Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ovde zbog knjiga ne može ni biti nekog cliffhanger-a. Meni je bilo odlično od druge pa do samog kraja.

Altered Carbon pogledao sinoc sestu, za sad dobra pogotovu ova sesta epizoda, od mene preporuka. Kad zavrsim krecem sa Happy!
Man in the high castle je po meni remek delo koje nikako ne treba propustiti. Zna li se kad krece?

Broen/Bron S04 E01-E07
***ali su kevu sa ovom sezonom!
Kako neko reče na nivou prve sezone, ako nije čak i bolja.
Scenaristi i reditelj su prevazišli sami sebe.

Sent from mTalk

Odgledala The Missing, fantasticna serija. Neki predlog za slicnu? Vidim da hvalite dosta Broen/Bron.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svakako je nemoj preskociti (savet od nekog ko ne "bajndzuje" 150 serija, trenutno gledam samo Broen i Vikings).

Odgledala The Missing, fantasticna serija. Neki predlog za slicnu? Vidim da hvalite dosta Broen/Bron.

Forbrydelsen, Broen/Bron, The Wire, Breaking Bad...

Edit:
Jel gledao neko Islandski Trapped?

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Svakako je nemoj preskociti (savet od nekog ko ne "bajndzuje" 150 serija, trenutno gledam samo Broen i Vikings).

Kakve to veze ima? :) Bitno je da je ukus dovoljno dobar da moze da se razdele dobre od losijih serija... I da se ne prate 5+ serije odjednom pa pogube konci sta se u kojoj desava...

Završio sa Tabuom prošle nedelje,zadovoljan sam,ocena 9/10.Od pre nekoliko dana sam krenuo sa Babylon Berlin,za sada deluje impresivno nakon 4 ep.Od danas vidim na programu HBO-a ima neka nova argentinska serija El Jardin de Bronce ( Argentina),Bronzana bašta.Serija je po žanru skandi/noir mistery,i prva ep.je i više nego dobra.

Kakve to veze ima? :) Bitno je da je ukus dovoljno dobar da moze da se razdele dobre od losijih serija... I da se ne prate 5+ serije odjednom pa pogube konci sta se u kojoj desava...

Pa ko prati 20-30 serija (sto sudeci po temi uopste nije retkost), znaci da uopste nema kriterijume. Anything goes.

Ko prati 20 serija definitivno ima previse slobodnog vremena [emoji23]

Mislim da treba razgraniciti imati/nemati ukus za odredjenje zanrove i imati/nemati kriterijume... :)

Ako neko i prati 20+ serija ne znaci da nema kriterijum (ali nije iskljuceno) - sto moze i da se konstatuje nakon preporuka istog... Uvek u temi mogu da se nadju par clanova sa istim "ukusima" i (dobrim) kriterijumom, koji su pouzdani.. :D

Just sayin' - nacin na koji si formulisao deluje kao "nisam kao ostatak foruma ovde...' ;)

Nadam se da neces da mi uzmes za zlo, ali morao sam... :p

Obozavas da siris pricu u off-topic, bez obzira na temu. Mogao si umesto diskusije o tome sta sam ja hteo da kazem dati svoje predloge, to bi bilo korisnije.

Les Revenants i The Killing....

Poslednja izmena:

The Missing je bas dobra, nisam naleteo na slicnu, Bron isto tako ali nemaju toliko slicnosti..

Pa ko prati 20-30 serija (sto sudeci po temi uopste nije retkost), znaci da uopste nema kriterijume. Anything goes.

Broj nije bitan jer Vikinge i Broen ne možeš da gledaš cele godine a ni ne padaju u isto vreme, tako da nominalnih 27 (u mom slučaju) "ode" vrlo brzo i ako se odgleda 2-3 epizode dnevno. Evo, Altered Carbon, cevčim, sve otežem po jednu na svaka 4 dana...

Neko je pitao za Trapped - ko voli, solidan krimić na nordijski način. Začin mu je slična atmosfera onoj u Fortitude.

Upravo završena prva sezona Arrow. Sjajna zabava, ja zadovoljan.
Sad dok spavam skida se druga... sezona. [emoji3][emoji23]

Sent from my LG V20 using Tapatalk

^ hold that thought.
Bolje da ti to bude poslednja sezona, veruj mi ;)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Upravo završena prva sezona Arrow. Sjajna zabava, ja zadovoljan.
Sad dok spavam skida se druga... sezona. [emoji3][emoji23]

I tu će sav entuzijam splasnuti... ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Odgledao prve dve epizode cetvrte sezone Peaky Blinders-a.Auu sunce ti poljubim,odusevio me Adrien Brody!Kakav glumac.Uhvatila me jeza od lika bukvalno pri kraju druge epizode.
Cetvrta sezona za sada bolja od trece.

Trapped 7.5/10
Dosta dobro. Vrlo korektno odradjeno nemam bitnijih zamerki. Jaka 7-ica ali zbog snega 7,5

Ja volim sneg.

Ok je i druga sezona donekle . Manu Bennett kao Deathstroke dosta dobar. Sad sam se setio gde sam batalio

Kada padne sa litice posle duela sa Ra's Al Ghul :D, odgledao posle još jednu,dve max

Poslednja izmena:
Drugu sezonu skoro do pola već odgledao... Ah, Deathstroke... Manu Bennett je odličan i meni lično jako drag glumac. Bio je nedavno u Beogradu... Crixus. [emoji4]

Svaka cast kako uspete toliko epizoda za redom da odgledate.Ja nema sanse da odgledam vise od dve epizode(jedna za drugom).Ne drzi me mesto toliko dugo.

Bronzana basta na Hbo, za vece pogledana [emoji16] Malo me podseca na The Missing. Radnja je u Argentini.

Mene je u bronzanoj basti lik caleta naterao da batalim, mnogo mi je isao na zivce, negde u 4.epizodi sam batalio.
u svakoj epizodi istu stvar prica pandurima "nesposobni ste, nista ne radite, bla, bla", jednom sam i imao cringe zbog glume dotičnog kada napada pandure u stanici jer je delovalo bas isforsirano, pritom lik pre toga pokusao samoubistvo,a ovamo u svakoj epizodi vristi na muriju jer ne rade svoj posao.
Davno mi tako neki lik nije isao na zivce, uz to je glavna uloga, nisam mogao vise.
I da, onda kad ga onaj krimos ubacuje u kola i uverava ga da nije on kriv kune mu se u decu, a ovaj prica sa njim kao da krimos radi za njega, u fazonu pichkara ga. A ovaj boss u bandi nekoj koja je sejala mrtva tela po gradu. Ima mi bas nekih glupih stvari
Pored svega toga nije mi bila preterano interesantna da nastavim da je gledam.
Poklonjeno 7/10 za ono sto sam video u prve 4 epizode.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel Vikinzi imaju samo ovih 10 epizoda?
Da počinjem da gledam ili da čekam ostatak pa da bindžujem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno