Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj kolarov je glup ko q

Prvo kasni da izbaci kostića uz aut liniju a onda gurne kiosku maticu da ovaj dobije žuti.

Šta se ovaj prcko ljuti? More Mitre "ne pričaj sa njim nabodi ga, navodi ga, nabodi gaaaaa"...

Nije lose za sad. Matic mnogo tanak..

Dobro je....nek sačuvaju i to šta imaju,opet dobro

Al da igraju mlako,igraju

Trebalo bi svaku loptu šutat na švicarsku stranu

Poslednja izmena:
Pa jednostavno..igra nam je karisanje lopte do mitrovica koji spusta ekom, lopta ide u stranu na centar sut ili prodor i niska u sesnaesterac i udarac posle eventualbog odbitka. Genijalan plan! Od igre i veznog reda nista.

3 žuta ne miriše na dobro ...
Odbrana kilava, a buregdžija se mnogo razigrao.
Kod njih sajdžije neprimetne, samo buregdžije opasne :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Švajcarci su bas losi iz prekida, jedino ih Brih može spasiti

Samo zatvorit šiptara na desnom krilu,i nem da mrdnu,ko argentinci sa mesijem

Više duva leva strana, mora Tadić više pomaže.

Ostalo je sve odlično za sada.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Siptari su klasican germanlike tim samo vise bez ideje. Nije lako dati gol u 5-tom minutu a posle ostati agresivan. Takticki mislim da je ok ne zaletati se sada ali to ne umanjuje da je odbrana losa. Prvenstveno je Segej los u veznom redu nije dovoljno agresivan i mislim da moraju biti korak blize lopsti i ne cekati da lopata kruzi okolo. I pored toga pokazuje se da smo kalsa za njih, u odbrani su cak gori od nas, oni jednostavno igraju sablonski i to je to. Ovo se svede na igru u glavi. Ocekujem od Krstajica nesto pametno da im kaze. Kako vreme bude odmicalo bice vise mesta za nas. Realno je 2:0 za nas.
Ipak ne zaboravite da je to jedan od najuigraniji timova na svetu, nije realno da oni nemaju sanse i da ne drze loptu, i pored toga trpamo ih a igramo sa 70% od nase igre...

Poslednja izmena:
Bojim se nekog crvenog u dugom jer švaba mnogo lako poteže kartone kad su naši u pitanju - kupili ga za tepsiju bureka i po kila bakljava.

Ja sam imao takav utisak juče sa argentinom,ko da sudija oće da ih izbaci

da onaj 2. žuti 100%

al 1. i 3. su mi izgledali bespotrebni

Sudiji je izgleda njuma i šurnjaja iz Švice - plašim se da će ovde pasti do kraja neki crveni za naše kako je počeo.

Svaka čast Mitru i Tadiću...:happy: Čini mi se da bi "šiptarajci" kljoknuli da prime još jedan...

Poslednja izmena:
Nervira ovo statiranje naših... Nema otvaranja i ubacivanja iz drugog plana kada imamo loptu...

E *mjau**mjau**mjau*... Početak kraja...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno