Ocigledno je hardver u pitanju...
meni nije samo jasno da nekome reaguje na ugasen ekran.
Ok. Posto sam uvideo da je i 9ka isto s.... i da i dalje imam problem povezivanja sata sa telefonom prelazim na taj RR. E sad bezobrazno pitanje, a sve u cilju da ne listam sto strana unazad, kako to da izvedem. Telefon je RN 4X.
Ljudi ima li neki nacin da se ove nove animacije promene ili iskljuce? Ubijaju me.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
+1Које анимације?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
@Zile995, @vladof, @spaxon, moze li se kako disable-ovati toybox na LOS (od marshmallowa dolazi u AOSPu), cisto da se ne mijesa sa busyboxom.
Toybox nema dosta komandi, nije jos zazivjeo.
Izgubio sam jednom (random) root na magisku, pa kontam da se nisu sukobile iste komande.
Nasao sam script na netu BB TB Merger ne znam koliko je to OK.
Obracam se u ovoj temi jer se ovde skupljaju najveci znalci (i neznalci). [emoji23]
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Ok. Posto sam uvideo da je i 9ka isto s.... i da i dalje imam problem povezivanja sata sa telefonom prelazim na taj RR. E sad bezobrazno pitanje, a sve u cilju da ne listam sto strana unazad, kako to da izvedem. Telefon je RN 4X.
Pa izbaci toybox fajl iz /system/bin/
Videćeš da posle neće raditi, ostaće samo busybox, naravno ako je instaliran.
Nemam, ali možeš da modifikuješ ove dve:Probao ovu skriptu za merge-ovanje i radi ok. Samo posto imam busybox modul, mora se to.raditi posle svakog boota. A nije ni to problem dok postoji init.d.
To sa brisanjem je jos bolje resenje, imas li negdje skriptu ili nesto, da ne moram rucno traziti.
Moram ovo.nekako odraditi ima dosta istih komandi u xbin i bin, busybox je definitivno jos uvijek glavni.
![]()
https://forum.xda-developers.com/an...tool-flashable-busybox-toybox-merger-t3313199@Zile995, @vladof, @spaxon, moze li se kako disable-ovati toybox na LOS (od marshmallowa dolazi u AOSPu), cisto da se ne mijesa sa busyboxom.
Toybox nema dosta komandi, nije jos zazivjeo.
Izgubio sam jednom (random) root na magisku, pa kontam da se nisu sukobile iste komande.
Nasao sam script na netu BB TB Merger ne znam koliko je to OK.
Obracam se u ovoj temi jer se ovde skupljaju najveci znalci (i neznalci). [emoji23]
Otključan bootloader?
Ja sam na 8.5.4.0 I stigao danas stable update 506 Mb 9.0.3.0Pa svima je 266mb ko je dobio sad ovaj global stable.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari