Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Koja app je najbolja za citanje knjiga? Imam na dropbox-u neke knjige pa bih odande povlačio ako je to moguće. Na androidu sam koristio Moon+ reader pa ima li nešto tako za ios?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hyphen.

Jel sygic može da priča na srpskom, ne vidim nigde u podešavanjima? Premium ver.

Ja hoću nego ne mogu da nadjem u opcijama...

Hvala, izgleda da samo tu nisam prethodno pogledao a znam da sam na androidu ima Jovanku. [emoji23]

Da li neko zna kako da namestim mail app da mi stigne obavestenje cim stigne mail, ovako mi dodje nakon pola sata. Na 10.3.3. sam nekako uspeo da smanjim na svakih 15min ali sada ne mogu naci opciju.

Za one koji su se zalili na drain i koriste YT lepa vest
7551702428c874de5b813cce742d23c5.jpg

mogu li dva viber naloga na apple uredjaju?I ako moze kako se zove aplikacija?Hvala

Instagram i meni kida na iP X bateriju uzas. 10 min instagram kao 50min browsovanja u Safari...

Ko ima SwiftKey i ako ga zeza sa stalnim gasenjem i paljenjem u toku koriscenja, neka stavi TOGGLE OFF na sva podesavanja u Settings/General/Keyboard - All Keyboards. Meni je resilo problem.

Ja nemam te opcije. Jel moze ss?

Stavio sam sve na off i mogu ti reći da stvarno bolje radi tastatura.. Hvala..

Telenor Banka - posle 6 meseci mucenja uspeli su da preprave 1 ili 2 linije koda koja je crashovala app...
Jos kada bi znali da postoji iPhone X bilo bi super...

Nedavno sam provalio Bobby aplikaciju za praćenje pretplata, super je. Sviđa mi se što ima mogućnost da te podseti X dana unapred i što možeš da postaviš prvi billing da ti služi kao podsetnik kada si krenuo sa pretplatom. Nadam se da će developer dodati mogućnost za neke izveštaje o ukupnoj potrošnji po godinama, to bi bilo kul.

Nadam se da sam pogodio temu?!
Treba mi pomoc...iPad, iOS 11.2...imam 3 foldera, svaki sa po 30-50 podfoldera, po nekoliko excel/word/pp fajlova u svakom od podfoldera.
Da li postoji app ili kombinacija vise njih koje bi mi tako razvrstale fajlove ali da mi isti budu dostupni offline za edit.
Ogromno hvala unapred.

Kompletni folderi su backup-ovani na Gdrive, Dropbox i na One Drive cloud servise...meni je potrebno da mi budu dostupni za edit kada je uredjaj offline...
Resio sam sa FileExplorer-om, placena pro verzija...iTunes i file sharing da prebacim kompletne foldere na lokalnu memoriju, onda mora "share" da fajl otvorim u npr. MS excel-u gde ga editujem pa "send copy to" da ga vratim u FE i zeljeni folder...
Malo vise koraka nego sto sam ocekivao, ali zavrsice posao...

Da li ima neka aplikacija koja prepoznaje tekst preko kamere i daje mi taj tekst da kopiram i sl? Za ćirilicu mi treba.

Huh 5 dolara a treba mi samo na sat vremena.. Ima li šta Free?

Vrh Dno