Ne znam sta da napisem o ovom eonu. Hteo sam da uzem to za sve mreze i da se izujem za 1400din ali odustajem. Popunim onu formu na sajtu, dobijem lozinku,kad hoces, opet ne mogu da gledam ni sk, ni fox, nista, 90% kanala ne mogu da gledam. Zovem call centar objasnim zeni, kaze pa sta hoćete neki kanali su rezervisani za korisnike sbb mreze. Ali gospodjo i ja sam sad korisnik vase mreze, nudite tu uslugu, cekam ugovor da mi posaljete, nema ona pojma, prebaci me na naprednu podrsku koju cekam i cekam i cekam i prekine se veza. Onda opet zovi, pa opet objasnjavaj ma kakvi ne znaju sta je problem. Pa opet cekam naprednu i nista. Odustanem za taj dan. Prodje NG, prodje i 1 januar, zovem juce. Prvo me nakrpi operater sto sam narucio tu uslugu u vreme praznika, nema sad ko da vam pomogne. Daj rek'o prebaci me na naprednu podrsku ali direktno, nemoj da cekam. Naravno da sam opet cekao, ali jedva nekako docekah. Covek nesto cackao, resetovao mi lozinku, pa opet cackao, i proradi Eon. Super, rek'o. Kad hoces sk1 iz svakog 5og puta, inace izbacuje no signal, foxovi ne rade na root, moram da izvodim razne kerefeke da bi za 1400 dinara koje ja placam mogao da gledam njihov program. A ne, lepo necu potpisati ugovor kad stigne i cao eon do nekih lepsih vremena.
Jedno od odvratnijih iskustava sa operaterima. I znam kakvi su, i pre par godina kad sam odjavljivao sbb net i kablovsku su me šutali danima kao kera po poslovnici, 3 jutra sam zaredom isao samo da bi vratio opremu. I ja se opet kacim za sbb. Nikad vise.