Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je, nemam sta drugo da radim pa cu tebe da trolujem kako su mi podigli brzinu Da li namerno ili slucajno ali su podigli.

Ali kakvi su to pokvarenjaci, nigde u regionu nisu napravili takvu razliku izmedju Duo i Trio korisnika, samo našli na nama u Srbiji da ga šilje...
Da ne zaboravimo da u regionu tj u Bosni korisnici Telemach-a imaju i Arenasport kanale.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Povecano, imam neki trio paket, ali ne dotice 200 nikada, vecinom 160-180.

9ccd8cd4ed332ab8a94b2184708b9ada.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ladno u Bosni i njihov sbb(telemach) i njihov mts(mtel) imaju i arene i sport klubove. Samo smo mi *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i da ne mozemo da imamo sve kod jednog provajdera.

Pa naravno. Monopol unistava srbadiju u svakom pogledu.

sve ostaje isto bobanbg9 su slucajno povecali (greskom) cene su i dalje za duo gold 3300 i to je to.
Sada proverio.

Pa naravno. Monopol unistava srbadiju u svakom pogledu.
Zaljenje na forumu je najgori moguci nacin da se nesto uradi, jer uglavnom dodje do toga da se ljudi malo ispucaju, bude im lakse, i posle se nista ne promeni, jer im je dovoljno to sto su se olaksali :D
Treba izbojkotovati operaterE nekako na duzi rok da bi se nesto izmenilo.

Zaljenje na forumu je najgori moguci nacin da se nesto uradi, jer uglavnom dodje do toga da se ljudi malo ispucaju, bude im lakse, i posle se nista ne promeni, jer im je dovoljno to sto su se olaksali :D

apsolutno se slazem, evo ja i avatar promenio od muke
:)))

Nema trika ovde druze. Gladna raja ne protestvuje.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

U Bosni se država umešala i zahtevala da se kod oba operatera uvrste SK i Arena i kako bi se sprečio monopol. Čak je i Bosna kao država institucionalno jača od našeg Srbistana.

68a89b02af3f309b4ed59eda53939f33.jpg

Stiglo i kod mene Gold trio

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Da li se jos kome greje mnogo onaj deo gde dolazi antena na cisco d3 uredjaju za gledanje tv ????

Po ovom cenovniku ispada da je cena Trio Gold-a ista kao Trio Gold-a Optika. Zašto bi iko ko ima tehničkih mogućnosti uzeo 100/6 kad može za iste pare 200/20.

Po ovom cenovniku ispada da je cena Trio Gold-a ista kao Trio Gold-a Optika. Zašto bi iko ko ima tehničkih mogućnosti uzeo 100/6 kad može za iste pare 200/20.

SBB optička mreža dostupna je: u Beogradu: blokovi 21 i 23, naselja West 65, Zelena Avenija, Trešnjin cvet, A Blok, Central Garden, Savada i SunWill
u Subotici: naselje Prozivka

Moze li jedno pitanjce - pisalo se o tome ali bih da budem siguran.
Dobio kablovsku (trio Gold) i sa njom 2xd3 mini i onaj Cisco što može da premotava. Rekose "nema pretplate" za ove uređaje, kad ono u aplikaciji moj SBB. Nazvao sam korisnički centar pa kako beše posle 22h lik nije mogao da mi kaže, ali misli da je greška i pošto sam tek aktivirao nalog, još nije azurno i, popraviće seIMG-887524a206b6cb8c60a0d075673649f6-V.jpg

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

to je trenutno tako. svako moze da saceka da se dostupnost prosiri ili predje na drugog provajdera sa boljom ponudom. SBB koristi scarcity metode, ali nisu svi veverice da nasedaju na to.

@pajser.china

Novi korisnici u BG-u ne placaju rentu dva dodatna d3 minija, kao sto i svi korisnici u Novom Sadu ne placaju posto su tamo vec ukinuti analogni sbb kanali. Uskoro krece ukidanje analogije i u BG, tako da si kao novi korisnik medju prvima pocastvovan besplanom rentom dva dodatna uredjaja.

.

Samarajte ih na Tviteru. Na kraju traže broj da vas kontaktiraju kolege radi dogovora.
I startu niđe odmah ovo:
IMG_0515.JPG

Poslednja izmena:
Jel imao neko iskustva sa takozvanim "sumom" na mrezi... Bar jdnom nedeljno mi se gubi net i tv na par sati a kad ih pozovem pricaju da imaju neki šum na deli mreze koji mene kaci pa se zbog toga ponekad gubi signal. Izlazila ekipa na banderu al naravno tad nije bilo nikakvih problema, ali se šum opet pojavljuje... Nemam blage veze sta je uopste to niti kako to cas napada net pa redje na tv ali imam osecaj kao da me za#$%avaju.

interesuje me da li je neko imao slican problem i dal su ga resili il da raskidam ugovor ako uopste mogu na osnovu ovoga da raskinem...

Ti svakako možeš da osnovu toga da raskineš ugovor ako imaš gde da pređeš..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Smarate vise sa tom mts optikom. Svaki drugi post je mts optika, a jos nisam cuo da neko koristi.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Smarate vise sa tom mts optikom. Svaki drugi post je mts optika, a jos nisam cuo da neko koristi.

Sent from my iPhone X using Tapatalk
U toku su radovi na terenu video sam ih po gradu.Koliko sam cuo one zgrade koje su pristale u toku zime su dobile vertikalne instalacije sa optickim kablovima i cim seburade privodni mogu polako traziti prikljucke.
Dosta zgrada nije pristalo tako da oni sa duo paketima u zgradama u kojima nisu usli mogu da lobiraju da se i oni prikace na optiku i da predju na mts.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Imam osecaj kao da se ovde dopisuje uzi centar bgd... Kad se spomene optika :) Realno za godinu dana imace je 2% stanovnistva. Ja cu se vratiti na adsl, ovo jednostavno ne mogu da progutam. Cak i telenor 4g vise nije losa opcija.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno