To je bese modovani Miui, sigurno je dobar jer kada sam ga zadnji put probao jos na RN3 bio je ok i sve je radilo kako treba... Vidim da volis taj miui interfejs i ne treba da se vracas na vanila android jer kada ti nesto lezi i kada ti se svidja, ne treba to da menjas, razumem te u potpunosti, hehe. I ja takodje volim miui, ali ipak malo vise obican android...Sve mi se čini da ću sutra da flšnem epic rom, deluje mi da ima sve što tražim...
To je bese modovani Miui, sigurno je dobar jer kada sam ga zadnji put probao jos na RN3 bio je ok i sve je radilo kako treba... Vidim da volis taj miui interfejs i ne treba da se vracas na vanila android jer kada ti nesto lezi i kada ti se svidja, ne treba to da menjas, razumem te u potpunosti, hehe. I ja takodje volim miui, ali ipak malo vise obican android...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Hvala na obavestenju mislio sam da su one OM.Kamera ti je samsung, obe
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Sad videh BOE ako ne gresim?Hvala na obavestenju mislio sam da su one OM.
Da ne zna neko jos za ekran koji je. Hvala unapred.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Dobar je Mokee, sad cemo da vidimo kakv je epic. Za sad odlican....Mokee se ne dira, samo se uziva u SOT i standby![]()
Sent from my Mi Max using Tapatalk
To je u kuci tako da je i previse svetao ekran bio. Da sam mogao sa ovim mojim cevspima smanjio bih jos osvetljenje. [emoji16][emoji16][emoji16]Kako vam ne ispadnu oči sa tako niskim osvetljenjem?
Xiaomi uzimaju ljudi koji zele najbolji odnos cena =kvalitet, performanse. S3 jeste star tel, kamera mu je ok, ako pitas da li da uzmeš Note 4x, odgovor je daPozdrav svima, da li neko ko ima iskustva sa ovim modelom xiaomi telefona moze da mi kaze kakav je ? Hteo bih da predjem sa Galaxy S3 LTE koji je vec dosa star telefon ali izuzetno dobar. Ako mozete da ga uporedite sa nekim poznatijim telefonom to bi bilo isto vrhunska varijanta![]()
Hvala.
M
Ne bih ja tu nista uporedjivao s obzirom na cenu ovog uredjaja i zivota baterije ja bih uvek ovo izabrao a ti kako hoces.Pozdrav svima, da li neko ko ima iskustva sa ovim modelom xiaomi telefona moze da mi kaze kakav je ? Hteo bih da predjem sa Galaxy S3 LTE koji je vec dosa star telefon ali izuzetno dobar. Ako mozete da ga uporedite sa nekim poznatijim telefonom to bi bilo isto vrhunska varijanta![]()
Hvala.
M
7.1 je bio zadnji developer rom. RN4 će verovatno ostati na 7.0.7.1.1 baza ipak: http://en.miui.com/thread-984025-1-1.html
i rn4x je u prvom talasu, kako pišu na gsmareni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari