NemanjaDk93
Tool Maker
- Učlanjen(a)
- 11.10.2011
- Poena
- 245
Postbox radi i na Win 10. Tako da da tvoji problemi nisu sa Windowsom 10, već sa Windowsom uopšte, nema smisla pričati o tome na ovoj temi@Space Beer
@trojmeklur
ja koristim samo Airmail 3 na macOS-u, na windows 7 retko kad udjem ali na njemu imam pomenuti Postbox dok na androidu koristim nativnu gmail aplikaciju.
inace, imao sam em client, nije los ali nije nista posebno uz genericki izgled a neke funkcije se dodatno placaju. mailbird iz M$ kuhinje koliko se secam skladisti sve na njihovim serverima pa je odmah ispao iz igre a uz to je takodje jako odvratan uz sve one njihove ocajne palete boja.
ovi ostali imaju iznerfejs iz perioda win 95 i nikakvi plaginovi i teme im nece pomoci. daleko je sve to od recimo Airmail 3, Canary Mail, Spark, Polymail, Boxy...
Conclusion
Should you trust Microsoft? The answer is very simple - if you do not, do not use its products. This is true for every provider of everything out there, and there are no two ways about it. With this privacy dashboard, Microsoft has actually taken an extra step in trying to assuage fears around its data collection policies. You also have long and detailed documentation that lists every single data type, if you're interested, but that's just nerd music, and no sane person will read those. Again, there's nothing evil there.
The problem is, people equate quality with their emotions. Windows 10 is not a bad system because it spies on your nefarious activities. It's bad (so to speak) because it tries to break the rules of physics, and it ships with an incomplete UI that is slowly, incrementally being worked on using a rapid-release cycle AKA Agile nonsense that is meant to make you feel all industrious and whatnot, but this has nothing to do with privacy.
Ovo prvo ne mogu da blokiram Pogledajte prilog 247310. Mozes mi reci sta je navaznije da odradim na svezem windowsu 10?
Xexe, apsolutno se slažem, mada može da proba i 8.1 prilično je fino ispeglan.Najvaznije je da uradis format c pa onda instaliras lepo Win7 i spases svoju napacenu dusu! :d
Ovo prvo ne mogu da blokiram Pogledajte prilog 247310. Mozes mi reci sta je navaznije da odradim na svezem windowsu 10?
Ne razumem to sa prikazivanjem attachmenta? Misliš ne prikazuje da postoji attachment u mail-u ili ne priakzuje sadržaj u klijentu?
Čemu 3rd party programi kad sve može is OS-a da se uradi?
Sam Android je besplatan i izdaje se pod Apache 2 i GNU GPL v2 licencama. Naravno da Google naplaćuje svoje servise (poput Google Play-a), ali to ne može baš da se poredi sa MS Windows-om koji je apsolutno zatvoren i sa konkretnom maloprodajnom cenom.
To su različiti nivoi špijuniranja. Google je kao kamera za nadzor na ulici koja može da vidi sitne detalje, dok je Microsoft kao čovek iz tajne službe koji sedi u vašoj kući, snima i zapisuje sve, prevrće po džepovima vaših pantalona i jakni i ruča sa vama za stolom. I to radi bez blama, pred vama, vidite ga i ništa mu ne možete jer je sistem takav.
Ne verujem Microsoftu ni malo.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Sam Android je besplatan i izdaje se pod Apache 2 i GNU GPL v2 licencama. Naravno da Google naplaćuje svoje servise (poput Google Play-a), ali to ne može baš da se poredi sa MS Windows-om koji je apsolutno zatvoren i sa konkretnom maloprodajnom cenom.
To posle ovih velikih, polugodišnjih. Tako da je po mom mišljenju bolje odvojiti po 5 minuta dvaput godišnje, nego pustiti 3rd party program da kopa po registry-u i sistemskim podešavanjima. Pri tom, nikad nisi siguran šta će M$ izmeniti u narednoj verziji i da li će napraviti haos u kombinaciji sa takvim programima.
Mislim da ljudi hejtuju Win 10 iz pogrešnih razlogaPo mom mišljenju, najveća mana je što u 2018. OS nema kršten fajl menadžer sa tabovima, opciju za selektivni update po paketima i naravno činjenicu da ne možeš da koristiš PC tokom update-a.
Restart sistema je OK, neophodan je i na linuxu, ali tu bar ceo proces odradi u pozadini, i možeš da koristiš računar tokom ažuriranja OS-a, a restart nakon toga traje kao i svaki drugi.
Što se privatnosti tiče, dokle god 98% smartphone korisnika koristi Andoid i iOS, 60% PC korisnika Chrome, više od toga gmail i ostale G servise, 50% Facebook... žalbe na privatnost su u najmanju ruku neozbiljne. Pri čemu se Windows 10 bez ikakvih 3rd party rešenja može postaviti da bude bar podjednako privacy-oriented u odnosu na gore navedene, ako ne i više
Da, da, Andorid koji svakih 10 sekundi pali GPS na sekund, tek da zabelezi gde se sada nalazis, koji ima pristup tvom imeniku, SMS porukama tj. sve ono sto Microsoft moze samo da sanja da ima pristup tome... Budimo realno, prica o Microsoftu i problematicnoj telemetriji je nastala onog trenutka kada se pojavila vest o tome da ce pratiti piratski softver (koji svi uglavnom i koristimo) pa se tek onda kasnije povela prica o eticnosti a zapravo nas je strah mogucih sudskih procesa.
Cak i da ne naplacuju to kroz novac, naplacuju na drugi nacin a valuta su tvoji podaci![]()
Imaš neke dokaze da MS prodaje te podatke ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari