Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

ok, pošto sam trenutno na LOS 14.1 (26.10)buildu. da ne prelazim na beta verzije.

Stigla devetka za global stable. [emoji4]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja sam na 8.2.10, verovatno moram prvo 8.5.8 (taj mi nudi) da bi ponudio 9?
Uradiću prvo TWRP backup. Ako mi ne legne 9-tka, kad vraćam backup da li treba wipe data?
Ni jedna ova procedura ne zaključava bootloader?

Ovaj bese moze flash kroz TWRP ?

Backup data, system i boot. Ne zaključava bootloader. Kada vraćaš backup, pre toga odradi full wipe, pa onda restore svega.

Može fleš kroz TWRP.

@Froka, zašto da ne... Ako si na zadnjoj MIUI 8 Nougat verziji, probaj iz updater-a.

Ako nekome treba:
-mido-V9.0.3.0.NCFMIEI-firmware

Poslednja izmena:
Internet konekcija koja mi je trenutno dostupna je kriminalna, tako da cu ipak sacekati do veceras, mozda me tada i zakaci OTA update talas.

Da li je moguce da je u MIUI 9 global konacno implementiran novi sistem notifikacija, kao u ovom videu?

nisam primetio u prikazu beta verzija ove izmene?

Poslednja izmena:
Evo stiglo obaveštenje preko updatera za MIUI 9. Jel probao neko, imali li nekih problema? 8.5.8.0 nisam instalirao jer sam video da neki imaju problema.

Takođe da pitam, možda neko zna. Kad mi je prvi put nudio 8.5.8.0 pisalo je da je težak 350MB, a onda sledeći put 1.3 ili 1.6Gb. Sad za MIUI 9 prvi put 529Mb čini mi se, i nisam odmah instalirao I sada piše da je težak 1.3Gb? Zašto je to tako?

Ja nemam na stable nikakav update.
e5662853911cf0ee3dc45dc5f2144644.jpg

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Ipak je 500 i nešto.
bfe72509333bb64053f8eb58b973d46d.jpg

Takođe da pitam, možda neko zna. Kad mi je prvi put nudio 8.5.8.0 pisalo je da je težak 350MB, a onda sledeći put 1.3 ili 1.6Gb. Sad za MIUI 9 prvi put 529Mb čini mi se, i nisam odmah instalirao I sada piše da je težak 1.3Gb? Zašto je to tako?

Nije uvek ceo MIUI, nekad bude samo nekih manjih ispravki, a za MIUI 9 je tih 529MB verovatno samo bila podloga za pravi update...

kod mene još ništa ne javlja.

znači redovnim OTA putem preko "check for updates" vam je izbacilo miui 9 update?

jeli vam redmi note 4 ili 4x?

Još uvek nisam ništa instalirao [emoji23] Jel bih trebao? Video sam da svi to čekaju sa oduševljenjem i da je brže.

Mene je 8.2.10 razmazio što se tiče baterije i ako na 9-tku ne bude slično eto mene nazad.

Mene je 8.2.10 razmazio što se tiče baterije i ako na 9-tku ne bude slično eto mene nazad.

Da li ti je non stop iskakalo obavestenje da imas updejt?
Ako nije kako si uspeo osim da nisi iskljucivao obavestenja za updejter?

instalirao, dobio dva update-a. od 210mb i 1.3gb. za sad sve radi kako treba samo sam imao problem jer nisam mogao da instaliram twrp pa sam morao da ga boot-ujem iz fastboot-a i cmd prozora da vratim root. inace nije nightly nego u about pise da je stable. i dalje je ista 7.0 verzija androida

Obaveštavalo me ali ne toliko često, nije mi smetalo. Možda u 3-4 dana jednom..

Instalirah posle dugo vremena neki oficijalni stable..Fino sve radi, ali definitivno sam se navikao na xiaomi.eu romove (ikonice, launcher mode itd..), tako da ce verovatno pasti fles opet sutra (nocas)..

Vrh Dno