Rekao moj profesor onomad - postoje dva glagola, hladiti i ohladiti...
A vidim da je počelo takmičenje čiji je veći tj ko može da spusti na sporije obrtaje, troši manje a (o)hladi 100m2 :smoke:
Ovo je baš mali prostor, ako je toliki problem sa protokom vazduha dovoljno je da se ubaci grejalica u kuhinju za dogrevanje, nema svrhe uzimati još jednu klimu za grejanje 15 m[SUP]2[/SUP].
Niko ne moze da ti kaze sta ce dobiti sa 12LM , to ces jedino ti nama moci da kazes kad probas
Uzmi prvo 12LM a posle ako treba dodaj jos nesto i to je to , realno i jeste glupo davati jos 60-70k za neku klimu . Ja grejem tvoju m2 ali moj stan je bolje ususkan , mogao sam se grejati i sa nekom 9-kom , probas pa ces videti kako to sve funkcionise jer i ja da sam znao da mi treba 9-ka ne bi uzimao 12 a pogotovo ne LU ..
Jel znaš makar otprilike koliko kWh si potrošio u januaru za grejanje npr? Za razliku od TA peći klima radi konstantno i ujednačeno i ne treba ti ni približno slična instalisana snaga. Ja grejem sa kvalitetnom 9-kom ~45 m[SUP]2[/SUP], pri čemu ni u najhladnijim danima nije bila ni blizu nekog maksimalnog opterećenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari