Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

A taj ćeš dok izađe S9 [emoji16]

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Verovatno (lud) [emoji3]
Inače kod mene je bolji utisak ostavio s8+ nego Note

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Mate je mrak telefon ali jednostavno meni se daleko više sviđa ekran na Note a i wireless charging je nešto što mi definitivno znači i nedostajalo bi mi na Mate.

Sa druge strane Mate ima bolju bateriju ali meni lično i ova za moje potrebe završava posao, fingerprint je bolji na Mate, kamere su odlične na oba...

Ne žalim što sam uzeo Note, kao što sam siguran da ne bih žalio ni da sam završio sa Mate 10 Pro...

Mate je mrak telefon ali jednostavno meni se daleko više sviđa ekran na Note a i wireless charging je nešto što mi definitivno znači i nedostajalo bi mi na Mate.

Sa druge strane Mate ima bolju bateriju ali meni lično i ova za moje potrebe završava posao, fingerprint je bolji na Mate, kamere su odlične na oba...

Ne žalim što sam uzeo Note, kao što sam siguran da ne bih žalio ni da sam završio sa Mate 10 Pro...
Nema veće zamerke ni na jedan ni drugi

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Nema tu greške ni sa jednim telefonom, oba su odlična, svaki ima svoju neku prednost.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Sve su to dobri telefoni ali je meni Note priča za sebe, meni olovka vrijedi jer je bukvalno svaki dan koristim i nema šanse da bih prešao na drugi fon niti bih mogao a i odgovara mi veliki ekran, ne volim male telefone, iskreno uzmem Mate da čačkam čisto da vidim kako ide ali mi ne odgovara, osim baterije koja je top ostalo mi je sve nekako obično ako me razumiješ, sve to radi super, brzo ali eto ništa novo, sve to radi super brzo i na Note

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

porediti ta dva telefona.... e ludilo.. Huawei i Samsung? Provodim dosta vremena u servisu fonova.. Kad im pomenes Huawei odmah krenu da se mrste a krenu od kuknjave kako im naprasno crkava wifi na P9 pa na dalje...Tako da nemam poverenja na u ovaj novi.. Ekran takodje daleko od Note... Mislim da : Daleko je Huawei od kvaliteta flagship Samsunga..
Ps.
sad ce vlasnici kineza da se pobune [emoji16]

Sent from my SM-T825 TAB S3

Poslednja izmena:
Ja sam vlasnik oba. Doduse Note sam poslao na servis zbog probijanja svetlosti na ivicama ili light bleed kako stranci taj fenomen kod samsunga zovu. S8 sam slao na servis zbog problema sa fokusom kamere, s8 plus zbog zutog ekrana. Nosim sve zivo, ne patim od marke, ali moram priznati koliko god to vama smetalo, ovaj telefon je rame uz rame sa note 8.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Koji "ovaj"?
Tema je note 8 ljudi šta je sa vama, kakav mate vas spopao

Ja sam vlasnik oba. Doduse Note sam poslao na servis zbog probijanja svetlosti na ivicama ili light bleed kako stranci taj fenomen kod samsunga zovu. S8 sam slao na servis zbog problema sa fokusom kamere, s8 plus zbog zutog ekrana. Nosim sve zivo, ne patim od marke, ali moram priznati koliko god to vama smetalo, ovaj telefon je rame uz rame sa note 8.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Kad si ga poslao i jesu li ti se javili iz servisa, takodje koji je servis u pitanju?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Okej javi sta si uradio posto i ja planiram da reklamiram za istu stvar sa ekranom...

Jel zna neko,ako se flesne neki uredjaj koji je skinut sa mreze,jel se gubi kod kojim je otkljucan?

Da li i vi imate problem da prilikom razgovora preko Vibera, telefon nece da ugasi ekran i onda kada ga ugasim preko.power tastera posle par sekundi se sam ukljuci, bas je iritantno, plus sto kao sto Marfi nalaze, redovno aktiviram airplane mode.. [emoji23]

Da li i vi imate problem da prilikom razgovora preko Vibera, telefon nece da ugasi ekran i onda kada ga ugasim preko.power tastera posle par sekundi se sam ukljuci, bas je iritantno, plus sto kao sto Marfi nalaze, redovno aktiviram airplane mode.. [emoji23]

To sam imao na note 4. Nisam resio nikada.

Gde se u podešavanjima nalazi blizanac aplikacija?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Double app
2 FB
2 VIBERA
Itd.
Zaboravio sam

Podesavanje pa pretraga pa kucaj dual i ovakav prozor ce ti iskoci
e1154fed909fff128ca11aa57b844847.jpg

Tako sam i tražio ali ovde izgleda nema