Šta je novo?

PES 2018

Al kako je moguce da im se to desava vec decenijama :D Ajd licence nego za ono malo licenciranih klubova sto imaju, ne stave igrace koji su tu vec godinu dana :)

Pa prvog dana si imao već sve transfere.

PES me smorio već i plus treba se zezati oko grbova i dresova skidati neki peč glupo je onako..

FIFA u zadnje vreme mnogo bolja po meni..

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Pa prvog dana si imao već sve transfere.

To mozda od ove godine, plus to sto moras iz menija sto si napisao, sam znas koliko ljudi ne koristi net uopste za sportske igre, po igraonicama, kaficima, firmama, to ti je sto ti je sto dobijes sa igrom, i onda igras ono sa Balotelijem u Milanu :)

Nego sta ti je bolje ove godine, jesi odigrao malo duze obe igre?

Ja ga jos nisam upalio ali sam pogledao poredjenne fifa pes. Fifu nisam igrao 15 godina, ali kako je dobro uradjena prezentacija prenos premijer lige ono je bruka.

@Boris Lozac

Nego kako misliš da ti igra ima sve transfere do početka septembra i posle, ako je igra već gotova pre septembra?

Poslednja izmena:
Moze tema da se preimenuje u PES2018 - dnevna doza izvala i smeha :d igrace i dresove ubacis za 15min i imas (po mom misljenju) bolju igru of fife, posto svi kukaju tolko na te licence... A bas bih voleo da radim u firmi gde se igra pes u toku radnog vremena :d

Moze tema da se preimenuje u PES2018 - dnevna doza izvala i smeha :d igrace i dresove ubacis za 15min i imas (po mom misljenju) bolju igru of fife, posto svi kukaju tolko na te licence... A bas bih voleo da radim u firmi gde se igra pes u toku radnog vremena :d
Treba naći sve patch,skinuti ga,prebaciti..

A i patch zna da pravi problem za online igranje..

Mene je PES smorio i sama mehanika igrice je ista i dosadna..

Onda igras Fifu i ne trujes PES temu, okej je da se iznesu cinjenice kad se poredi, ali vec te subjektivne stvari tipa smorila me, mrzi me da ukucam "pes patch" u browser i da skinem 250mb i prekopiram u odredjeni folder i sl, su cist i nepotreban spam.
Inace mehanika je solidno unapredjena u 18ici, kako pas u prazno, sudije, golmani, penali tako i svasta nesto drugo. Bukvalno sam za svaki PES od pocetka imao po neku zamerku ili na stroge sudije ili golmane koji sve brane i sl, ovaj put ne znam sta bih pomenuo osim drecavog menija koji je totalno nebitna stvar.

Onda igras Fifu i ne trujes PES temu, okej je da se iznesu cinjenice kad se poredi, ali vec te subjektivne stvari tipa smorila me, mrzi me da ukucam "pes patch" u browser i da skinem 250mb i prekopiram u odredjeni folder i sl, su cist i nepotreban spam.
Inace mehanika je solidno unapredjena u 18ici, kako pas u prazno, sudije, golmani, penali tako i svasta nesto drugo. Bukvalno sam za svaki PES od pocetka imao po neku zamerku ili na stroge sudije ili golmane koji sve brane i sl, ovaj put ne znam sta bih pomenuo osim drecavog menija koji je totalno nebitna stvar.
Na PS4 je vise zezancije da bi pečovao nego na računaru..Plus sto zna da zeza za online u većini pečova sto sam gledao ima ti upozorenje zato nisam ni hteo da skidam..

A sama mehanika igrice mi se ne sviđa od PES2013 iako do skoro nisam igrao uopste Fifu samo sam bio za PES,sada mi je Fifa mnoogo bolja i mehanika dosta kompleksnija..

Većina sa kojima igram a i ja u PESu samo cepa pasove u prostor i to je to..

@Boris Lozac

Nego kako misliš da ti igra ima sve transfere do početka septembra i posle, ako je igra već gotova pre septembra?

Ne pricam o tim slucajevima naravno, ti sad kao da nikad nisi igrao PES :) Uvek budu neke smehotresne situacije, igraci koji godinu dana nisu u tom klubu nekako zavrse u PES-u :) Nije to nikakav problem naravno, za onog koji zna sta radi, al za nekog ko ne zna, ili ne planira uopste online da placa (PS4/Xbox), zaglavio je sa takvim transferima do sledece godine..

Nervira me sto sam sad u modu da mi se bukvalno nista ne igra, a PES izgleda nikad bolji ove godine..

PES je pokidao FIFU ove godine svidelo se to nekima ili ne :D

PES je pokidao FIFU ove godine svidelo se to nekima ili ne :D
I to je individualno :) PES je meni pokidao oci i razum kako je ovo u 2017oj dostupno, svidelo se to nekima ili ne [emoji23] budem ga uzeo na popustu ili ako postoji trial ali meni ne ide.

Kakav je mp u pesu ? Postoji li neko bodovanje ili lige ?

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

PES se vadi na taj gameplay, koji mi nesto deluje kao i prosle godine, unapredjen ali to je to, na to smo vec navikli.. Sve ostalo je blagi uzas, licence, imena, timovi itd.. Odigrao sam Demo FIFE i Trial, ali kao dugogodisnji igrac PES-a, nisam siguran sta me vise vuce, tako da igram oba. :D

PES6 (Shollym Patch) majka Mara sve ove godine. :Klanjanje

PES je pokidao FIFU ove godine svidelo se to nekima ili ne

EA-u se najvise svidja, samo nek nastave da kidaju. Prosle godine 800 miliona evra od Ultimate Teama, ove godine ce biti milijarda.

Kao neko ko igra isključivo fifu zadnjih 4 godine (realno je PES bio smiješan), dok čekam da izađe 18, probah ovaj novi PES (licence i transfere sredio odmah sa option fileom) i na moje ogromno iznenađenje, not bad at all! Pas igra odlična, animacije pokreta u skok igri glavom su fantastične, imao sam baš prirodnih realističnih trzaja da sam se oduševio. Mana je za sada što sam primio i dao dosta "krtola"...

Odigrao svega par utakmica i neću više dok ne probam fifu jer je koncepcija igranja na fifi skroz drugačija (PES nema tackle?) pa ne bih da kvarim skill iz FIFE :)

Kakav je online ove godine kod PES-a, čujem da se prethodnih godina raspadao? Laguje skoro uvjek?

Da li ovaj option file znači u online igranju, moja pretpostavka je da ne?

Sent from my P10 using Tapatalk

Odigrao par tekmi, maestralno jos kad izadje krsten patch bice ovo zaludjivanje.

PES se vadi na taj gameplay, koji mi nesto deluje kao i prosle godine

Koga j****o boli k***c za bilo šta osim gejmpleja? Kako je moguće da neko sedne da igra neku igru i misli: "Uf, bolja je ona druga igra, bolji je gejmplej, al' vidi kako je ovo lepo, daj da igram ovo!"? To je kao kad bi gledao Grand zato što su tamo dobre ribe, a ne koncert Flojda na kojem su kosijaneri i muzičari koji se ne pomeraju previše.

Taj gejmplej je najbitniji element fudbala. Sve dok PES ima bolji gejmplej, ni na kraj pameti mi nije da pređem na glupu FIFA-u.

Poslednja izmena:
Upravo tako! I pošto ne pratim sport uopšte, apsolutno me briga za licence i imena...neka se svi zovu drvo1, 2, 3 itd u timu, dokle je izvođenje onakvo kakvo treba da bude, ja sam spreman da platim za to...tj i jesam platio, samo ne mogu da registrujem igru :(

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja 2 godine nisam pipnuo PES (niti FIFU), rek'o ajde da pauziram malo smorili su, presipaju iz supljeg u prazno. Probam ovaj novi i posle 3 tekme sticem osecaj da igram PES 2015 opet, i dalje iste gluposti. MAda moram priznati da je gameplay malo bolji, ali dzaba kada ja dobijem 5 zutih i 1 crveni na svakoj tekmi samo zato sto kada uletim klizeci da blokiram sut i promasim igraca za metar, ovaj pada kao polomljen a kontakta nije ni bilo! Isto tako i kada uklizas iza igraca 1m, ovaj pada kao pokosen, ni K od kontakta nije bilo. Da li je KONAMI krsten pa da posle toliko revizija i dalje provlaci iste gluposti koje su presudne da te isfrustriraju? Dzaba ja igram kada 50% faulova nije ni postojalo, ostanem bez igraca manje, napravim penal i sl.

Kukanje za licencama je krajnje smesno... PES je uvek bio beta kada izadje, sacekas dobar patch i imas komplet lepinju. Bogami ove godine kako ga napravise bice komplet lepinja, pecenje i 2 plavuse.

Kakvi su serveri za igranje online?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kakvi su serveri za igranje online?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ovo je ključno, ako ovo nisu sredili džaba sve. (bar meni, offline ne igram uopšte)

Sent from my P10 using Tapatalk

Upravo tako! I pošto ne pratim sport uopšte, apsolutno me briga za licence i imena...neka se svi zovu drvo1, 2, 3 itd u timu, dokle je izvođenje onakvo kakvo treba da bude, ja sam spreman da platim za to...tj i jesam platio, samo ne mogu da registrujem igru :(

Cekaj bre, ne pratis fudbal a igras PES? :)

Sve u svemu svi ste svoje kriterijume sveli na minimum da bi vam sve bilo zakon. Ali dobro.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Za mene je sport, samo ako sam ja u njemu učesnik. Nikada nisam imao naviku da sedim i gledam druge kako nešto igraju.

Inače ni od pes-a se ne razbijam, ali u zadnje vreme mi više prija od pevačima i strategija.

Nazad
Vrh Dno