Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Nije, američka verzija je The Bridge (znači isti naziv) a River je potpuno druga serija.
Ako si mislio na River https://www.imdb.com/title/tt4258440/ Velika preporuka za ovu jednu sezonu od 6 epizoda gde je Skarsgård briljirao. Isti žanr kao i Broen, Fortitude i verovatno Trapped.Ja sam mislio da je Broen i The River ista serija ali sad vidim da nije, šta da gledam?![]()
Da, The Bridge, moja greska
Pravo pitanje je šta je bolje, Broen ili The Bridge i da li je potpuno ista priča
Altered Carbon je meni bas legla. Svidja mi se kako su vizuelno uradili sve. Jedino mi je poslednja epizoda malo mlaka, nekako mi gluma deluje isforsirano u trenucima. Sve u svemu ok je i kraj. 9.5/10
Tapatalk
Meni bolji The Bridge. Broen nisam nikako mogao pogledati. Ne kazem da nije dobar, meni se vise svidja Americka verzija.
Radnja pocinje isto, samo ovde izmedju Meksika i USA. Kad sam pricao drugu koji obozava Broen, kaze da nema tih nekih scena u Svedskoj verziji.
Nagadjam, ali mozda ih nema jer se Svedska ne granici sa Meksikom.
Koliko mi ovaj iVar postaje gotivan lik u Vikinzima.
Odusevljava me iz epizode u epizodu
Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari