Na koju foru imaš toliki pad temperature? Kod mojih nema izolacije, sem plafonske, i koliko postaviš na daljinskom toliko bude temp u sobi. Kod mene sa izolacijom isto sve OK. Da ti nije klima nabijena uz plafon, ili uz ćošak?Nije ti hladno tako?
Ja tu istu klimu držim na 28, u kući je oko 25-26, na ovom jačem minusu što je bio padne na 22 pa cvokoćemo svi u kući
Meni račun bude oko 12.000 za dve kuće, 6 članova, svega imam duplo, bojlera, frižidera, računara. . .
Ona meni služi za dogrevanje i to potkrovlja-tavanskog prostora koji sam adaptirao deci da imaju više prostora za igru.Međutim oni to slabo koriste i leti a još manje zimi,tako da mi Cozy više radi leti kad hladi oko 60m2.Ovih mesec dana sam je pustio da radi baš iz razloga da je istestiram pošto je ovo sada bio najhladniji period ove zime.Nije ti hladno tako?
Ja tu istu klimu držim na 28, u kući je oko 25-26, na ovom jačem minusu što je bio padne na 22 pa cvokoćemo svi u kući
Meni račun bude oko 12.000 za dve kuće, 6 članova, svega imam duplo, bojlera, frižidera, računara. . .
Meni nešto nije jasno,moram da pitam kako je kod tebe.Naime od kako sam je upalio,uopšte nisam primetio da na donjoj luli-crevu kaplje voda,tj.da se hvatao led na onim minusima.Letos je kapalo na onom drugom,a sada ni kap.U čemu je fora i da li je i kod tebe isti slučaj?Na koju foru imaš toliki pad temperature? Kod mojih nema izolacije, sem plafonske, i koliko postaviš na daljinskom toliko bude temp u sobi. Kod mene sa izolacijom isto sve OK. Da ti nije klima nabijena uz plafon, ili uz ćošak?
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Ja sam počupao i lulice i gumene čepove iz tacne, pa curi na sve strane, i nema skupljanja leda. Inače, na onim minusima nije ni ledio izmenjivač jer je vazduh bio suvMeni nešto nije jasno,moram da pitam kako je kod tebe.Naime od kako sam je upalio,uopšte nisam primetio da na donjoj luli-crevu kaplje voda,tj.da se hvatao led na onim minusima.Letos je kapalo na onom drugom,a sada ni kap.U čemu je fora i da li je i kod tebe isti slučaj?
Zaledi samo povrsina kante, dole bude voda. Ako zeledi skroz malo lupis kantu, lako izadje. Ja kantu drzim jer mi mnogo curi po terasi. Odvod s terase mi je na suprotnoj strani i onda cela zaledimKako vadite led iz kanti na jakim minusima? :-devil-:
Odakle masnoće za 4 meseca rada? To sa Axel-om preko leta, da ubija mikroorganizme
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Hehehh pa alkoholna baza... Bolje je u svakom slučajuA sirce obicno?![]()
Može razblaženo alkoholno sirće. Poznato je da sirće uništava bakterije i gljivice. Ja samo to koristim i nikada se leti ne oseća smrad buđi iz klime. Verujem da postoje i neka bolja profi sredstva za čišćenje ali sigurno nisu jeftinija od ovoga.A sirce obicno?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari