boskovic85
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.08.2017
- Poena
- 54
Kod mene jos uvek nema MIUI 9
hvala! Nasao sam, realno cena je smesna..porucicu svakakoJa sam uzeo neku no name, bele boje, lepo izgleda, dobro radi. Mana joj je jedino sto je neudobna za duže nošenje. Baterija traje dosta dugo, par dana. Najbolja strana je to sto sam platio 2 dolara. xD
Oznaka je S530, ima je mnogo prodavaca, cena od 0,5 do 10.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
@bakara (a i ostali)
BT i BT tethering mi je od velike vaznosti. Jel stabilan BT i na ovom apdejtu kao sto je bio do sada?
Na miui 9 global stable ima DTW, nisu nista izbacili.Ja sam skinuo sa sajta official ROM i instalirao preko update-a... Koristim miui 9 od ljetos odmah sam developer instalirao i mnogo je dobar sve vrijeme samo sada na Global stable imam ovu zamjerku što su izbacili double tap to wake up screen. U pitanju je 4x.
-mido-7.11.10-firmware@Zile995 vidim da si na afh okacio novi firmware, da li je mozda novi baseband u pitanju?
Sent from my Redmi Note 4x
Novi baseband.
I kod mene.Radi double tap normalno.
Ok. otkljucan bootloader. Sta dalje, tj. kako i koji TWRP
Vozis se sa nekim, ne bih bas da svako može da cuje razgovorSta ce vam to. Ja imam ovaj speakerphone. Top. Radi bez greške.
Free Shipping Wireless Bluetooth Car Kit Handsfree Speakerphone Hands Free Car Bluetooth Handsfree Kit Car Charger
http://s.aliexpress.com/zU777Zva
(from AliExpress Android)
Cuje se bas jako.
Pola razgovora ce sigurno čuti [emoji14]Vozis se sa nekim, ne bih bas da svako može da cuje razgovor
Sent from my Mi Max using Tapatalk
Samo što taj od 20€ nije originalДошао ми скрин протектор... Какав дисплеј без ових ђубрива од заштите... Не стављам ништа када се изгребе боље је научити цео дисплеј за 20е и ћао....
Kad ce vise da zvanicno predstave note 5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari