto.

Tek iduća će biti očaj...

Samo neka bude ocaj... da nagomilam Ravena, pa od 2020. u penziju.

Potpuno realno misljenje.

Balon se tek pola izduvao. A posle izduvavanja dolazi period akumulacije koji moze potrajati. Akumulacija stvara jos veci ocaj od bear perioda jer je tad i long i short rizican.

Ovako barem zaradjujujemo na oscilacijama.

Btw, btc test level i dalje u igri, verujem da ce izdrzati a to znaci lansiranje na visi level do sredine Avgusta. Altovi nemaju nameru jos da stanu. Iscedice ih jos vise u ovom krugu, tek onda se moze ocekivati blagi recovery, pa umiranje.

Ne znam za vas ali meni trenutno sitacija jako lose izgleda. BTC se koliko toliko odrzava ali iskljucivo na racun altova koji polako tonu. Sveze love nema, to je ocigledno. Botovi se igraju ali cini mi se da se lova izvlaci i da ce biti nekog dampa. Stvarno bih voleo da gresim ali znate onaj osecaj u stomaku a nije od hrane? :d

Ako padne ispod 7500, ide gotovo sigurno ispod 5000, a mozda i nize, ovo mu je poslednja nada ove godine da napravi nesto, vec treci put krece gore, dva puta nije uspeo, ako ne uspe ni ovaj put, ode nizbrdo...moje misljenje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

A sta je $7500? Nista

Ako se probusi $7600, sledeci level je $7200.

Ja ne menjam plan, $7600-$7700 mi je zona za kupovinu i hold na par nedelja. Short mi je ok prosao pa imam lufta za rizik.

Videcemo dali ce oko sada da izdrzi. Posle tek oko 7200 mogu neki otpor da ocekujem. Ako to padne nekim slucajem nece biti dobro, mogla bi biti duga susa. Dok su sa ovih dana svi radovali onom variranju cene mene je brinulo to sto ne moze preko 8200 a altovi krvare polako. Deluje mi kao vestacki odrzavana cena.
Videcemo dali sada ima ozbiljan support ili ne. Nesto i nisam preveliki optimista.

Tapatalk

Ovo ima neku tendenciju brzog oporavka nakon iznenadnog sloma, ako se i večeras izvuče očigledno su botovske igre u pitanju. Čerupanje pilića, ekipa obrće lovu na dnevnoj bazi. Iskoristite momenat ljudi, davno nije bilo vako dobro za arbajt, ja već četvrti dan uzeh lepe parice :D

Ovo ima neku tendenciju brzog oporavka nakon iznenadnog sloma, ako se i večeras izvuče očigledno su botovske igre u pitanju. Čerupanje pilića, ekipa obrće lovu na dnevnoj bazi. Iskoristite momenat ljudi, davno nije bilo vako dobro za arbajt, ja već četvrti dan uzeh lepe parice :D
Bravo Borko, jos koji dan ovako i ima da parkiraš photo_2018-07-31_20-15-58.jpg

Videcemo dali ce oko sada da izdrzi. Posle tek oko 7200 mogu neki otpor da ocekujem. Ako to padne nekim slucajem nece biti dobro, mogla bi biti duga susa. Dok su sa ovih dana svi radovali onom variranju cene mene je brinulo to sto ne moze preko 8200 a altovi krvare polako. Deluje mi kao vestacki odrzavana cena.
Videcemo dali sada ima ozbiljan support ili ne. Nesto i nisam preveliki optimista.

Tapatalk

Saj nisu li ti hakovali nalog na benchu?

Naravno da nisu :d
Jednostavno, situacija mi je sumnjiva zadnjih par dana i danas sam posebno imao osecaj. To jos nije gotovo.

Ono sto kolega prica kako je uzeo parice je odlican recept za gubljenje para. 4x uzmes pare, petog puta te nasankaju zato sto mislis da ce isto opet. Ja sam se opasno opekao par puta. Nisam imao tada na cijim greskama da ucim.
Bez sale, pratite situaciju vi koji trgujete, lako moze da potegne na dole uskoro. Ako u sledeca 2 dana ne predje 8K krenuce nervoza i testirace se 7200 skoro sigurno. Ne moze cena da raste samo na racun altova jer kesa nema.

Tapatalk

Ako ne, onda ce pokusati da ga svuku i ispod 5K da bi pomlatili planktone i kitovi uveli krontrolu sto ce biti pogubno

Opekao se ja puno puta, ali ovo je bio zicer.
Očigledno se ostvaruje priča da nema keša za više od osmice i ako bude bula opet će se srozati. U prilog tome ide i info da je svega 2% amera u ovoj priči. Potrebna je hitno kvalitetna upotrebna vrednost kripto valuta a to najviše zavisi od sistema. Bez toga cela ova priča je prodaja magle.

Joj Borko... :bottle:

Ostalih 98% bolje i da ne ulaze. Realno, mislim da nigde nije nesto veci procenat tako da je ta prica smesna.

Sve sve samo da ne docekamo onu susu kao pre neku godinu i ono krvarenje. To je najgore sto moze da se desi, damp cemo da prezivimo.
Za sada cena deluje stabilno ali ako nema snage da ide gore to znaci samo jedno, ici ce dole. Botovi ce da se pobrinu za to ;)

Tapatalk

Kad vec uzimas lepe pare sto sa nama ne podijelis misljenje i TA, pa da i mi uzmemo lepe pare. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno