Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Mislim da imas problem sa tim gprsinternet profilom koji uvek rucno obrisem jer je visak. Treba da stavis gprswap i radice ti kako treba.Screenshot_20170922-120926.png

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

jel probao neko Footej Camera premium
mnogo je bolja od fabričke :))

Bilo je poredjenje i sa tom, opet miui kamera pravi bolje slike...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Manite sad priču o kamerama, odavno niko nije pitao koja je razlika između modela :D :D

Koja je razlika izmedju njega i globe rom? Svidja mi se kod globe sto mogu u expert modu da izaberem sta zelim. Takodje adblock radi savrseno.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

@Kidence,taj gprsinternet po default u nema proxy. Evo sad neko spomenuo da probam taj gprswap. On ima proxy ali to mi je jedino ostalo. Mislim da sam odustao od gprswap zato što su mi prolazile reklame uz adaway.
Ništa,svaka ideja dobrodosla tako da cu probati sa drugim apn.

Pa kada obrises proxy, onda nema reklama... Brisi slobodno, preko njega i idu reklame.
A rekao sam @miloss za proxy da obrise.

Sent from my Redmi Note 4X

@Kidence,taj gprsinternet po default u nema proxy. Evo sad neko spomenuo da probam taj gprswap. On ima proxy ali to mi je jedino ostalo. Mislim da sam odustao od gprswap zato što su mi prolazile reklame uz adaway.
Ništa,svaka ideja dobrodosla tako da cu probati sa drugim apn.
Samo ti rucno lepo podesi apn i sigurno nemas problem

Ja kad obrisem proxy nece da mi otvara neke aplikacije uopste.Ne mogu ni da ga podesim za adblock plusom. Tj podesim rucno na localhost i port na 2020 i ne mogu da otvaram doata aplikacija uopste.Jeli ima neko ideju kako da ga podesim?

Poslednja izmena:
Onda gledaj rom za rn4x

Hmm sad sam na xiaomi.eu I sto se tice nekog osnovnog rada u odnosu na stable nema razlike ostavicu 3x punjenja da vidim.koliko se dobija I da li se dobija na bateriji. Pre ovoga sam stavio globe Ali mi deluje osakacen.. A perf iste...

Ovo mi se svidja baš,baš.Da li si naručio,ako jesi hoće li biti jedan viška?
Izvini, tek sad videh.. Naručio odavno, pre nego što sam uzeo telefon.
Često menjam futrole, ali ova mi stoji od kad sam i uzeo mob, meni je odlična.

Narode, jel se meni cini ili danas nije pusten update za dev rom?

Ja sam dobio za MTK dev rom..Od kako su pustili miui 9 beta dev rom,uredni updejti svakog petka.

Dobio sam veceras apdejt miui 8.5.8 cini mi se da fp radi brze. Mada to je i u apdejtu pisalo da su ubrzali

I ja bih rekao da radi osetno brze posle sinocnjeg update. Ponadah se da nije 9ka kad izbacio notifikaciju ali nisu losa ni ova unapredjenja ;)

I ja sam se ponadao da je miui 9 :)
0d9b5c9b1b86192e1f755acae2adaf5a.jpg

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Zna li neko da li postoji mogucnost da se uklone nazivi ikona na xiaomi mtk verziji stock miui,bez rutovanja,kao sto to moze da se uradi u nova lancer?

Dali moze neko ko je na Los-u da mi proveri transfer fajlova preko bluetootha.

Pusta mi u telefon ove normalne fajlove .jpg .txt .... ali mi ne pusta recimo sa .dat ekstenzijom, ili je bag ili mu je neka security varijanta a to mi bas treba.

Ubi se danas a nisam uspeo da nadjem ni neku 3rd party aplikaciju da radi, niti uspeo da naguglam nesto pametno na tu temu, na MIUI-u to sve radi bez problema.

Ja sam se ipak odlučio na root. Otkrio sam snimajući video jednog bučnijeg događaja da je audio na toj snimci toliko loš da ispada da je takva kamera gotovo neupotrebljiva, jer na kameri često želiš i čuti audio, a ne samo gledati video.

Otključavanje bootloadera je uspješno prošlo, samo što moram pričekati još 65 sati, slijedi:
1. instalacija par programa (TWRP, Magisk, greenify, titanium backup....)
2. Strpljivo ispravljanje sistemskih audio fajli i testiranje
3. Sređivanje postavki telefona i gašenje pokojeg bloatware-a

Vjerovatno nekih tjedan dana prčkanja laganim tempom...

Nazad
Vrh Dno