Šta je novo?

BTC-E kriza 25.7.2017.

Tako sam i ja razumeo.

Podignes sutra 55%, opraštaš ostatak (mada je google translate očajan). Ko zna šta je admin hteo da kaže.....

Ili, podigneš sutra 55%, ostatak ti duguje BTC-E, ali bez tokena.

Poslednja izmena:
carevi, videli da svi ćute i srećni su (smo) i sa 55% pa daj da im ni ne vraćamo ostatak... sad već ovo postaje čist bezobrazluk...

Sent from my E6683 using Tapatalk

nemere i jedno i drugo ili dizes ili ne, mozda daju i opciju da podignes deo (ali za sad nema tog ina pa mozda i ne bude), ali opet ce ti za isti deo smanjiti tokene

Poslednja izmena od urednika:
ne moze manje, ili 55% ili nista, videcemo u kom roku treba odluciti i povuci.

nije tako najavljeno u startu, ali ajde... kod njih je sve pa im se može, možda bude i 45% fee na withdrawal... ko neće da plati, ne mora ni da povlači, zvuči pošteno, zar ne? a kao vratili su nam sve... smradovi

Polako, videcemo sutra kako ce sve da se odvija.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Tezak izbor svakako - podici sutra 55% i zaboraviti na njih, ili sacekati podici nesto vise, uzeti tokene - i opet zaboraviti na btc-e

Da li vi stvarno mislite da će ljudi podići sve sa stanja i otići? Nemojte da ste komični. Ako su se posle svega uzdigli ima da budu još jači, a ovi što odu će se vratiti jer teško da gde ima bolje. Ostale menjačnice su takođe klimave i samo je pitanje ko je sledeći na tapetu za zaplenu, hakovanje i slično...

Pa, mozda je i pametnije podici sad 55, ukoliko bude jak reversal eto instant povracaja

Da.. Jedino je to pitanje, ako gledamo dolarsku vrednost, a ne broj koina. Meni je sada u dolarima tih 55% više nego što je bio gubitak kada je berza nestala. LTC mi je tamo, otišao je sa 41 dolar na 85 trenutno ili koliko već.

Možda dok čekam novu berzu i dobijem neka bude i 90% to možda vredi tada manje nego ovih 55% sada.

Ako gledam samo da povratim što više koina (što je ok u sluaju BTC-a, ali diskutabilno za sve ostalo), onda mi bolje da čekam..

Da li vi stvarno mislite da će ljudi podići sve sa stanja i otići? Nemojte da ste komični. Ako su se posle svega uzdigli ima da budu još jači, a ovi što odu će se vratiti jer teško da gde ima bolje. Ostale menjačnice su takođe klimave i samo je pitanje ko je sledeći na tapetu za zaplenu, hakovanje i slično...

ovima moze da se desi da budu zatvoreni cim krenu ponovo, prica sa njima i fbi nije gotova

ovima moze da se desi da budu zatvoreni cim krenu ponovo, prica sa njima i fbi nije gotova
To može svima da se desi koliko sutra. Zato mi je sve više smešno kad ovde propagiraju neki kripto svet kao neku budućnost i blagostanje, a pticama je jasno da su kripto valute prst u oko vladama svih zemalja. Kad im dopizdi, ima da pozatvaraju sve i ćao. Pogotovo će da smeta to što se neki bolesno bogate u rekordnom roku.

@MaxXx
Na zapadu su crypto valute stvarnost i nema tu price, problem su ovakve skrnave zemlje gde se ne zna ko pija a ko placa i narod koji je sklon muljanju jer ne postoje jasna pravila

Ovo ne znaci da je zapad super vec da se kod njih zna sta je i kako i da se moras drzat pravila nekih

A to sto smo mi ovde glupi pa verujemo u bajke pa nam posle djavo kriv!

Sto se tice novonastale situacija jako tesko pitanje, btc-e tim sigurno radi od prvog dana sa svojim advokatima, ali koliko su upetljani mi mozemo samo nagadjati!

Poslednja izmena:
Btc-e se plasi da ce izgubiti sve ljude ako vrate sve sto imaju. Doduse ne znam koliko ne dobra odluka ucenjivati ljude na taj nacin ali ko nece da ostaje ostavice svojih 45% u budzetu za druge koji su spremni da rizikuju.
Pitanje je samo koliki ce se pritisak opet vrsiti na btc-e, to je ono sto me muci.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

jel se zna sta su ti tokeni zapravo? hoce li se ikada isplatiti 1:1 sa pravom valutom?

Rece admin (na ruskom chatu) da ce tokeni za 1-2 godine mozda biti 100% :d

This page is intended for immediate return of funds to those who do not want to wait or do not believe in us.
You can return 55% of your funds immediately, without verification, provided that you refuse the remaining 45% of the funds.
The funds are returned only in koin. Therefore, if you had funds in the currency currencies (USD, RUR, EUR), they will first be converted to USD at the rate of the Central Bank of Russia, then the USD will be converted into liquid koins (50% BTC, 25% LTC, 25% ETH) the exchange rate of other exchanges and returned to them.
After refunding this procedure, your account will be permanently deleted, without the possibility of recovery. If you want to continue working with us after the restart, you will need to re-open the account.
Refunds will be made within 72 hours.

https://btc-e.nz/refund

Following the announced plan, old personal cabinets were opened to check the balance and make changes to the security settings.

The launch date for the new site, which will operate in the legal field of AML, KYC and the necessary licenses with the bidding (web, api) and the possibility of input and output (Fiat, Coins, Codes) is planned no later than September 15, 2017.

Possibility to withdraw 55% of the funds from the account in koin, provided that our debt obligations are abandoned to the remaining 45% of funds in the form of tokens.
More information about the conditions, the principle of calculation and the form of withdrawal can be found at https://btc-e.nz/refund

What will happen to the funds on the accounts of those users who decide to stay and wait for the launch of the new site?

1. Your profile will be automatically transferred with all the security settings (password, 2ph, IP white list)
2. All your funds will be transferred to the new site.
3. On the day the site is launched, the balance sheet will be recalculated at the market rate and will be credited to accounts with a higher ratio than 55/45.
4. Tokens will be credited to your account balance, which you can use for bidding and issuing codes.

Povlacenje moguce SAMO za full iznos

I confirm that I give up 45% of my funds voluntarily to get a quick return of 55% of my funds.
I will not have any claims and demand the return of the remaining 45% of my funds in the future.
I was notified that I could receive 100% of my funds over time and refuse this opportunity voluntarily.
I am fully responsible for the accuracy of the above addresses for payment. In the case of an incorrect address, I understand that the funds sent to these addresses will not be returned and I refuse them.
I agree with the calculation of 55% of my balance sheet and the recounting of financial funds into the crypto-currencies, and I consider it fair.
I agree to the removal of my account without the possibility of recovery after the return of 55% of my funds.

Poslednja izmena:
ja ne znam :( .. plasim se da ne bude problema sa verifikacijom na tom novom "portalu" pa da mi ostane sve zaglavljeno.. a i neko rece ko zna kako ce i da li ce ti novi da rade ako se FBI nameraci opet :( ...
ovo sto mi je ostalo na berzi meni nije malo a to cini situaciju jos zaje%#nijom

Ko ono rece da otkupljuje naloge? :)

smradovi. (tačka)

ko im poveruje nakon
'This page is intended for immediate return of funds to those who do not want to wait or do not believe in us.

You can return 55% of your funds immediately, without verification, provided that you refuse the remaining 45% of the funds'

neka kupi na vreme neki džemper da ima šta da ošiša i sam kad bude ošišan opet... nadao sam se da će biti nešto od ovoga, ali ljudska pohlepa je čudo...

Kao što je neko već rekao rekao u temi, onaj ko je imao većinski kripto (btc, eth, ltc), može da razmisli da prihvati ponudu, povuče kripto, proda, i dobije cca 100% fiat vrednosti na dan zatvaranja.

Oni koji su imali fiat, mislim da ce ostati na novoj berzi jer 45% gubitka nije malo i ostavlja gorak ukus.

S'obzirom da najavljuju nastavak poslovanja sa kodovima, nova menjačnica ima šansu da dobro posluje jer je to bila vrhunska usluga. Ne znam samo koliko se ta usluga kosi sa AML zakonima koje će sada "poštovati".

Poslednja izmena:
Onaj ko je imao vecinski novcice imace gubitak od 45% u novcicima. Tacka. Ne gledajte vrednost u fiatu.
Ko hoce 55% odmah, da nema nikakvog rizika ili onaj ko je muljao pa hoce da izvuce novcice moze da uzme 55% i da bezi. Posteno. To sto ostavi ide u budzet za one koji su ostali.
Ljudi, da se razumemo, poverenje u btc-e je uzdrmano i ako bi dozvolili da ljudi odu sa svim svi bi otisli a oni bi mogli da zatvore menjacnicu i pored svog truda da pocnu ponovo. S te strane ih razumem u potpunosti, u nezgodnoj su situaciji.
Iskreno, ja mislim da ce sve biti ok. Krenuce ponovo s radom, po propisima, mislim da nece imati problema. Postoji i velika sansa da je neko jak vec stao iza njih. Videcemo uostalom, sacekacemo 2 nedelje. Ja verovatno necu povlaciti. Za sada je to plan, ako se predomislim reci cu.

Nazad
Vrh Dno