Da ne zaboravimo da u regionu tj u Bosni korisnici Telemach-a imaju i Arenasport kanale.Ali kakvi su to pokvarenjaci, nigde u regionu nisu napravili takvu razliku izmedju Duo i Trio korisnika, samo našli na nama u Srbiji da ga šilje...
Ima i kod nas, samo se provajder zove KopernikusLadno u Bosni i njihov sbb(telemach) i njihov mts(mtel) imaju i arene i sport klubove. Samo smo mi *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i da ne mozemo da imamo sve kod jednog provajdera.
Zaljenje na forumu je najgori moguci nacin da se nesto uradi, jer uglavnom dodje do toga da se ljudi malo ispucaju, bude im lakse, i posle se nista ne promeni, jer im je dovoljno to sto su se olaksaliPa naravno. Monopol unistava srbadiju u svakom pogledu.
Zaljenje na forumu je najgori moguci nacin da se nesto uradi, jer uglavnom dodje do toga da se ljudi malo ispucaju, bude im lakse, i posle se nista ne promeni, jer im je dovoljno to sto su se olaksali
Treba izbojkotovati operaterE nekako na duzi rok da bi se nesto izmenilo.
Nema trika ovde druze. Gladna raja ne protestvuje.Zaljenje na forumu je najgori moguci nacin da se nesto uradi, jer uglavnom dodje do toga da se ljudi malo ispucaju, bude im lakse, i posle se nista ne promeni, jer im je dovoljno to sto su se olaksali
Treba izbojkotovati operaterE nekako na duzi rok da bi se nesto izmenilo.
Sada ih pitaj kada si pogledao cenovnik u kojem duo korisnici nisu dobili nista sa cime treba da budes zadovoljan.
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
ceo cisco se greje nenormalno ali ipak radi nekako godinama.Da li se jos kome greje mnogo onaj deo gde dolazi antena na cisco d3 uredjaju za gledanje tv ????
Po ovom cenovniku ispada da je cena Trio Gold-a ista kao Trio Gold-a Optika. Zašto bi iko ko ima tehničkih mogućnosti uzeo 100/6 kad može za iste pare 200/20.
Samarajte ih na Tviteru. Na kraju traže broj da vas kontaktiraju kolege radi dogovora.
I startu niđe odmah ovo:
Pogledajte prilog 249782
Uh, ruku bih dao da si u pravu. Ono što je dobro je da, čini mi se, mts optika veoma blizuMožda su smislili da forsiranjem telefona u paketu spreče odliv na mts optiku gde je fixni neophodan uslov...
U toku su radovi na terenu video sam ih po gradu.Koliko sam cuo one zgrade koje su pristale u toku zime su dobile vertikalne instalacije sa optickim kablovima i cim seburade privodni mogu polako traziti prikljucke.Smarate vise sa tom mts optikom. Svaki drugi post je mts optika, a jos nisam cuo da neko koristi.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari