Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

ma to sam i mislio, dobijem notifikaciju a da otkljucam nece. stiskaj ti home taster do sutra fon ne reaguje. moram na power dugme pa posle sve radi normalno. neki bug *mjau**mjau**mjau*a jer sve radi bez problema. juce sam imao taj problem a dans sve sljaka ok MADA BATERIJA JE A JOJ !!!! KATASTROFA

Poslednja izmena:
Baterija i kod mene nije nesto preterano dobra na Oreu DBT (Germany)...tj. Cell standby je ubija samo tako. Zbog toga sam pre nekih sat vremena napunio fon do kraja i ostavio ga u fioci do sutra ujutru kako bi mu izvadio u BBC-u dumpfile koji ce nas prijatelj Djilkosh_Ns da pregleda jer je covek doktor za te stvari. Pa ako vidi sta tu ne stima mozda mozemo da se nadamo resavanju problema sa baterijom...za ostalo sto se tice fluidnosti-brzine i sminke ne razlikuje se mnogo od predhodne verzije ali definitivno ima par zanimljivih i korisnih novih stvari. E sad ako ovo sa baterojom uskoro ne odgonetnemo vracanje na Nougat mu ne gine ;-)

Pa ti sledeci update ako ti ne stigne prvom u svetu, shebi sam bateriju i tresni ekran o zid, zasto da cekas da ti sam update shebe telefon :)

Alfa što se ne vratiš na mm? [emoji12]

"Radoznalost je ubila macku" sta da se kaze dalje...ne mozemo "mi" nesto da ne cacnemo i ako znamo da ce 95% da se s' time zeznemo ipak se nadamo da ce onih 5% da bude bolje. I na kraju naravno bude onih 95%...Ali sa druge strane ako pak ne pokusamo ne znamo da li dobijamo ili gubimo :)
P.s. hahahaha ovo za MM...to sam danas i ja od muke na sekund pomislio :)

Kada sam kupio telefon u decembru 2016, imao je MM, i da me u medjuvremenu nije smarala notifikacija da je izasao Nougat, ne bih ga ni instalirao (nisam tada znao za package disabler, ili u adhell-u isto to)... Zato je sada sve sto ima veze sa update-om ubijeno, i neka ga Nougat do sudnjeg dana. Nema potrebe cackati ono sto nije pokvareno.
A iskreno receno, mislim da je baterija na MM bila bolja nego na N (kada je na 4g, onda je SOT oko 4.5 sati, dok je na WiFi oko 6).

Greje li vam se s7 pri intezivnom koriscenju?
Desna strana telefona mi gori, aplikacija mi meri temperaturu baterije 38 stepeni.

Lezimo zena i ja, cackamo telefone iste stvari radimo, moj s7 gori, njen a5 2017 ladan kao spricer [emoji52]

Ne, restartuj ga, verovatno ga je neki program zaglupeo.

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

Na Oreo ako hoćete normalnu bateriju, morate da isključite 4G kada ga ne koristite.
4G je jedini problem i nadam se da će to rešiti uskoro.

Ima li neko ideju zašto 8.0 za Holandiju još ne izlazi?

Bili su prvi na 7.0

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Naljutili se ovi iz Juzne Koreje na Holandjane, zeznuli ih za neke lale, uvalili im kineske pa ovi ispizdeli i vise nece da im pustaju medju prvima update.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Na Oreo ako hoćete normalnu bateriju, morate da isključite 4G kada ga ne koristite.
4G je jedini problem i nadam se da će to rešiti uskoro.
Meni ne resava problem, probao sam i 3G i 2G po nekoliko dana ali problem odnosno cell standby i dalje trosi i do 30% baterije i u tim slucajevima.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Kako proveriti sa kog je trzista telefon?

phoneinfo aplikacija.

Da li je neko dobio update na oreo a S7 mu je iz Vijetnama... ja nisam još dobio update...

Moze li na S7 pod Oreom Google traka na pocetnom ekranu da se umesto pravougane postavi sa zaobljenim ivicama kao na S8/S9?

To sto je iz Vijetnama znaci da je tamo sklopljen, a za koje je trziste pitaj boga...
Moj je Vijetnam i za nase trziste tako da ocekujem Oreo negde oko nove godine taman sampanjac da otvorim :D
a7562b0bdc8f4aeb937ef6baceb1ffc9.jpg

Poslednja izmena:
I moj je, iz VIP, a reče čovek da je dobio update.

Ja neću još ni da proveravam [emoji3]

Upravo se skida Švajcarska (AUT)

Vrh Dno