Šta je novo?

HTC U11 Plus

A ti misliš na u11 a ja na u11 plus. Njega bih pre uzeo sada nego note 8 ili s8 plus.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@proday slično, ne baš isto :D duži je plus ... Screenshot_20171115-131733.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Kontam, mada ko uzima telefone duže od 150mm mislim da je odavno prestao da obraća pažnju na to...širina je tu sad jedini bitan faktor ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jeste sigurni da se i dalje prica o telefonima..? :D

Moto Z via Tapatalk

Ima li nekih najava kad ce kod nasih operatera? Ja bi opusteno presao sa U11 na Plus verziju i da mirujem naredni duzi period sa zamenama...mada mi stize krajem meseca IP X, a krajem decembra i Note 8, muke na kraju godine [emoji23]

U11 via TT

Ima li nekih najava kad ce kod nasih operatera? Ja bi opusteno presao sa U11 na Plus verziju i da mirujem naredni duzi period sa zamenama...mada mi stize krajem meseca IP X, a krajem decembra i Note 8, muke na kraju godine [emoji23]

U11 via TT
O muka tvojih :) :) :)

U11 via TT
Aj pa kad sve isprobaš jedva čekam utiske iz orve ruke

Ako u ponedeljak pocinje prodaja u Evropi , ocekujem ga kod nas realno od 01.12 , eventualno tamo negde do 10.12.

Bice ga u ponudi operatera?

U11 via TT

[YOUTUBE]zP3satQHoek[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

HTC U11+ review

Well, one thing stands out. The U11+ fails in what many would consider the most important foundation of a good smartphone - the screen. Sure, the 6" LCD has a flagship-grade resolution, contrast, and wide-gamut color support. But HTC has used a panel with low max brightness and we noticed color and contrast shifting when looking it at an angle.

Then there is the battery life - unlike what the beefy battery capacity may suggest at first look, the U11+'s battery life is in fact average at best. That was especially true for on-screen tests, which probably means the screen panel is again to blame.

https://www.gsmarena.com/htc_u11_plus-review-1690p8.php

Poslednja izmena:
Po ovom testu ovaj mob ispada dosta loš .. zanimljivo jako.

P.s.
OS/Software: Android 8.0 Oreo with updates directly from Google

Mislim da je bukvalno nemoguce to sto su izjavili , ali bukvalno. Pa ljudi su ovde izvlacili po 6h screen on sa baterijom koja je manja 25 %

Treba da ih je sramota za izjavu , iskreno , a za displej ce sad svaki sigurno imati manu , jedino Samsung valja , sve se bojim da je tako.....pri odredjenim uglovima dolazi do ovoga i onoga , aha , verujem , jedino ako telefon kreces da okreces u levoj ruci oko kaziprsta u smeru suprotnom od kazaljke na satu pod uslovom da napolju nije pun mesec , dajte molim vas.....

Koliko je Google u poslednje vreme sklopio poslova pitanje je kako ce odreagovati u buducnosti sto se apdejtova tice. [emoji23]
Te Android One, te Pixeli, te kupili HTC... :)

Po ovom testu ovaj mob ispada dosta loš .. zanimljivo jako.

P.s.
OS/Software: Android 8.0 Oreo with updates directly from Google

Neverovatno, meni iskreno neverovatno. Posle u11 gde zaista nema zamerki što se tiče baterije, čak šta sa 3000mah možda i najviše izvlači od onih koje sam koristio...

Takodje, U11 je odlican zaista sa baterijom, U11+ ne vidim kako moze da bude losiji.

Potvrđujem za U11, baterija mi je bila npr dosta bolja nego na OP5 koji ima veću bateriju.

Misim da ce biti kod svih operatera , prvo ocekujem da se u Vipu pojavi , ne znam ni sam zasto , osecaj neki i ocekujem to u max narednih 14 dana....

Ovako loš rezultat za bateriju bi jedino bio moguć da su koristili 120Hz ekran kao u Razer phone, ali kapiram da bi uveliko reklamirali visoki fps.
Skeptičan sam da je ovako loše, sačekaćemo još testova.

Ma nema sanse , ja stvarno ne verujem u to sto su napisali , pa Nikola i pojedini bi mogli da izvuku 10h sot-a osecam ovde na forumu sa svojim nacinom upotrebe.....

Sviđa mi se opasno...

Red je vise kod operatera da se pojavi

Očekujem ga kod operatera fazon u isto vreme kada dođe i s9

Nazad
Vrh Dno