Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

ja koristim tastaturu Logitech K400 ona ima mouse pad... ili koristi nekog usb miša stisneš levo dugme držiš i povučeš gore ili dole (swipe up or down).
Imam i ja tastaturu nrku na wifi, nego sam obicni daljinski i cetus na mobilnom koristio, posto mi je tastatura glomazna :(

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Dragi forumasi, samo da podelim sa vama, moguce je gledati EON i na Androidu koji nema 4.4.x.
Koristim Android 4.2.2 tablet, i na njega ne moze da se instalira aplikacija jer nije podrzan uredjaj... Instalirao sam Firefox, uredno se prijavio i EON je proradio bez ikakvog problema

Jel ima neka dobra dusa koja ima ovaj trio gold a nema smart tv da mi aktivira eon. Nisam znao da nvidia shield apk spada pod smart tv.

Android app zna da puca na galaxy S7.

Radi li nekom ova opcija za iskačići prozor da umanji app?

Preko chrome sa PC kada castujem na Chromecast crna je slika, čuje se samozvuk? Preko telefona cast na TV i Chromecast radi.

Android app zna da puca na galaxy S7.

Radi li nekom ova opcija za iskačići prozor da umanji app?

Preko chrome sa PC kada castujem na Chromecast crna je slika, čuje se samozvuk? Preko telefona cast na TV i Chromecast radi.
Radi bez problema i šetaš je kako hoćeš.
ce56f7b8f7c9602d90080ec87061110d.jpg

Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk

Hvala. Onda je do mene.

Još neko problem sa PC i Google Chrome cast na Chromecast 2 i TV? Počelo je prvih par sekundi sve ok, posle nekog vremena ide samo crna slika i ton se čuje.

^ zna da zeza ChromeCast pomalo, koliko sam primetio neće da kastuje čim pustiš kanal i probaš cast, tj pusti ali prekine posle 10ak sec. Treba da gledaš kanal tipa pola minuta, pa onda cast.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Android box H96Pro Plus (S912, 3GB, 32GB), root sakriven sa Hide my Root - sve radi normalno preko WIFI-a. Aplikacija skinuta sa PlayStore-a. Otvara sve SK i Fox kanale, iako je IKOM net. Jedino što bi kvalitet mogao biti bolji (max 4 Mbit bitrate)
Rade ti SK jer je Ikom SBB,unosiš zabunu za nas koji smo van SBB nreže na android boksovima.
Van sbb mreže SK više ne radi kao što to radi na D3Go.
Znači teraju me da plaćam piratima,sramaton potez i veliki korak unazad.

Eon radi na mom laptopu koji ima win10, ali ne radi, tj crna je slika, a vreme tece na desctopu sa win 7.

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Rade ti SK jer je Ikom SBB,unosiš zabunu za nas koji smo van SBB nreže na android boksovima.

Ne razumem. Van SBB mreze si, ne plaćaš ništa SBB-u, koristio si D3Go, kako? Piratski?

Ne razumem. Van SBB mreze si, ne plaćaš ništa SBB-u, koristio si D3Go, kako? Piratski?
Imam d3i koji uredno plaćam i u drugoj sobi sam gledao na androidu Sk klubove.Uredno sam plaćao svaki mesec i sada više neću,dosta mi je više da me neko vuče za uši za svoje rođene pare.

Poslednja izmena:
Kako se skidaju fajlovi sa ovog prokletog sajta???
Imbecilski sajt mi rasturi android.

Kad kliknes na link otvori ti se zippyshare.com. Imas sa desne strane veliko dugme DOWNLOAD NOW, kliknes na njega i otvori ti se novi tab sa nekim reklamama, to zatvoris i vratis se opet na zippyshare (prethodnu stranicu) i kliknes opet na isto dugme DOWNLOAD NOW i download krece.

Pa SK kanali nisu radili van SBB mreže osim na d3i. To isto radi i telekom za arena kanale.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Oduvek,ali oduvek,na androidu uz Lan port rade Sk kanali van sbb mreže,gledam ih tako već nekoliko godina.Sada su me naterali da plaćam piratima.
Probao sam obe EON app,TV i običnu i Sk ne radi.Radi samo na TV app kanal SK HD,ostali ne rade.

Poslednja izmena:
Ja sam probao mts tv na sbb netu i neće. Dao sam suraku moju sifru za d3go da proba kod njega na telekom netu i nisu radili SK kanali. Eon jos nije probao.

Kad si probao ? Radi 100%

Jel si instalirao player ?

Što se tiće sk neće raditi na telekomu, EON...

@sonetpro_kg: Arene rade na bilo kom netu u Srbiji. Telekom toliko misli o zaštiti da im sam stream MTS TV Go kanala nije enkriptovan! Stream svih D3Go kanala je enkriptovan. EON streamovi barem za sad nisu ;)

A za D3Go Android app je bila u pitanju loša logika programera: provera je bila "if notWiFi unblock" a starije verzije Android-a tretiraju i LAN/ethernet i mobile/data kao istu stvar... a na mobilnom netu iz Srbije je dozvoljeno gledanje SportKlub-a.
EON isto dozvoljava gledanje SK sa Telenor/VIP/MTS ali ne tretira LAN kao mobile/data internet nego proverava samu IP adresu i zatim blokira pristup kad nije SBB-ov IP (tj SBB, Total-ov ADSL, IKOM, KDS...) opseg.

Poslednja izmena:
Kakva ******stina.

Sent from my S6 Edge

Android box H96Pro Plus (S912, 3GB, 32GB), root sakriven sa Hide my Root - sve radi normalno preko WIFI-a. Aplikacija skinuta sa PlayStore-a. Otvara sve SK i Fox kanale, iako je IKOM net. Jedino što bi kvalitet mogao biti bolji (max 4 Mbit bitrate)
Znam da je SBB preuzeo IKOM, ali i dalje je velika većina nas na IKOM infrastrukturi/paketima/IP adresama. Van SBB-a, SK na D3Go je mogao samo preko mobilne mreže.
Inače, imam utisak da je bitrate na HD kanalima bio bolji na D3Go i sam video mnogo fluidniji.

Kad si probao ? Radi 100%

Jel si instalirao player ?

Što se tiće sk neće raditi na telekomu, EON...
Probao sam jednom pre par meseci na desktopu, nije htelo i više se nisam veštio da probam.
Baš ću da mu tražim šifru da probam opet.

Ne, nego sam recimo na Telenoru mogao da bez problema pogledam SK, a sad pojedinci kažu da ne radi ni na Telenoru. Mada, možda je to od slučaja do slučaja, kao što pojedincima ne radi ni u browseru.

Poslednja izmena:
Probao sam da instaliram Eon na Android box sa GP i instalacija prosla bez problema. Nisam se ulogovao da ne popunim 5. uredjaj (cuvam za drugi) nego cisto da probam. Inace box je rutovan i na wifi je (koliko vidim nekima smeta root?). Vidim da kazete da na LAN ne radi, tako je mene ranije Tapatalk zezao dok nisam nasao xposed modul, fake wifi.
Ova TV Eon apk, da se ne trudim da je instaliram posto imam osnovni Gold? I drugo, za taj 5. uredjaj kad instaliram, na Ikom-u da ocekujem da rade svi kanali?

Poslednja izmena:
Ne znam zašto mene citiras, odgovorio mi je HDMI.

Nazad
Vrh Dno