Ovaj, pre nekih 3 nedelje dobio update.Sava89, S8+? Koji ti je firmware i security patch?
Teško. Samsungov level U lošije od s7/s7e stock slušalica level pro na nivou stock s7/s7e, od oba modela bolje fabričke od s8/+Ima li neko predlog za dobre bt sluške koje daju dobar bas, da mogu da se pazare kod nas a ne koštaju kao nov s8? 🙂 kakve su ove samsungove gear slušalice?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Eto meni bez AOD, ugasen wifi i 5%. Prethodni telefon (sony z2) sa ko zna koliko oslabljenom baterijom preko noci trosi nekih 2%Prihvatam poraz, čestitam 🙂
Baš malo troši noću na primer, nekada samo 3% za 7 sati i to uz always on display
Da, i kod mene je ta verzija[emoji22]Ovaj firmware i oktobarski patch su mi ubili bateriju. Prelosa nadogradnja.
Na s8+ oko 4-5h sot uz 20tak sati korišćenja... izdrži ceo dan uz upaljeni wifi i 4g. Jednom mi nije izdržao do uveče zbog dugog korišćenja navigacije...Moze li neko ugrubo da mi uporedi bateriju na S8 u odnosu na iP7 ili iP7+ ako je presao sa nekog od ta dva telefona? Planiram mozda prelazak, ali mi bitna baterija..
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
Ja sam prešao sa iP7 na S8.Moze li neko ugrubo da mi uporedi bateriju na S8 u odnosu na iP7 ili iP7+ ako je presao sa nekog od ta dva telefona? Planiram mozda prelazak, ali mi bitna baterija..
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk
Sve apps koje ti ne trebaju da večno rade u pozadini stavi u " always sleeping " definitivno poboljšanje baterije.Pozdrav forumasi, od pre 10 dana sam postao vlasnik s8-ice, i za sada sam prezadovoljan telefonom. Jedino me malo kopka trajanje baterije. Telefon me je uhvatio na foru i odmah nakon prvog ukljucivanja sam odradio update software-a (update 26 oct, security update 1oct, telefon je iz telenora). Vidim po forumu da ljudi izvlace i po 6+h SOT, dok ja dobacujem do neka 4h, iako ne igram igre.
Preko noci baterija opadne i za 5%.
Battery usage ne pokazuje da neka aplikacija cedi bateriju, pa me zanima da li postoji neka aplikacija koja ce pokazati koji servisi vuku bateriju i kako bih mogao da pogasim nepotrebne samsungove servise.
Mozda je i sve ok, mozda se samo tripujem[emoji16]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ovaj firmware i oktobarski patch su mi ubili bateriju. Prelosa nadogradnja.
Jbmliga ne vidim nikakvu razliku u bateriji naspram svih update koje sam dobio, jedino mi deluje kao da malo gladje radi fon sa ovim sadašnjim update-omI ja imam taj firmware. Standby drain me razbija. Preko noći mi za pet sati skine 4%.
To je sasvim ok obzirom da držiš sve upaljeno na tel.I ja imam taj firmware. Standby drain me razbija. Preko noći mi za pet sati skine 4%.
Kao sto rekoh, sasvim očekivano.Pozdrav forumasi, od pre 10 dana sam postao vlasnik s8-ice, i za sada sam prezadovoljan telefonom. Jedino me malo kopka trajanje baterije. Telefon me je uhvatio na foru i odmah nakon prvog ukljucivanja sam odradio update software-a (update 26 oct, security update 1oct, telefon je iz telenora). Vidim po forumu da ljudi izvlace i po 6+h SOT, dok ja dobacujem do neka 4h, iako ne igram igre.
Preko noci baterija opadne i za 5%.
Battery usage ne pokazuje da neka aplikacija cedi bateriju, pa me zanima da li postoji neka aplikacija koja ce pokazati koji servisi vuku bateriju i kako bih mogao da pogasim nepotrebne samsungove servise.
Mozda je i sve ok, mozda se samo tripujem[emoji16]
Level u pro na nivou stock slusalica od s7? Ne znam sta slusas al razlika je primetna u korist level u pro. Mnogo vise detalja,bas precizniji ne mumla...
Tu mora da se ide preko pc-a za permissions da bi radio?Ko hoće da mu samo status bar ide u imersiv mod a da pri tome može lako da izabere apk kod kojih se status bar neće povlačiti ( npr wa baguje ) može da se malo zeza sa apk systemUI tuner 🙂
Npr ja sam stavio da mi se status bar sakriva kod svih apk sem kod wa i youtube, nekako mobilni izgleda lepše , a realno i malo da odmorim taj gornji desni ugao od pot. burn ina 🙂
Ja sam prešao sa iP7 na S8.
S8 izvlači otprilike sat vremena vise sota u poređenju sa iP7 kada se surfuje i koriste društvene mreže, na jačem osvetljenju ta razlika je jos veca u korist S8. Na gledanju youtube ili nekog video streama, preko dva sata razlike u korist S8. Tako da što se tiče baterije, budi bez brige.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari