Šta je novo?

Telefon do 230€

petrasko

Poštovan
Učlanjen(a)
28.08.2017
Poena
80
Pozz nov sam ovde, trazim telefon do 200-230€(10€ gore-dole ako ima nesto bolje nego za 230€), sa KupujemProdajem (po mogućstvu novi)
Izdvojio bih nekoliko modela: Huawei P10 Lite, Honor 8 lite, J5 2017(mada 2gb rama mi je malo iskreno), P9 Lite, Moto G5 Plus, J7 2017(on je oko 250€ ali nadam se da pada cena) ili navedite vi neki tako poznatiji brend ako smatrate da za taj novac ima bolje 🙂 Da napomenem da telefon kupujem tek krajem oktrobra.
Prednosti telefona: Kamera(na prvom mestu), brzina (da mi ne baguju aplikacije kao sto su whatsapp, messenger, insta, fb itd. Igre ne igram. Baterija mi je bitna takođe (vreme punjenja bar ispod 2.5h) (SoT do 5h mi je dovoljno, bar da ga napunim uveče i da mi potraje do druge večeri za punjenje )

Sve u svemu, najbolje je lično izabrati najbolje za sebe... Naši saveti će ti, nadam se pomoći, ali na kraju uzmi ono sto ti se najvise svidja, pritom se vodi da ces na amoledu uvek videti bolju sliku nego na ostalim ekranima, pa i da je 720p. Osobno, vise mi se svidjaju ekrani koji nisu amoled jer su prirodniji, ali opet, amoled je prica za sebe. Ko se navikne na amoled, tesko je odvojiti se od njega [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa baš to, meni se sviđaju svi tipovi ekrana, i mogao bih sa svakim da uzivam, hvala vam na savetima, ako ima neko novi koji nije pisao na ovom postu, nek napise slobodno, polako ću ja razmotriti sve, gledati recenzije, i uporediti uzivo. Hvala vam, najbolji forum, najbolji ljudi, hvala na izdvojenom vremenu, stvarno sam vas mucio, poz 🙂

Ja se izvinjavam, imam jos jedno pitanje, evo bas sada gledam na KP polovne telefone i naišao sam na LG G5, koji se moze naći od 210-270€, da li se isplati ? a vidim da moze i baterija da se zameni koja kosta 15-20€ ? Flagship telefon je, a uzeo bih ga samo zbog kamere

Ja sam jednom imao lg i nikad vise. Odlicni telefoni ali podrška nikakva. Zna i butlup da se desi i onda dzaba si bacio pare.

Sent from my iPhone using Tapatalk

G2/g3 crkavaju ako ih urnises od igrica, greje se procesor pa se razlabavi lem posle nekog vremena, ko ga ne koristi za igrice radice po pravilu dosta. Meni je radio odlicno a koristio sam ga 7-8 meseci a pre mene neki drugi tip sa istim navikama kao ja. Prosledio sam ga dalje odavno i novi vlasnik ga koristi isto kao i nas dvojica pre njega i sljaka kako treba. Da su mu stavili krstenu bateriju ne bih ga ni prodavao. Ali lutrija je naci polovan g2/g3 u ocuvanom stanju jer ko zna kako je koriscen ranije, svi kazu da ne igraju igre 🙂

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pozdrav opet, evo jednog update-a, budzet je povećan na 300€, sta da uzmem na KP novo ?
Izbacio sam iz izbora Mi5s, zbog toga sto mi je deal breaker taj finger print senzor, i sto je jednostavno xiaomi, nisam ljubtelj, moj izbor je ostao između P9 I Honor 8 koji imaju istu cenu na KP, i konačan odgovor, šta uzeti ? 🙂

Pa to i ja sad gledam, meni je nekako P9 lepsi, ali ima 3gb rama nasrpam honorovih 4gb, a i mislim da su neki rekli da je bolje uzeti honor 8, ne samo zbog rama, nego zbog i emui 5 i malo bolje podrske ?

Pa i P9 ima Emui 5..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Pa ima, ali honor 8 je pre dobio emui 5, tako da mi je logicno da honor 8 ima bolju podrsku od p9 ? Mada nije meni toliko to bitno, jos uvek se dvoumim, a iste su cene..Kamera bitna, i baterija, sve ostalo znam da je vrhunsko kod jednog i drugog.

Mozda zbog vise ram memorije ce pre stizati update na H8.

Na P9 Lite 3GB stize update dosta ranije od P9 Lite 2GB.

Moguće, nego se i dalje dvoumim, P9 mi je samo lepsi, i on je primarni huawei model, a sve ostalo mi se čini boljim na Honor 8, nisam siguran za kameru, neki kazu da je ista, ali opet, nisam pametan :O

Cuper odabir, krkni mu Nova launcher, mnogo lepse radi telefon..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno