Meni nece da otvori: The webpage at https://orion-marketing.net/anketa/public/survey.php?name=anketa_korisnici_sept2017_final might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Uglavnom, zovu me danas da mi ponude 200/20, kablovsku sa svih 5 arena i telefon sa 200 besplatnih minuta za 2800din. Nije lose ali nesto mi je sumnjiva njihova kablovska, a fixni mi ne treba
Meni nece da otvori: The webpage at https://orion-marketing.net/anketa/public/survey.php?name=anketa_korisnici_sept2017_final might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Pa tehnicka podrska je u MTS jos 3x (ono su tek konji neopisivi!) gora a u SBB mora da ih pljujes nedelju dana na forumu da srede mrezu
Ne znam o cemu vi pricate osim ako ovde neki ne hatuju namerno
Ja sam ih zvao za portforwarding uradili za 2min, na pozivima se ne ceka uopste kao kod drugih... stvarno ne razumem kakve probleme imate, pogotovo sto ih niste naveli, naravno opticara u ovoj nedodjiji ima na prste i isti rade i za MTS i Orion takod a je usluga ista! (jedino MTS stavlja kutija na svakom spratu i vodjice postavlja metalne u hodniku a ovi stavljaju plasticne)
Ja sam do sad imao samo prekida kod promene IP od 1-3min par puta mesecno, wifi signal je dobar i 5ghz vatam jace nego sa SBB rutera 2.4, inace mi i na 5ghz wifi pici 200mbit
Sto se tice wifi lepo kazu ljudima da ne mozete samo menajti mrezu i sifru da se ruter prilikom sihronizacije opet povuce podesavanja sa servera! ko je imao sa time problem treba da zna da je za sada tako!
Evo kako je bilo kod mene. Sve uredno placano i placen jedan mesec preko da bi se prelaz kod drugog ISPa izveo glatko. Razduzena 'oprema' jos ranije. I kod razduzivanja je bilo neprijatnosti. Nije gdja videla tel.kablic, pa htela da naplati neku besmislenu cifru. Ej, za kablic od 50din je tamo ciganija. A videla lepo da kutija za opremu nikad nije ni otvorena jer sam koristio sve svoje.
Elem, oni i pored najave i dogovora i bez izdatog MIKa daju nalog za demontazu porta. Ja to ne mogu drugacije da shvatim nego kao osvetu ili glupost pojedinca. Medjutim, nisu hteli da reaguju i posle ovog razgovora je port i skinut nakod dan-dva. Ostavljam vama na zakljucak da li je greska ili 'greska'
Ima toga jos jer sam kod njih jos uvek imao onaj WiFi stick ili kako se zove. I opet su bili bezobrazni van svake mere i logike.
Po prelasku na Beotel, svaki problem sa konekcijom je nestao jer nije bilo do linija ili Telekoma.
Pogledajte prilog 245857
Koji uređaj (ruter wifi) se dobija uz orion optiku i kako se pokazao?
Može li neko sa oriona da pinguje npr. hetzner.de, koliki je odziv?
Evo kako je bilo kod mene. Sve uredno placano i placen jedan mesec preko da bi se prelaz kod drugog ISPa izveo glatko. Razduzena 'oprema' jos ranije. I kod razduzivanja je bilo neprijatnosti. Nije gdja videla tel.kablic, pa htela da naplati neku besmislenu cifru. Ej, za kablic od 50din je tamo ciganija. A videla lepo da kutija za opremu nikad nije ni otvorena jer sam koristio sve svoje.
Elem, oni i pored najave i dogovora i bez izdatog MIKa daju nalog za demontazu porta. Ja to ne mogu drugacije da shvatim nego kao osvetu ili glupost pojedinca. Medjutim, nisu hteli da reaguju i posle ovog razgovora je port i skinut nakod dan-dva. Ostavljam vama na zakljucak da li je greska ili 'greska'
Ima toga jos jer sam kod njih jos uvek imao onaj WiFi stick ili kako se zove. I opet su bili bezobrazni van svake mere i logike.
Po prelasku na Beotel, svaki problem sa konekcijom je nestao jer nije bilo do linija ili Telekoma.
Pogledajte prilog 245857
danas vidim neke momke buse nesto po zgradi, rekoh sta je to, kazu optika orion...vidim da se ovde zalite na njih, a pored toga jel to znaci da su oni sad "zauzeli" ovaj prostor, ili ce i drugi moci takodje da razvlace optiku po kraju? verovatno ce brzo poceti da nude pakete, da li da uzimam nesto kod njih ili da ipak sacekam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari