Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, The Bridge, moja greska
Pravo pitanje je šta je bolje, Broen ili The Bridge i da li je potpuno ista priča

Poslednja izmena:
Nastavio sam gledati Altered Carbon, i mogu da kazem da je serija, bas bas dobra. Nisam mogao zamisliti na osnovu prve 2 epizode.
Primetio sam slicnost izmedju The Punisher i ove serije, kao i Daredevil. Daredevil mi je privukao paznju odmah. Dok The Punisher sam isto prvih par epizoda pogledao onako, ne zapazeno, dok je kasnije bilo ok.

Altered Carbon je meni bas legla. Svidja mi se kako su vizuelno uradili sve. Jedino mi je poslednja epizoda malo mlaka, nekako mi gluma deluje isforsirano u trenucima. Sve u svemu ok je i kraj. 9.5/10

Tapatalk

Poslednja izmena:
Da, The Bridge, moja greska
Pravo pitanje je šta je bolje, Broen ili The Bridge i da li je potpuno ista priča

Meni bolji The Bridge. Broen nisam nikako mogao pogledati. Ne kazem da nije dobar, meni se vise svidja Americka verzija.
Radnja pocinje isto, samo ovde izmedju Meksika i USA. Kad sam pricao drugu koji obozava Broen, kaze da nema tih nekih scena u Svedskoj verziji.

Gledaj obavezno original tj. Bron / Broen.

Altered Carbon je meni bas legla. Svidja mi se kako su vizuelno uradili sve. Jedino mi je poslednja epizoda malo mlaka, nekako mi gluma deluje isforsirano u trenucima. Sve u svemu ok je i kraj. 9.5/10

Tapatalk

totalno isti utisak, vizuelno odlicno i kraj onako.

Poceo sam da gledam Happy! zbog vasih utisaka, posle prve 2 epizode nisam nesto preodusevljen, sta znam. Ok je ali ne nesto sto bih preporucio.
Uporedo gledam Peaky Blinders s02, drzi paznju kao i prva sezona.

Dark na nemačkom, skroz gledljivo i drzi pažnju iako će je neki naći malo sporijom. Na jezik se čovek brzo privikne.

Mislim da su treabali da zaokruze pricu na kraj sezone, ovako se stvaraju mnoge nelogicnosti kao kod svih filmova sa tematikom putovanja kroz vreme. Za sada na tom principu najbolji je Time Crimes, portugalski mislim da je, davno sam gledao

Altered Carbon, fina ideja, super "grafika", ali priča opada sa svakom narednom epizodom. Svejedno uzivao sam prateći je.

P. S. Malo me smaraju serije čije epizode traju po 1h vremena, ali vidim da je to novi standard kao i kod filmova 2h+.

To me recimo odvraca da ispratim sve epizode black mirrors - a već gledam po preporuci...

Poslednja izmena:
Meni bolji The Bridge. Broen nisam nikako mogao pogledati. Ne kazem da nije dobar, meni se vise svidja Americka verzija.
Radnja pocinje isto, samo ovde izmedju Meksika i USA. Kad sam pricao drugu koji obozava Broen, kaze da nema tih nekih scena u Svedskoj verziji.

Nagadjam, ali mozda ih nema jer se Svedska ne granici sa Meksikom.

Black Mirror, odgledah poslednju epizodu iz sezone i odlična... pretposlednja me izdaleka podsetila na Screemers.:)

Bron|Broen... kako volim kada pustim seriju da omakne par sezona, pa onda uživanje.

Neću davati ocjenu jer sam na pola prve sezone, ali... ovo je savršeno.

Malko zavidim vama koji sad po prvi put gledate Broen.

Sent from mTalk

To ne znam, Brone sam pogledo prvu i drugu epizodu, i nisam nastavio dalje. Nisam zapazio koji auto vozi glavna junakinja u Bornu. Nije to razlika. Ima i drugih razlika :d

Electric Dreams epizoda Real Life

rjSraKt.gif

Fantastična epizoda.

Ove prethodne mi i nisu ostavile neki poseban utisak ali me je ova epizoda oduvala

Odgledao Bron, odličana sezona/serija, mada sam očekivao drugačiji kraj :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ovaj komentar je na ivici spojlera, ako ne i čist spojler.

^ Ovaj kometar je na ivici off-topica, ako ne i cist off-topic... :)

Kako moze da bude spojler - nisam gledao seriju i iskreno na osnovu njegovog komentara apsolutno nemam pojma o kakvom se kraju radi... Znam samo za premisu prve sezone i to je pitanje da li u svakoj nezavisna ili odvojena radnja/premisa...

Mnogo se na tome potencira a ima 2-3 koji non-stop dolaze i spojlerisu ili flejmuju u temi i progleda im se kroz prste...

A da ih proturiš kroz filter ako ih nevoleš flamethroweru? Znaš koji si...

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem da se moj komentar smatra offtopicom. Zaista je vreme za čišćenje ove teme.

^ napisao sam ovaj -> moj komentar, ne tvoj... ;)

Koliko mi ovaj iVar postaje gotivan lik u Vikinzima.
Odusevljava me iz epizode u epizodu

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Black Mirror prve tri epizode cetvrte sezone, ocaj.
Ja nzm sta je ovo, prva pa i nije toliko los.. al druga i treca krsina.

Meni za sada (posle 4 epizode) on i Bishop su se izdvojili.
Bjorn mi je takodje standarno dobar a ni Floki ne zaostaje.

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno