Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Dje si ranije druze. :D Ja sam mislio da samo ambalaza i postarina kostaju vise :D

Ja sam uzeo neku no name, bele boje, lepo izgleda, dobro radi. Mana joj je jedino sto je neudobna za duže nošenje. Baterija traje dosta dugo, par dana. Najbolja strana je to sto sam platio 2 dolara. xD
Oznaka je S530, ima je mnogo prodavaca, cena od 0,5 do 10.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
hvala! Nasao sam, realno cena je smesna..porucicu svakako :D svidjq mi se za bateriju al ne i to sto je neudobna al kapiram da ce biti u dzepu ili autu pa samo stavim za poziv. Ako ima neko jos neki predlog pucajte :D

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Sta ce vam to. Ja imam ovaj speakerphone. Top. Radi bez greške.

Free Shipping Wireless Bluetooth Car Kit Handsfree Speakerphone Hands Free Car Bluetooth Handsfree Kit Car Charger
http://s.aliexpress.com/zU777Zva
(from AliExpress Android)

Cuje se bas jako.

Poslednja izmena:
Kod mene jos uvek nema MIUI 9, trenutna verzija MIUI 8.5.3.0 Global Stabilna, zna li neko sta se desava jer vidim da je vecina dobila Miui 9?

Ja sam skinuo sa sajta official ROM i instalirao preko update-a... Koristim miui 9 od ljetos odmah sam developer instalirao i mnogo je dobar sve vrijeme samo sada na Global stable imam ovu zamjerku što su izbacili double tap to wake up screen. U pitanju je 4x.

@bakara (a i ostali)
BT i BT tethering mi je od velike vaznosti. Jel stabilan BT i na ovom apdejtu kao sto je bio do sada?

Za sad sve radi kako treba ni jedan bug nisam primetio, a sutra cu koristiti malo duze garmin, na prethodnoj verziji nikakav problem nije pravio.

Sto se handsfree opcija tice ja koristim onaj njegov, sluzi odlicno, mikrofon je savrseno osetljiv.
Znaci dobar drzac za auto i nista dodatno ne treba.
Ja sam skinuo sa sajta official ROM i instalirao preko update-a... Koristim miui 9 od ljetos odmah sam developer instalirao i mnogo je dobar sve vrijeme samo sada na Global stable imam ovu zamjerku što su izbacili double tap to wake up screen. U pitanju je 4x.
Na miui 9 global stable ima DTW, nisu nista izbacili.

@Zile995 vidim da si na afh okacio novi firmware, da li je mozda novi baseband u pitanju?

Sent from my Redmi Note 4x
-mido-7.11.10-firmware

1953542f05cae846253154accbab3f80.jpg

cef8030bde03af7516fa3196c1595c14.jpg

Novi baseband.

Šta ste fino isplanirali da kupite sutra na AliExpress-u (i/ili ostalim kinezima)?

***, od kad Anker ima store na AliExpress-u??? Sad ću morati da kupim punjač.

Radi double tap normalno.

Ja sam na miui 9 stable ali nemogu da nađem Double tap to wake up screen
Jednostavno nema.
Pomoc

Settings/Display/double tap screen to wake

Jel moguce da sad moraju da se vuku svi slajderi? Smor

Ok. otkljucan bootloader. Sta dalje, tj. kako i koji TWRP

Jel se desava nekom da na pola pesme kaze ne moze da je pusti i preskoci na drugu? Bas pocinje da me zivcira

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Sta ce vam to. Ja imam ovaj speakerphone. Top. Radi bez greške.

Free Shipping Wireless Bluetooth Car Kit Handsfree Speakerphone Hands Free Car Bluetooth Handsfree Kit Car Charger
http://s.aliexpress.com/zU777Zva

Cuje se bas jako.
Vozis se sa nekim, ne bih bas da svako može da cuje razgovor

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Juce kupio global version u radnji 3/32. Za sad sve ok. Presao na last global miui 9. Znao sam, ali sve jedno prijatno iznenadjen koliko dobro drzi bateriju.

Vozis se sa nekim, ne bih bas da svako može da cuje razgovor

Sent from my Mi Max using Tapatalk
Pola razgovora ce sigurno čuti [emoji14]

Ja koristim rodmi 2 a sad vidim da se pojavio 3

Original Xiaomi Roidmi 3S bluetooth car charger 5V/3.4A Music Player Smart APP FM Roidmi Magnetic Car holder for smart phone
http://s.aliexpress.com/aqqYZf6v

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Дошао ми скрин протектор... Какав дисплеј без ових ђубрива од заштите... Не стављам ништа када се изгребе боље је научити цео дисплеј за 20е и ћао....

Дошао ми скрин протектор... Какав дисплеј без ових ђубрива од заштите... Не стављам ништа када се изгребе боље је научити цео дисплеј за 20е и ћао....

Samo što taj od 20€ nije original

Vrh Dno