Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Kako , kada je 3 vise nego 1.. ili ja gresim ?!

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ne znam što se i dalje priča o S3, što idemo dalje od toga da ih je masu pocrkalo ubrzo po izlasku i da generalno imaju gomilu hardverskih problema, crkavanje ploča itd? Mene čudi da je ijedan preživio do 2018.

Jel beše na oreu izmenjen izgleda prozora za gašenje i restart čini mi se da sam video da iskoči sa strane kod power dugmeta, jel to možda samo za pixele

Ne iskace nista
c4ac83a24edbe8bf1870e9b1484dfdb7.jpg

Ovako bi trebalo da izgleda, ali možda je to tek tako na 8.1
a74f02fd371075b9bd4983e0564e4b4d.jpg

Nije meni cilj da poredim S3 sa mi a1 i da sada tu nesto teram vodenicu na S3. Moja pitanja su se odnosila na ono sto imam i mozda ono sto bih uzeo pa poredim one karakteristike koje su mi na S3 zadovoljavajuce, zanima me jos kakva je jacina zvona, slusnost u slusalic, vidljivost ekrana na otvorenom, signal
- opet molim za poredjenje sa S3?

Koja je njegova realna cena, videh da je bio u emmi ali ga sada nema, u gigat.. 33k
Ljudi su ti objasnili već, a ti opet pitaš. Ne razumem iskreno?

Za sve dalje što hoćeš da uporedjujes imaš u drugom delu foruma šta da kupim, pa tu vrši poredjenja. Sve ostalo će se brisati, jer se ponavlja i spam je.

Djilkosh_Ns@ Raspravljao sam u temi Telefon do 250€ i upucen sam na temu mi a1, receno mi je da su se neki vlasnici S7 (jer sam razmisljao i o njemu) zalili na slabiji ton zvona i ton slusalice, i sada zasto sam pitao to sto sam pitao, jer je mi a1 superioeniji u svemu i svacemu od S3 i problem je zasto sam postavio to pitanje, ne zelim da polemisem dalje. Nisi mi jasan, ali dobro.
Hvala svima na odgovorima.

Uputio te je na temu, ne da ispitujes S3 vs Mi A1, nego da čitaš iskustva. Pročitaj temu samo, koristi malo i search, sve je pisano.

Eto toliko.

Uzmi Mi A1 i ne razmisljaj previse, Samsung je izvikan brend.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

zna li se kad će 8.1?

Da to sam posle video, isto se valjda menja i pozadina statusnog bara u zavisnosti od pozadine.
Jel se igrao neko sa AR u Google cameri, kako to radi?

Da kada se povuče roletna na dole (status bar - gore) crna je pozadina, a drawer (navigation bar - dole) kada se povuče na gore je isto crna pozadina.

Za to je potrebno koristiti Pixel launcher ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako neko hoce navigaciju na ekranu i da ugasi funkciju i osvetljenje kapacitivnih dugmica, ovaj magisk modul radi. Jedino sto ima neki bag da kad restartujes telefon skloni se navigacija sa ekrana, samo treba restartovati ponovo i pojavice se, isto tako kad se instalira mozda se ne pojavi posle prvog pokretanja.

https://yadi.sk/d/hrITlVnG3RqZue
7f8710392ca12d11d786062ffe2728f6.jpg

Kako vidis da nije, gledam ovo sa linka al nigde ne piše da nije gg, al ne piše ni da jeste[emoji3]

A kao GG se ne grebe... :) cist marketing...

Steta sto na ovom telefonu nije singl cam sa sony imx senzorom i po def. GCam umesto MIUI... kako bi kidao ovaj fon... ;D

Jedino to im i fali, samo to da srede i mogu da pucaju na top 3 lagano

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Mozda nas A2 iznenadi po tom pitanju :) Ocekujte neocekivano ;) ;) ;)

Tesko da ce stock Android da radi sa Surge cipom kako treba... Rekao bih da je Surge rezervisan za MIUI. Po meni nema logike da to urade...Kao sto nikada Intel nije uspeo da optimizuje Atom za Android, cisto sumnjam da bi i ova kombinacija bila uspesna i da bi G to gurao :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno