Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Justified je jedna od najzabavnijih serija koje sam gledao.Prvih 5-6 epizoda dok priča ne uhvati zamah su prosečno policijsko rešavanje slučajeva. Rejland Givens jedan od najhirazmatičnijih likova koje su mali ekrani videli isto ta njegov arhi neprijatelj
Boyd Krauder. Jedna od malo serija kojoj kvalitet ide uzlaznom putanjom. Nenad****vi dijalozi.

Zavrsio Bron/Broen

Serija pokidala!!!!
Meni je ova sezona mozda i bolja od prve sezone

Bio sam malo skeptican posle 4 epizode kada je serija postala konfuzna sa svim onim likovima ali onda na kraju onaj osecaj kao kada slazete slagalicu od 1000+ delova i kada na kraju stavite posleednji deo: baaaaaam [emoji4] i kada sve legne savrseno.

I ona poslednja scena kada
se javlja na telefon
me je oduvala
Toliko "prosta" scena a opet toliko prejaka u svakom pogledu

Definitivno cu reprizirati seriju u nekoj buducnosti...

Poslednja izmena:
Nije fer porediti cetvrtu sezonu sa prvom, iz prostog razloga sto je u prvoj potrebno neko vreme da se upoznamo (i zblizimo) sa likovima, okruzenjem i pricom. Samo je 2. sezona slabija, i to prilicno, ostale 3 su odlicne u svakom pogledu.

Nije fer porediti cetvrtu sezonu sa prvom, iz prostog razloga sto je u prvoj potrebno neko vreme da se upoznamo (i zblizimo) sa likovima, okruzenjem i pricom. Samo je 2. sezona slabija, i to prilicno, ostale 3 su odlicne u svakom pogledu.

Ako bih morao da rangiram sezone kod mene bi to izgledalo:

4
1
3
2

Prva i druga sezona su imale Martina koji je lik sam po sebi harizmatičan kada ga vidiš
Međutim opet mi je celokupan utisak četvrte sezone iznad svega toga.

Flash, koji gledam na fast forward je konačno imao pristojnu epizodu. Bez nepotrebne patetike, drame, usiljene komedije i ostalog, samo trčanje (Flashtime fenomen).

Lethal Weapon drži tempo, odlična ekipa, jedna od top serija trenutno na mojoj skromnoj listi.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Flash, koji gledam na fast forward

Druže, toliko serija, što ne probaš nešto što nećeš premotavati? :)

Preporučio bih seven seconds, novo na netflixu. Odlična priča, dobra izvedba, serija radila Veena sud, ista žena koja je radila Američki The Killing.

Bas me je zanimalo da li valja seven seconds...

gledam trenutno Zoo na nf, drugu sezonu.. nako trash, ali gledljiv

Ja sam pocela sa gledanjem Bron/Broen, stigla sam do 7 epizode prve sezone. Ima mnogo likova, jedva sam pohvatala ko s kim/zasto. Da je drugacija serija jeste, ali nemam taj hajp kao sto sam imala sa The Killing i The Missing, da me vuce da gledam non-stop.

O kojoj The Killing seriji se radi? Americkoj ili danskoj?
Predpostavljam danskoj?
Jel makar upola dobra kao Bron/Broen?

Koliko sam ja shvatio Americka je za nijansu bolja. Tako da sam tu pristavio i planiram da krenem.

The Killing americka, nisam gledala dansku. Ko god da je u mojoj okolini gledao obe tvrdi da je americka bolja, jeste malo cudno al tako je [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Juce zakacim na tv-u americki Broen (Bridge), bas jeftino deluje..

O kojoj The Killing seriji se radi? Americkoj ili danskoj?
Predpostavljam danskoj?
Jel makar upola dobra kao Bron/Broen?

Zašto misliš da je slabija od Mosta? Kada se te dve serije uvek kotiraju rame uz rame.
Forbryldesen ja mračnija u odnosu na most nema tih comic relief momenata vezanih za autističnu Sagu. Serija je realnija ako tako može da se kaže odnosno manje je nemoguća. Prva sezona jeste malo razvučena.ali svakako jedna od najboljih krimi serija

Ima li Broen taj na netflixu/hbo-go?

Edit: Ako ne neka preporuka prvenstveno za Netflix.
(odgledao alter carbon, how to get away with murder, arrow, rick and morty, dark, westworld (hbo), got i breaking bad se podrazumevaju)

Prvenstveno misterije sa dobrom pricom i ne otvorenim krajem. :)

Poslednja izmena:
Ima Broen na netflix-u ali samo prve tri sezone. Bar ovde skandinavski netflix ga ima.

Sent from my D6603 using Tapatalk

American crime story,2.sezona,jako dobra, glavni glumac fenomenalan, nervira me jedino Penelopa Kruz i onaj uzasan izgovor engleskog. Riki Martin solidan.

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Ima Broen na netflix-u ali samo prve tri sezone. Bar ovde skandinavski netflix ga ima.

Nema nijedna na ovaj "domaći" netflix... A baš sam se navikao preko njega da gledam serije, nema cimanja oko kvaliteta /prevoda i još sam pamti dokle sam stigao sa kojom :)

The killing prve dve sezone rame uz rame sa Broen.
Cela priča i istraga jednog slučaja u 28 epizoda. Nekoliko sitnih propusta ali skroz zanemarljivih. Mireille i Joel odličan spoj.
ocena do sada 9/10
Ide u istu korpu sa Broen i The fall.
Nastavljam sa preostale dve sezone.

@Dzobi

Nema zato sto se emituje (emitovao do pre neki dan) na domacoj tv, tako nije bilo ni House of cards dok je isao na rtv.

Ništa onda, napraviću presek onda nekim filmovima da ne počinjem neku seriju paralelno u nadi da će ubrzo da ga vrate na netflix. Gleda mi se opasno koliko ste je samo ishvalili ovde :D

Počela druga sezona Jessica Jones pre par dana. Opasno me vuče da je obrnem.

^
images.jpg

Zasto bi to sebi radio?! xD

Poceo da gledam Bron/Broen -> da li se meni cini ili serija ima bas spor pocetak u prve tri epizode?

Poslednja izmena:
Pa zavisi od očekivanja i šta si gledao pre toga. Nešto ne pamtim da sam se smorio sa prvom sezonom Broen.

Sent from mTalk

Jeste malo sporija na pocetku i konfuzna, samo jurcaju, ali ide na bolje sa svakom epizodom...skoro nisam gledao seriju a da ima tako dobrog lika, pricam o Sagi, ili je volis ili ne volis, nema izmedju :D

Stvarno ne znam šta je dobro u toj Sagi, totalni negativac :) kažu da je sjajna gluma Saginog lika, u to ne sumnjam, nije lako glumiti psiho osobu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno