HVALA..ProbacemoInstaliras Win10 poslednju verziju bez interneta.
I onda kreneš redom:
1. Disable-ujše Update Service
2. I sve živo uradiš što ovde piše
https://www.tenforums.com/tutorials...e-automatic-updates-windows-10-a.html#option1
(Eventualno iz izguglaš negde da li ima još neka opcija, recimo WinServer ima extra opciju koja ubija Update na nulu).
Iz mog iskustva najbitnije je: Option One: To Enable or Disable Automatic Updates using Group Policy
Ali namestiš i ostale opcije.
Ja na mom PC-u, nikad nisam imao problem da je Win10 krenuo sam da skida update-uje pa da instalira update i da samara za restart, uvek samo ja kad mu dozvolim (i to nema skidanja ni u pozadina bez dozvole).
Sa ovim group policy sam to sredio.
Jedino ne znam kakva je priča ako stavite neku baš stariju verziju i to počne da tera svoje i da na silu možda forsira ove Creators, Anniversary i te veće update. Ali group policy bi to morala da spreči, jer inače čemu služi.
3. Restart
4. Proverite da li je Widows Update service stvarno ugašen i da to što se podesilo dalje stoji.
BONUS: Isključite automatsko instaliranje drivera, jer to hoće da gazi one blockchain AMD drivere.
5. Spojite net
6. Profit?
PS: Ako i dalje Win10 je "tvrdoglav" onda kao što @Stormbringer_bg piše Win7, Windows Server (2016), linux ...
Win10 je zlo koje je napravljeno za obično korisnika i M$ je cilj da gura svoju poslednju verziju jer tima krpi sistem i dobija što brži povratni feedback šta valja a šta ne, i prati/sprečava ko ima gusarske verzije.
Misljenje o nicehash, jel bolje preko njega kopati ili direktno odredjeni coin?
Koliko sam upucen nicehash kopa uvijek najisplativiji coin, medjutim da li je to tako , ima li neka caka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neo je ubica iz zasede![]()
Zanimljivo za disable updates ....ima li pomoci ako je vec odradio update i ostala njesra???
Meni kavlja da imam od 120 GB space SSD samo 50 MB slobodno,ima li leka,iskreno ubilo bi me ponovo instakirannje svih programa minera i ostalog?
Da li neko zna podesavanja u afteru za 1070 karte za Neoscrypt?Ne mogu da dobacim vise od 5800 za 6 komada.Moze li bolje ili je to maximum?
Pa šta ti zauzme toliko na 120gb SSD.
Sam sistem ne može više od 35GB, plus propratni programi.
Ako si radio update, reci drugu da ti uradi disk clean up (sistemski tool) i da počisti "repove" od update-ova, mada ni to ne može da popuni disk mnogo.
Kapiram da rig ti služi za kopane samo, a ne i kao PC ili server za sve i svasta.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Ja koristim ovaj https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.cryptomines.ethermine
Kliknem, vidim da sljaka i to je to. Ako je neki problem onda se povezem preko TeamViewera.
Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk
BONUS: Isključite automatsko instaliranje drivera, jer to hoće da gazi one blockchain AMD drivere.
Pa šta ti zauzme toliko na 120gb SSD.
Sam sistem ne može više od 35GB, plus propratni programi.
Ako si radio update, reci drugu da ti uradi disk clean up (sistemski tool) i da počisti "repove" od update-ova, mada ni to ne može da popuni disk mnogo.
Kapiram da rig ti služi za kopane samo, a ne i kao PC ili server za sve i svasta.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari