nikolatt85
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2016
- Poena
- 70
A taj ćeš dok izađe S9 [emoji16]
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Nema veće zamerke ni na jedan ni drugiMate je mrak telefon ali jednostavno meni se daleko više sviđa ekran na Note a i wireless charging je nešto što mi definitivno znači i nedostajalo bi mi na Mate.
Sa druge strane Mate ima bolju bateriju ali meni lično i ova za moje potrebe završava posao, fingerprint je bolji na Mate, kamere su odlične na oba...
Ne žalim što sam uzeo Note, kao što sam siguran da ne bih žalio ni da sam završio sa Mate 10 Pro...
I ekran je tri svjetlosne godine iznad.O tome se može raspravljati u nedogled - ne vredi počinjati
Jedina prava prednost NOTE je olovka
Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka
Kad si ga poslao i jesu li ti se javili iz servisa, takodje koji je servis u pitanju?Ja sam vlasnik oba. Doduse Note sam poslao na servis zbog probijanja svetlosti na ivicama ili light bleed kako stranci taj fenomen kod samsunga zovu. S8 sam slao na servis zbog problema sa fokusom kamere, s8 plus zbog zutog ekrana. Nosim sve zivo, ne patim od marke, ali moram priznati koliko god to vama smetalo, ovaj telefon je rame uz rame sa note 8.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Odneo u telenor, mislim da u promobi salju. U subotu odneo, nece do petka sigurno.Kad si ga poslao i jesu li ti se javili iz servisa, takodje koji je servis u pitanju?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Zasto servis? Mislim to ostavlja otvorenu mogucnost da ti otvaraju fon, menjaju display.Odneo u telenor, mislim da u promobi salju. U subotu odneo, nece do petka sigurno.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
To sam imao na note 4. Nisam resio nikada.Da li i vi imate problem da prilikom razgovora preko Vibera, telefon nece da ugasi ekran i onda kada ga ugasim preko.power tastera posle par sekundi se sam ukljuci, bas je iritantno, plus sto kao sto Marfi nalaze, redovno aktiviram airplane mode.. [emoji23]
Servis mora da uoci kvar.Zasto servis? Mislim to ostavlja otvorenu mogucnost da ti otvaraju fon, menjaju display.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari